salmon1977 Opublikowano 3 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 Bez napisu na sterze ,które mogą być to lata? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeDDyBoY Opublikowano 4 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 Witam kojarzy ktoś autora tych woblerow? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 4 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 "Bez napisu na sterze ,które mogą być to lata?" --------Jak to 7cm w kolorze GS to w 2000r. takie stery już były. Może nawet rok, dwa wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abudam Opublikowano 7 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 Wiam, zwracam sie z prosba o informacije dotyczace tworcow tych woblerow Dziekuje bardzo i pozdrawiam serdecznieMartin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek85 Opublikowano 7 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 Z pierwszego zdjęcia: 3 sztuki oklejane tkaniną na samym dole kolumn, to woblery kolegi Foxy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abudam Opublikowano 7 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 Kolego @Bartek85 dziekuje bardzo za identyfikacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
das171 Opublikowano 7 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 Pierwsze zdjęcie - lewa kolumna, od góry nr 3 i 6 .Środkowe dwa zdjęcia .Razem trzy wobki Tomka Nowakowskiego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 7 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 Środkowa kolumna, pierwszy od góry, to powinien być wobler wykonany przez Pawła Grzecznika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abudam Opublikowano 7 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 Serdeczne dzieki za Wasze informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeDDyBoY Opublikowano 7 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 Witam czy to są chińczyki? żaden nie jest podpisany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 8 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 Moze ktos zna taki wobler? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 10 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2021 Koledzy czy ktoś poznaje czyje to wyroby? Okoń na dole ma takie oznaczenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 10 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2021 Moze ktos zna taki wobler?Wygląda jak japoński Jackall Aragon, ale może to też być podróbka Aragona... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 10 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2021 @cyprys19 - pierwszy od góry to wobler kolegi @spidi http://jerkbait.pl/topic/7524-hand-made-by-spidi/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 11 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 Wygląda jak japoński Jackall Aragon, ale może to też być podróbka Aragona... Dzieki za info!Okazalo sie ze podrobka z Alie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 11 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 Dzieki za info!Okazalo sie ze podrobka z Alie Tak myślałem ze względu na kolor (w Jackall'ach i w Illex'ach taki kolor chyba nie występował), ale nie znaczy to, że ta podróbka jest mniej łowna! (Już się o tym przekonałem, że nieoryginalny wobler potrafi być równie skuteczny, jak markowy oryginał! ). Połamania!.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert89 Opublikowano 12 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 Witam! Zastanawialem sie, może ktoś z Was bedzie znał te wobki - twórcę, znalazłem je wczoraj na brzegu rzeki, jak to mówią: rzeka dała... Szczególnie zaciekawiły mnie te dwa około 5-cio centymetrowe, maja bardzo ciekawa drobna prace, waga ok. 1.8g,widać po lakierze że już wiekowe. Jestem skłonny odesłać te wobasy nieszczęśnikowi, który je zgubił... oczywiście opis miejsca zgubienia - niezbędny 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
migdau Opublikowano 12 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 (edytowane) te pstrągowe to obstawiam Morel team ale... Edytowane 12 Marca 2021 przez migdau 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 12 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 Piękna uklejka. Te dwa to na pewno Morel Team. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 12 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 Witam! Zastanawialem sie, może ktoś z Was bedzie znał te wobki - twórcę, znalazłem je wczoraj na brzegu rzeki, jak to mówią: rzeka dała... Szczególnie zaciekawiły mnie te dwa około 5-cio centymetrowe, maja bardzo ciekawa drobna prace, waga ok. 1.8g,widać po lakierze że już wiekowe. Jestem skłonny odesłać te wobasy nieszczęśnikowi, który je zgubił... oczywiście opis miejsca zgubienia - niezbędny IMG_20210312_003527_compress62.jpg IMG_20210312_003502_compress20.jpg IMG_20210312_003449_compress66.jpg IMG_20210312_004201_compress26.jpg IMG_20210312_004140_compress93.jpgte dwie Morelki wykonał Krzysiek Łuczkowski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert89 Opublikowano 12 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 @migdau, @trout master, @fifek dzięki Panowie za informację na temat tych pstrągowych woblerów, piona! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 12 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 Kurcze, latał gdzieś na Fb, że ktoś zgubił pudełko z przynętami nad jakimś ciekiem. Nie mogę znaleźć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 14 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 Czyj to może być wyrób? Inicjały A.K. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankee Opublikowano 14 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 Kurcze, latał gdzieś na Fb, że ktoś zgubił pudełko z przynętami nad jakimś ciekiem. Nie mogę znaleźć....A znajdziesz to kilka postów wstecz z 12 marca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobol18 Opublikowano 14 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 Wpadło mi ostatnio w ręce trochę starych wobków, czy ktoś coś potrafi powiedzieć coś na ich temat, czyja produkcja i ogólna opinia. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi