MatB Opublikowano 1 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 Salmo MinnowDzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 1 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 Brak opisu na korpusie i sterze. Bo to stary Salmo Minnow. Późniejsze miały cieńszy ster pod innym kątem i napis Salmo na sterze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatB Opublikowano 1 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 Dobrałem się do skrzynki wędkarskiej bliżej niewiadomego pochodzenia (wujek, kuzyn itp.) którą dostałem niejako w spadku razem z zawartością.Jest tam jeszcze kilka małych woblerków ale ich nazw też nie znam: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 1 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 Ten po prawej to Morel Team. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatB Opublikowano 1 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 Ciąg dalszy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 1 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 Drugi i trzeci, to woblery Gębskiego. Ostatni, to wobek J. Sendala podpisany przez kogoś Sebek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatB Opublikowano 1 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 Dziękuję za identyfikację!Z góry przepraszam za poniższe pytanie ale na prawdę się na tym nie znam.Czy te woblerki Morel Team, J. Sendal i Gębski to dobre rękodzieło i sprawdzone przynęty? Nie wiem czy mam się cieszyć czy nie z tego znaleziska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 1 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 Dziękuję za identyfikację!Z góry przepraszam za poniższe pytanie ale na prawdę się na tym nie znam.Czy te woblerki Morel Team, J. Sendal i Gębski to dobre rękodzieło i sprawdzone przynęty? Nie wiem czy mam się cieszyć czy nie z tego znaleziska? Ja bym cieszył się. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeDDyBoY Opublikowano 1 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 Kojarzy ktoś co to za wabik? I kto jest jego autorem? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 1 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 Kojarzy ktoś co to za wabik? I kto jest jego autorem? Robert Hamer, ten sam co robi przynęty boleniowe, np. RH. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeDDyBoY Opublikowano 1 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 Właśnie tak po cichu podejrzewalem dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 1 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 Tak zwany łamaniec Roberta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata Opublikowano 1 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 Wrzucam 2 wobkiTrociowy podpisany P.SDolny kalkomania + klejone oczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 4 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 (edytowane) Noooo?... Ktoś-coś? Edytowane 4 Lutego 2021 przez Dokuś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk122 Opublikowano 4 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 Chyba stare Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 4 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 (edytowane) Chyba stare SalmoNo właśnie chyba nie... Ale nie wiem, co to... Dodam, że kupione kilkanaście (może dwadzieścia) lat temu...Kotwice i wzór malowania pasują do Salmo, ale nie kojarzę takich modeli.... Edytowane 4 Lutego 2021 przez Dokuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 4 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 To nie jest Salmo na 100% 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 4 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 To nie jest Salmo na 100%No właśnie... A jakieś pomysły - co to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 4 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 Nie wygląda to też na twór z byłego ZSRR. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario70 Opublikowano 5 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 (edytowane) WitamWyłowiony z Parsęty , drobna i mocna praca.Ma dość duży ręcznie wycięty ster , paski jużbyły oryginalnie ...Mario70 Edytowane 5 Lutego 2021 przez mario70 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 5 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 Noooo?... Ktoś-coś? Chyba stare SalmoTo nie jest Salmo na 100%Nie wygląda to też na twór z byłego ZSRR.Koledzy, wyjaśniłem zagadkę zapytując "u źródła"!... Okazuje się, że są to prototypy Salmo, które nie weszły do produkcji masowej i które stanowiły zalążek tego, co dziś oferuje firma Salmo. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek St. Opublikowano 5 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 (edytowane) Taka ciekawostka, interesujący design :-) Edytowane 5 Lutego 2021 przez Tomek St. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk122 Opublikowano 5 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 (edytowane) Nie kupuj go bo ch** na to złapiesz ???????? Edytowane 5 Lutego 2021 przez Patryk122 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 5 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 Wrzucam 2 wobkiTrociowy podpisany P.SDolny kalkomania + klejone oczy? Ten Na dole to wobler mojego kolegi, Andrzeja Auera Jedyny i niepowtarzalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek St. Opublikowano 5 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 (edytowane) Nie kupuj go bo ch** na to złapieszNa bezrybiu i ch** ryba :-) Ale żeby nie było że to jakiś fake, przynęta do kupienia w jednym z polskich sklepów wędkarskich za - jak dobrze pamiętam - 39,99. Wystarczy zdjąć kotwiczki i prezent na walentynki jak znalazł :-) A my w tym czasie na ryby :-) Edytowane 5 Lutego 2021 przez Tomek St. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi