DarekM Opublikowano 7 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 Trzeci wobler z prawej to dzieło Albina Marczuka z Bogatyni (Dzidek), a te dwa woblery pod nim wyglądają jak love rapa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rtolek Opublikowano 11 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 Hej, co to za boleniówka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiur Opublikowano 11 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 Kojarzy może ktoś czyj to wobler?. Kupiłem dawno temu i w głowie mi siedzi gdzieś ciekawość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
migdau Opublikowano 11 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 Hej, co to za boleniówka? A to nie wobler MRz @obcy91? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATI87 Opublikowano 12 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 Czy któryś z woblerow to jest aqua ? Może ktoś rozpozna producenta lub twórcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 12 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 Panowie, proszę o potwierdzenie pochodzenia tych woblerów. Czy to Darek Mleczko je wykonał? Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekM Opublikowano 12 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 Tak to są żuki wykonane przez Darka Mleczko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 12 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 Tak to są żuki wykonane przez Darka Mleczko.Dzięki, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 13 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 Panowie, proszę o potwierdzenie pochodzenia tych woblerów. Czy to Darek Mleczko je wykonał? Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu TapatalkaPotwierdzam 100% oryginał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata Opublikowano 16 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 Ktoś rozpoznaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 16 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 (edytowane) Znalezione na fb. ale niewiele więcej info. Ktokolwiek wie, ktokolwiek widział... Na drucie zaginało się cieniutką blaszkę. Żeby kto nie pomyślał, ze to dowcip... Edytowane 16 Stycznia 2021 przez eRKa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 16 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 Podejrzewam że mogą one pracować nawet bez blaszki. Samo wypuszczenie "druta" stwarza opór podobny do części steru ale najważniejsze to przeniesienie (dół, przód) środka ciężkości względem którego porusza się body. Chyba sobie podobny zrobię aby sprawdzić co takie coś potrafi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 17 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 (edytowane) Ktoś rozpoznaje? Mogę się mylić ale lewy wygląda jak Cezarego Wrzyszcza , z prawej dolny - starszy Tomasz Miernik lub podobny kształt ?Moje Wrzyszcze są ciut dłuższe ale to chyba to, porównaj z lewym górnym. Edytowane 17 Stycznia 2021 przez Okonhel 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata Opublikowano 17 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 Tak. Twoje wobki są podobne.To musi być Wrzyszcz Kształtem przypominają mi Górale.Dzięki za pomoc i foto do porównania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peryskop Opublikowano 17 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 Ktoś rozpoznaje?Te z prawej a zwłaszcza ten na dole to Michał Buliński ten górny też albo Mirek Chudziński Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŻoliborzFishingTeam Opublikowano 17 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 (edytowane) WitamProsze o pomoc w identyfikacji. Czy to sa wobki Pana Zbyszka? Edytowane 17 Stycznia 2021 przez ŻoliborzFishingTeam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 17 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 (edytowane) WitamProsze o pomoc w identyfikacji. Czy to sa wobki Pana Zbyszka?tak to Wąchałahttp://www.woblery.eu/ Edytowane 17 Stycznia 2021 przez vako Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek1981 Opublikowano 17 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 Ktoś może rozpoznaje czyj to wyrób?Największy ma inicjały BG lub ewentualnie BC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 17 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 (edytowane) Środkowy, to chyba wczesny "Kobi". Edytowane 17 Stycznia 2021 przez popper 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek1981 Opublikowano 17 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 Dziękuję. Takie miałem podejrzenia. Fajnie, że się potwierdziły.Dorzucam jeszcze dwa zdjęcia Interesują mnie szczególnie drugi od góry i boleniowy opisany RF na dole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 17 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 (edytowane) 20210117_181416.jpgKtoś może rozpoznaje czyj to wyrób?Największy ma inicjały BG lub ewentualnie BC.Dolny - Wrzyszcz ponownie Trochę zdjęcie kiepskie ale to ta seria: Edytowane 17 Stycznia 2021 przez Okonhel 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek1981 Opublikowano 17 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 Dziękuję. Może ktoś jeszcze coś...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelHERP Opublikowano 17 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 Dziękuję. Takie miałem podejrzenia. Fajnie, że się potwierdziły.Dorzucam jeszcze dwa zdjęcia 20210117_190830.jpg 20210117_190912.jpgInteresują mnie szczególnie drugi od góry i boleniowy opisany RF na dole.Żółtobrzeżek wygląda na woblera wrocławskiej firmy RAPA. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 18 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 Podejrzewam że mogą one pracować nawet bez blaszki. Samo wypuszczenie "druta" stwarza opór podobny do części steru ale najważniejsze to przeniesienie (dół, przód) środka ciężkości względem którego porusza się body. Chyba sobie podobny zrobię aby sprawdzić co takie coś potrafi. Drgać trochę powinny, bo istotne są krawędzie sterów, ale boję się, że głęboko nie będą nurkować. Ale jest pole do eksperymentowania. Można mocować płytki o różnych kształtach, mogą być mniejsze niż obrys wykonany z drutu i przesuwać je można od dołu do góry i patrzeć co się dzieje z woblerem. Tylko nie teraz, bo łapki mocna zmarzną . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 18 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 Znalezione na fb. ale niewiele więcej info. Ktokolwiek wie, ktokolwiek widział... Na drucie zaginało się cieniutką blaszkę. Żeby kto nie pomyślał, ze to dowcip... Dzięki Romku . Bardzo fajnie, że podrzucasz ciekawe rozwiązania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi