Zybi81 Opublikowano 11 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 (edytowane) Jacku a więc tak jak myślałem, woblery są Krzysztofa Gębskiego, potwierdził osobiście. ????Materiał lipa, gruntowany w pokoscie, stara szkoła.Wg. mnie mają bardzo oryginalną pracę, agresywną, na wiosnę jak żaby ruszą jak znalazł. Edytowane 11 Grudnia 2020 przez Zybi81 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 11 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Takie dostałem od kolegi ,tylko nie wiem co to dokładnie jest, korpus podobny troszkę do Siek Kobra czyli szerszy niż wyższy. 20201210_053605.jpg 20201210_053736.jpg 20201210_053650.jpg 20201210_053616.jpg Jacku a więc tak jak myślałem, woblery są Krzysztofa Gębskiego, potwierdził osobiście. Materiał lipa, gruntowany w pokoscie, stara szkoła.Wg. mnie mają bardzo oryginalną pracę, agresywną, na wiosnę jak żaby ruszą jak znalazł.Z wyglądu są bardzo atrakcyjne. Wiecie może gdzie można je kupić? Może spodobają się również rybkom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 11 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Ja biorę bezpośrednio u producenta. Ale poszukaj pod nazwą assan w Złotowie zadzwoń podpytaj może bedzie mieć coś na stanie. Na stronie internetowej nie widziałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 11 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Dzięki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 11 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Jacku a więc tak jak myślałem, woblery są Krzysztofa Gębskiego, potwierdził osobiście. ????Materiał lipa, gruntowany w pokoscie, stara szkoła.Wg. mnie mają bardzo oryginalną pracę, agresywną, na wiosnę jak żaby ruszą jak znalazł.Dzięki wielkie ????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 21 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 (edytowane) Cześć! Rozpoznajecie tego woblerka? Edytowane 21 Grudnia 2020 przez Dokuś 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosla Opublikowano 22 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2020 WitamCzy ktoś rozpoznaje ten wobler - głęboko schodzi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmo Opublikowano 22 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2020 Rozpoznaje ktos tego wobka? Wygląda na bardzo starego. Zrobiony cos na wzór głowacza salmo :-? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Person Opublikowano 23 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2020 Koledzy, czy ktoś poznaje, kto może być autorem? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo Opublikowano 25 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 Banda cudaków. Może ktoś coś rozpozna. W prawym rzędzie na samym dole już wiem - Yo Zuri Aile Killifish. Na samej górze w prawym to jakiś "gębal", ma zabarwiony ster. Na górze w lewym, to coś podobnego do SwimWhizza oryginał albo jakaś podróbka. A drugi od dołu w lewym to chyba jakiś MRM Kaczówki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 25 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 Ten z niebieskim grzbietem ,drugi od dołu ,po prawej to chyba stary salmo hornet. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 25 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 (edytowane) Banda cudaków. Może ktoś coś rozpozna. W prawym rzędzie na samym dole już wiem - Yo Zuri Aile Killifish. Na samej górze w prawym to jakiś "gębal", ma zabarwiony ster. Na górze w lewym, to coś podobnego do SwimWhizza oryginał albo jakaś podróbka. A drugi od dołu w lewym to chyba jakiś MRM Kaczówki. Drugi i trzeci w lewej - StorkPiąty z lewej - chyba Patyczak WrzyszczaTrzeci w prawej (z niebieskim grzbietem) - Salmo Hornet - chętnie odkupię! Edytowane 25 Grudnia 2020 przez Dokuś 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo Opublikowano 25 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 Widzę, że Wam dobrze idzie. Macie jeszcze Nie ma opcji sprzedaży, darowizny, wypożyczenia itp. PS. Te moje patyczaki, to chyba jakaś podróbka. Te dwa a'la okoń to chyba MRM, tak samo RH ze środkowego na dole. Te nad okoniami to jak pisaliście stare hornety. Z puchowcem to stary gębal. Na dole w środkowym to może być jakiś DAM. W środkowym pod patyczakiem to chyba też MRM tak samo jak 4 od góry (z zielonym grzbietem). Dzięki wszystkim za rozpoznanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 25 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 Okonie to chyba MRM, nad nimi hornety. Środkowy słupek na samym dole kenart. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 26 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 Ktoś zna autora? Leży u mnie w pudełku od kilku lat. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 26 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 Edward Jankowski z Czarnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 26 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 Dzięki za odpowiedź. Ale tego rękodzielnika nie kojarzę. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonP Opublikowano 26 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 Ktoś zna autora? Leży u mnie w pudełku od kilku lat. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu TapatalkaTo wobek Edka Jankowskiego z Czarnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 26 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 Dzięki za odpowiedź. Ale tego rękodzielnika nie kojarzę. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Jak to? To znany Twórca, oprócz L. Dylewskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 26 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 Jednak można nie znać. Przed sezonem trociowym przy porządkach takie perełki można znaleźć. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lamiglas Opublikowano 26 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 Pablo drugi zestaw pierwsze woblery z gory w kolumnie prawej i lewej Pulawy moja robota albo moje malowanie tak mi sie wydaje ale chyba raczej prawie jestem pewien . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 26 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 (edytowane) "Te dwa a'la okoń to chyba MRM, tak samo RH ze środkowego na dole. Te nad okoniami to jak pisaliście stare hornety. Z puchowcem to stary gębal. Na dole w środkowym to może być jakiś DAM. W środkowym pod patyczakiem to chyba też MRM tak samo jak 4 od góry (z zielonym grzbietem)." ______Pierwszy w lewym rzędzie może jakiś "Pike".Czerwona biedronka bez steru (przedostatni środkowy rząd) to chyba Luhr Jensen Kwikfish Trout Single Hook rozmiar 3cm (>>1 5/16"), może 4cm. Ale może być również inna firma. _____ Edytowane 26 Grudnia 2020 przez trout master 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 26 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 Krzychu to jest Edward Jankowski citii Czarne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 26 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 Widzę, że Wam dobrze idzie. Macie jeszcze Nie ma opcji sprzedaży, darowizny, wypożyczenia itp. PS. Te moje patyczaki, to chyba jakaś podróbka. Te dwa a'la okoń to chyba MRM, tak samo RH ze środkowego na dole. Te nad okoniami to jak pisaliście stare hornety. Z puchowcem to stary gębal. Na dole w środkowym to może być jakiś DAM. W środkowym pod patyczakiem to chyba też MRM tak samo jak 4 od góry (z zielonym grzbietem). Dzięki wszystkim za rozpoznanie. Lewa kolumna dwa dolne - Jo-Zuri Snap Beans. A nad niebieskim Gębskim chyba coś Marka "Sieka" Wieczorka? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 29 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Czy ktoś z Was poznaje te inicjały? Kto jest autorem tego pstrąga? Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi