Skocz do zawartości

Co to za wobler?

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Jacku a więc tak jak myślałem, woblery są Krzysztofa Gębskiego, potwierdził osobiście. ????

Materiał lipa, gruntowany w pokoscie, stara szkoła.

Wg. mnie mają bardzo oryginalną pracę, agresywną, na wiosnę jak żaby ruszą jak znalazł.

Edytowane przez Zybi81
  • Like 3

Takie dostałem od kolegi ,tylko nie wiem co to dokładnie jest, korpus podobny troszkę do Siek Kobra czyli szerszy niż wyższy.

attachicon.gif 20201210_053605.jpgattachicon.gif 20201210_053736.jpgattachicon.gif 20201210_053650.jpgattachicon.gif 20201210_053616.jpg

Jacku a więc tak jak myślałem, woblery są Krzysztofa Gębskiego, potwierdził osobiście.

Wg. mnie mają bardzo oryginalną pracę, agresywną, na wiosnę jak żaby ruszą jak znalazł.

Z wyglądu są bardzo atrakcyjne. Wiecie może gdzie można je kupić? Może spodobają się również rybkom... ;)

Jacku a więc tak jak myślałem, woblery są Krzysztofa Gębskiego, potwierdził osobiście. ????

Dzięki wielkie ????.

• Like 1

• 2 tygodnie później...

Banda cudaków. ;) Może ktoś coś rozpozna. W prawym rzędzie na samym dole już wiem - Yo Zuri Aile Killifish. Na samej górze w prawym to jakiś "gębal", ma zabarwiony ster. Na górze w lewym, to coś podobnego do SwimWhizza oryginał albo jakaś podróbka. A drugi od dołu w lewym to chyba jakiś MRM Kaczówki. 

post-45891-0-30476800-1608932552_thumb.jpg

• Like 2

Banda cudaków. ;) Może ktoś coś rozpozna. W prawym rzędzie na samym dole już wiem - Yo Zuri Aile Killifish. Na samej górze w prawym to jakiś "gębal", ma zabarwiony ster. Na górze w lewym, to coś podobnego do SwimWhizza oryginał albo jakaś podróbka. A drugi od dołu w lewym to chyba jakiś MRM Kaczówki. 

Drugi i trzeci w lewej - Stork

Piąty z lewej - chyba Patyczak Wrzyszcza

Trzeci w prawej (z niebieskim grzbietem) - Salmo Hornet - chętnie odkupię! :D

Edytowane przez Dokuś
  • Like 2

Widzę, że Wam dobrze idzie. Macie jeszcze  :)   Nie ma opcji sprzedaży, darowizny, wypożyczenia itp.  ;)

PS. Te moje patyczaki, to chyba jakaś podróbka. 

Te dwa a'la okoń to chyba MRM, tak samo RH ze środkowego na dole. Te nad okoniami to jak pisaliście stare hornety. Z puchowcem to stary gębal. Na dole w środkowym to może być jakiś DAM. W środkowym pod patyczakiem to chyba też MRM tak samo jak 4 od góry (z zielonym grzbietem).

Dzięki wszystkim za rozpoznanie. 

post-45891-0-86608500-1608935327_thumb.jpg

"Te dwa a'la okoń to chyba MRM, tak samo RH ze środkowego na dole. Te nad okoniami to jak pisaliście stare hornety. Z puchowcem to stary gębal. Na dole w środkowym to może być jakiś DAM. W środkowym pod patyczakiem to chyba też MRM tak samo jak 4 od góry (z zielonym grzbietem)."

______

Pierwszy w lewym rzędzie może jakiś "Pike".

Czerwona biedronka bez steru (przedostatni środkowy rząd) to chyba Luhr Jensen Kwikfish Trout Single Hook rozmiar 3cm (>>1 5/16"), może 4cm. Ale może być również inna firma. :)

_____

Edytowane przez trout master
  • Like 1

Widzę, że Wam dobrze idzie. Macie jeszcze  :)   Nie ma opcji sprzedaży, darowizny, wypożyczenia itp.  ;)

PS. Te moje patyczaki, to chyba jakaś podróbka. 

Te dwa a'la okoń to chyba MRM, tak samo RH ze środkowego na dole. Te nad okoniami to jak pisaliście stare hornety. Z puchowcem to stary gębal. Na dole w środkowym to może być jakiś DAM. W środkowym pod patyczakiem to chyba też MRM tak samo jak 4 od góry (z zielonym grzbietem).

Dzięki wszystkim za rozpoznanie. 

Lewa kolumna dwa dolne - Jo-Zuri Snap Beans. A nad niebieskim Gębskim chyba coś Marka "Sieka" Wieczorka?

• Like 2