Banjo Opublikowano 26 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 Super! Dzięki jeszcze raz! Sławku, rejestruj proszę nowego twórcę woblerów! Wieśku, ja rejestruję tylko starszych stażem Twórców. Te wobki są raczej nowszego wydania i prawdopodobnie troszkę wzorowane na Balskorach. Jeśli pochodzi z Bornego, to mógł zetknąć się z Józkiem. To tylko takie moje domysły, gdyby było inaczej proszę nie gniewać się na mnie . Czasami moje dochodzenie skręca w niewłaściwe ścieżki . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 26 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 Wieśku, ja rejestruję tylko starszych stażem Twórców. Te wobki są raczej nowszego wydania i prawdopodobnie troszkę wzorowane na Balskorach. Jeśli pochodzi z Bornego, to mógł zetknąć się z Józkiem. To tylko takie moje domysły, gdyby było inaczej proszę nie gniewać się na mnie . Czasami moje dochodzenie skręca w niewłaściwe ścieżki .Rzeczywiście - teraz też widzę podobieństwo do Balskorów....No rozumiem!... ...Stare wino jest lepsze niż młode... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mero Opublikowano 26 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 (edytowane) Dwa ostatnie do identyfikacji12Jak ktoś coś wie z góry dziękuję za pomoc Edytowane 26 Listopada 2020 przez mero 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 26 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 Dwa ostatnie do identyfikacji1 IMG_20201125_145519.jpg IMG_20201125_145206.jpg2 IMG_20201125_144915.jpgJak ktoś coś wie z góry dziękuję za pomocTen niebieski to prawdopodobnie robota Jurka Grabowskiego z Gostynina 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata Opublikowano 27 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Też mam jednego Flowera. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanP Opublikowano 29 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 Dostałem wczoraj od przyjaciela. Mówi tak:na muchę łowię od 35lat. Przedtem trochę łowiłem na spinning. Mamy więc lata 80te ubiegłego wieku... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert7704 Opublikowano 2 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 (edytowane) Witam . Panowie może ktoś wie czyje to Wobki ?Dziękuję z góry za wszelką pomoc. Edytowane 2 Grudnia 2020 przez robert7704 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeDDyBoY Opublikowano 2 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 Witam kojarzy może ktoś z was kto jest autorem tych cykad i woblerow?Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 2 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 Wobki to Kojar i Dorado 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 3 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 Który to Dorado? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
migdau Opublikowano 3 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 Który to Dorado?ten ciernik. wygląda jak dorado classic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Erin Opublikowano 3 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 ten ciernik. wygląda jak dorado classicPawlos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 3 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 (edytowane) Pawlos To nie wobler Januarego Pawlosa, tylko Dorado. A ten nad nim, to wobler Jarka Kozłowskiego z Krakowa. Edytowane 3 Grudnia 2020 przez Banjo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeDDyBoY Opublikowano 3 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 Dzięki za info ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 3 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 "To nie wobler Januarego Pawlosa, tylko Dorado."_____Jaka to wielkość? Dziwny ster. Na sterze u Dorado są chyba napisy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 3 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 Też mam jednego Flowera.To nie będą wobki, podpisane Flower, Mateusza z Tarnowskich Gór? Bywa/bywał tu na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 3 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 (edytowane) _____Jaka to wielkość? Dziwny ster. Na sterze u Dorado są chyba napisy. Arku, pierwsze modele Dorado o ile pamiętam nie miały napisów na sterze. Podobnie jak Salmo, Dorado także zmieniało swoje modele. Edytowane 3 Grudnia 2020 przez Banjo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 3 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 Tak, ale ten jest "świeżutki". Pierwsze to malowane aero a nie taka grafika. Poza tym o ile to Classic (moooożeeee) to Classic miały inne stery. Chyba że to jakiś świeżutki wypust lub ręczna, pojedyncza kombinacja aby płycej chodził. Ten ma krótszy ster niż inne i bardziej pionowo (z tym żaden problem). Jeżeli ten wobek ma 4cm to wszystko może grać i jest to Dorodo Classic 4cm, dziwne jednak że bez napisu na sterze. Może "stare zapasy" (stery). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achtenczarli Opublikowano 4 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 Pomożecie Panowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achtenczarli Opublikowano 4 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 Większy podobny do Kornela Słabego ale właśnie nie jestem pewny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 4 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 Ten mniejszy to Lovec-Rapy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata Opublikowano 5 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 Tym razem wrzucam oklejanki złotkiem/foliąPodpowiedzi:Większy ma aluminiowy stelaż i jest lekki jak na swoje rozmiary.Mniejszy ma delikatnie wygięty ster w stylu krakusów. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 8 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 Ktoś rozpoznaje twórcę? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 10 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Takie dostałem od kolegi ????,tylko nie wiem co to dokładnie jest, korpus podobny troszkę do Siek Kobra czyli szerszy niż wyższy. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 10 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Krzysztof Gębski, tak na 90%.Z 2 lata temu wyjąłem na ten model ale w innym malowaniu kilka fajnych pstrągów.Zrobię screena i zapytam się go osobiście 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi