Skocz do zawartości

Co to za wobler?

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Od jakiegoś czasu mam te woblery i nie mogę się dowiedzieć kto je wyprodukował. Żadnych napisów.

Ze sterem metalowym podobny do Salmo sx13 lub Rapali magnum, ale nie widziałem nic w takiej kolorystyce.

Drugi może zbliżony do Beagly, ale też chyba nie to.

Czy ktoś widział, albo ma coś takiego?

Drugi to chyba Mann's Bomber.

Zaraz sprawdzę jak wygląda ster w CDMAG 14 ale chyba bardzo podobnie. Z tym że powinien być wytłoczony napis Rapala. Malowanie może być custom

Witam! Czy ktoś zna może twórcę?

https://www.fotosik.pl/zdjecie/25a2fdda4d6fca85"

Woblery ze Złotoryi. Kiedyś we Wrocławiu je kupiłem. Tu na forum temat już był poruszany.

niestety nie pamiętam imienia twórcy. Z tego co kojarzę, na karteczce z danymi producenta, widniały kobiece personalia z adresem ze Złotoryi.

PS. Może dziś później, uda mi się w swoim archiwum, odnaleźć tą karteczkę i wstawić foto.

Edytowane przez vako

Woblery ze Złotoryi. Kiedyś we Wrocławiu je kupiłem. Tu na forum temat już był poruszany.

niestety nie pamiętam imienia twórcy. Z tego co kojarzę, na karteczce z danymi producenta, widniały kobiece personalia z adresem ze Złotoryi.

PS. Może dziś później, uda mi się w swoim archiwum, odnaleźć tą karteczkę i wstawić foto.

Tak jak mówiłem wcześniej, fotka poniżej.

post-59093-0-34710100-1611660133_thumb.jpg

• Like 2

Tak. Ster był taki jak wcześniej na fotkach u kolegi. U mnie ten egzemplarz miał wypadek, inny skończył w paszczy szczupaka, a jeszcze inny leży w pudełku(taki ja ten środkowy) i czeka na lepsze czasy. Kupowałem je w '97 roku

post-59093-0-20851000-1611689420_thumb.jpg

Edytowane przez vako
  • Like 1

Tak jak mówiłem wcześniej, fotka poniżej.

We Wrocławiu były w sklepie na ul. Ruskiej, niedaleko placu Solnego. Sklepu już dawno nie ma, ale często tam zaglądałem będąc na studiach i po studiach także. Szkoda, mieli fajne rzeczy.

post-54908-0-81023100-1611692625_thumb.jpg

Strzałka pokazuje, gdzie stał budynek ze sklepem.

Edytowane przez Banjo
  • Like 5

We Wrocławiu były w sklepie na ul. Ruskiej, niedaleko placu Solnego. Sklepu już dawno nie ma, ale często tam zaglądałem będąc na studiach i po studiach także. Szkoda, mieli fajne rzeczy.

attachicon.gif ruska.JPG

Strzałka pokazuje, gdzie stał budynek ze sklepem.

Sklep na Ruskiej... to były czasy - jak wchodziłem będąc łebkiem to nie wiedziałem w którą stronę iść - takie tam cuda były :D

• Like 1