Alexspin Opublikowano 15 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 Pierwsze od lewej w dolnym rzędzie (kropkowany i czarny) wyglądają mi na Gębale, ale pewności nie mam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 16 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 (edytowane) Cześć Koledzy! Rozpoznaje ktoś z Was, który z twórców jest autorem tego woblerka? Edytowane 16 Lutego 2021 przez Dokuś 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mero Opublikowano 16 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 (edytowane) Andrzej Kołbon z Kłodzka Edytowane 16 Lutego 2021 przez mero 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 16 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 Pierwsze od lewej w dolnym rzędzie (kropkowany i czarny) wyglądają mi na Gębale, ale pewności nie mam.Jak na moje oko, to nie jest Gębal, ale to ja mogę się mylić także. Ten przód jest zbyt "dziobaty" i ma wyjątkowo kanciasty/ostry garb. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 16 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 Andrzej Kołbon z KłodzkaDziękuję Artur! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 16 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 Jak na moje oko, to nie jest Gębal, ale to ja mogę się mylić także. Ten przód jest zbyt "dziobaty" i ma wyjątkowo kanciasty/ostry garb. Nie mylisz się, to nie jest wobler Gębskich. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 16 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 Witam, prosiłbym o podpowiedź co to mogą być za wobki.Z góry dziękujęMalowanie tego po lewej od cytrynowego Sieka wygląda jak spod ręki Piotra Mołdocha - taki sam materiał i rysunek. Natomiast z kształtu wygląda mi na Sieka model Bzyk. Może to Bzyk przemalowany przez Mołdocha? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sieko Opublikowano 16 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 Te dwa od góry ,jeden przemalowany Bzyk i stary kształt Kobra jeszcze ze starej firmy Siek J&M 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata Opublikowano 16 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 Poznajecie tego? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceglos83 Opublikowano 17 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 WitamPotrzebuje pomocy czy ktoś może wie czyje są te 2 wobki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cortez Opublikowano 17 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 przecież pisał Ci napewno Piotrek od którego je kupiłeś że to woblery z Czarnego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 17 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 przecież pisał Ci napewno Piotrek od którego je kupiłeś że to woblery z Czarnego... Niekoniecznie to muszą być z Czarnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceglos83 Opublikowano 17 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 Ja ich nie kupiłem. A twoja odpowiedz nic mi nie pomogła. Tyle to wiem ze z Czarnego ( tam sporo osób struga wobki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceglos83 Opublikowano 17 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 Jeżeli bym wiedział dokładnie czyje to bym się nie pytał ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamklin Opublikowano 19 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 Mam wobler z zestawu dragona millenium, na sterze dragon.Wiecie może jaka firma zrobiła go dla dragona ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 19 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 Mam wobler z zestawu dragona millenium, na sterze dragon.Wiecie może jaka firma zrobiła go dla dragona ? Salmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamklin Opublikowano 19 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 Dzięki Zastanawiałem się czy to Salmo czy może hrt bo w komplecie są błystki hrt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 19 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 Widocznie Dragon rozprowadzał przez jakiś czas błystki HRT. Dawno to było, wówczas nie zwracałem na to uwagi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamklin Opublikowano 19 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 To jeszcze te Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 19 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 To mogą być stare woblery Tomka Orlikowskiego (kolejorz) z Bydgoszczy albo śp. Michała Osińskiego (Taps). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mero Opublikowano 19 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 Ktoś kojarzy twórcę ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
migdau Opublikowano 19 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 (edytowane) Ktoś kojarzy twórcę ? http://jerkbait.pl/topic/12147-mrz-woblery-handmade/?fromsearch=1 Edytowane 19 Lutego 2021 przez migdau 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mero Opublikowano 19 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 Dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 19 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 Widocznie Dragon rozprowadzał przez jakiś czas błystki HRT. Dawno to było, wówczas nie zwracałem na to uwagi .Btw czy to Jaxon, czy Dragon lub DAM to i tak blachy pochodzą z HRT. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e_skalar Opublikowano 19 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 (edytowane) . Edytowane 19 Lutego 2021 przez e_skalar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi