kogut1982 Opublikowano 29 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Czy ktoś z Was poznaje te inicjały? Kto jest autorem tego pstrąga?Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Jeśli nie przekręcę nazwiska to są to inicjały Janusz Buśkiewicz.Kiedyś było ich sporo na znanym portalu aukcyjnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanP Opublikowano 29 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Jan Bulsiewicz. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 29 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Dzięki za rozszyfrowanie inicjałów, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 29 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Czy ktoś wie, kto jest twórcą ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 29 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Jan Bulsiewicz. Janek robi bardzo ładne woblery, to bardzo doświadczony pstrągarz. Wykonuje, maluje imitacje wszystkich ryb, którymi żywi się pstrąg: koza, koza złotawa, śliz, pstrąg potokowy (srebrny, złoty) i tęczowy, głowacz, kiełb, ciernik, larwa minoga. W realu wyglądają o wiele ładniej niż na zdjęciach. Janek ma do tego rękę.Nie chwaląc się, kilkanaście lat temu namówiłem Janka do takiego malowania. Wcześniej inaczej malował, pewnie byście nie poznali, że to Jego dzieła . Podesłałem Jemu zdjęcia, rysunki ryb z prośbą o namalowanie takich, nie licząc na duże podobieństwo . Jak mi podesłał zdjęcia, to ze zdumienia przecierałem monitor nie wierząc, że to jest wobler zrobiony przez Niego. Myślałem, że to kalkomania. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 29 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Są piękne, mam trzy ok 10cm, koza, śliż i potokowiec. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 29 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Jak ktoś potrzebuje do kolekcji to dajcie znać. U mnie nie będzie łowił: moja rzeczka jest za płytka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 29 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 No i ja mam kilka. Do teraz myślałem że to kalkomania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 30 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 Kilka Jankowych: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŻoliborzFishingTeam Opublikowano 30 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 (edytowane) Witam Czyjej produkcji mogą być woblery podpisane jako BoB i Z.A ? Dodatkowo prosze o pomoc w ustaleniu pochodzenia wobków ze zdjecia. Edytowane 30 Grudnia 2020 przez ŻoliborzFishingTeam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 30 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 2 od góry - bobesku4 od góry - Jaz6 od góry - stork Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 31 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 3 od góry - wildriwer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŻoliborzFishingTeam Opublikowano 3 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 Witam Opisane Z.A - prosze o pomoc w identyfikacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 3 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 Wyglądają jak Colsheep. Kiedyś sporo było ich na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanP Opublikowano 3 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 Artur Ziemnik. Kojarzę go z Podhalem i wobkami na głowatkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartasL2 Opublikowano 3 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 (edytowane) Artur Ziemnik. Kojarzę go z Podhalem i wobkami na głowatkęPotwierdzam???? miałem przynęty od kolegi. Jest nawet na forum. Edytowane 3 Stycznia 2021 przez BartasL2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 3 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 100 % Arturowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 4 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Artur Ziemnik potwierdzam - mam popperki tego producenta i styl ten sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŻoliborzFishingTeam Opublikowano 5 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2021 Dzieki za pomoc Zalegaja mi jeszcze takie wobki. Wie ktoś co to za woblerki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolik1994 Opublikowano 5 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2021 Lewa kolumna :1 +2 = krakusek 3+4 = Trzepizur ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata Opublikowano 5 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2021 (edytowane) Są tu 4 wobki T.P Tomka Poleszaka.Lewa strona 1 od dołu prawa strona 3szt. od góry 2 3 5 klejone oczy. Edytowane 5 Stycznia 2021 przez Salata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pele Opublikowano 7 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 Są tu 4 wobki T.P Tomka Poleszaka.Lewa strona 1 od dołu prawa strona 3szt. od góry 2 3 5 klejone oczy.z prawej jeszcze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata Opublikowano 7 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 Dzięki za potwierdzenie u źródła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek1981 Opublikowano 7 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 Cześć. Proszę o identyfikację woblerów ze zdjęć. Może ktoś rozpozna czyje to wyroby.Lewy górny to chyba Siek? Natomiast prawy górny moim zdaniem to wobler Jacka Gornego, ale nie jest podpisany. Boleniowy na dole ma inicjały RF.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolta Opublikowano 7 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 lewa kolumna dwa od góry - Gębski 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi