selk Opublikowano 14 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 (edytowane) Panowie dziś przy przegladaniu pudseł wpadł mi w reke taki wyrób mozecie podpowiedziec co to za produkt ?sadze ze produkcja seryjna nie rekodzieło dorado jakies przeglądałem internety ale nic sensownego nei znalazłem Edytowane 14 Marca 2021 przez selk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 14 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 Panowie dziś przy przegladaniu pudseł wpadł mi w reke taki wyrób mozecie podpowiedziec co to za produkt ?sadze ze produkcja seryjna nie rekodzieło dorado jakies przeglądałem internety ale nic sensownego nei znalazłemhttps://www.gloog.pl/produkty/seria-ares/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 15 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 https://www.gloog.pl/produkty/seria-ares/Ooo super dzieki... o glogu zapomnialem ....fakt[emoji15] Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorS Opublikowano 15 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 Co to za wobki ? W Google nie znalazłem. Może ktoś pamięta Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 15 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 Na dole to Lovec-rap. Górny. Wpisałem w wujka Google- Pearlbaits Flash... i pokazała się holenderska strona ????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 15 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 Lovec-Rapy http://fishclub.pl/lovec-rapy/93523-lovec-rapy-trout-7cm-19-wobler-5900000051932.html. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 15 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 Wpadło mi ostatnio w ręce trochę starych wobków, czy ktoś coś potrafi powiedzieć coś na ich temat, czyja produkcja i ogólna opinia.Drugi z czerwonymi kropkami na czarnym Andrzeja Konowrockiego. Na piątym zdjęciu chyba jakieś klony Big S Shakespeare (może ze wschodu), na dwunastym radzieckie (rosyjskie)-też wzorowane na Big S, siedemnasty wygląda na oryginalnego ABU Hi-low, na ostatnim zdjęciu radzieckie (rosyjskie) Aqua. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 15 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 Drugi z czerwonymi kropkami na czarnym Andrzeja Konowrockiego. Na piątym zdjęciu chyba jakieś klony Big S Shakespeare (może ze wschodu), na dwunastym radzieckie (rosyjskie)-też wzorowane na Big S, siedemnasty wygląda na oryginalnego ABU Hi-low, na ostatnim zdjęciu radzieckie (rosyjskie) Aqua.Bezsterowce mrm okonek i rh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 15 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 sobol18 6 ze wschodu, 8- z mosiężnym sterem też jakiś znany, 9 żabka Dorado (mozeeee), 16- Kwik Fish Jensen Lures (prawdopodobnie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deridun Opublikowano 15 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 Srebrny yo-zuri swing minnow f, pod nim glapki Leona, Beduina, Padalca tak samo poniżej okonek i bezpaski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 15 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 Po prawej, od tego czarnego w czerwony kropki wobka A. Konowrockiego, ten ze sterem (czerwony) to TEX. A te po prawej od niego okonki, to prawdopodobnie wobki z Kozienic o nazwie FISH-Pol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorS Opublikowano 15 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 A te ktoś poznaje? Żadnych napisów [emoji52] Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 15 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 A te ktoś poznaje? Żadnych napisów [emoji52] Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu TapatalkaCzy to nie są przypadkiem jerki kolegi @Karaś 1380 ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 18 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 a moze ktoś podpowie co to za wynalazki ? nr 2 mam w 2 kolorach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majster Opublikowano 19 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 (edytowane) Nie wiem czy pojawił się taki wobler, niestety mimo szczerych chęci nie ogarnąłem całości wątku .Wobler kupiłem jakieś 15 lat temu, oklejany tkaniną, chyba balsa, inicjały J.B (nieco podłe zdjęcia, ale coś tam widać). Kto jest wytwórcą? Edytowane 19 Marca 2021 przez Napalm 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 19 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 Nie wiem czy pojawił się taki wobler, niestety mimo szczerych chęci nie ogarnąłem całości wątku .Wobler kupiłem jakieś 15 lat temu, oklejany tkaniną, chyba balsa, inicjały J.B (nieco podłe zdjęcia, ale coś tam widać). Kto jest wytwórcą?Jan Bulsiewicz wystarczy wpisać w internety woblery JB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 20 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 (edytowane) Nie wiem czy pojawił się taki wobler, niestety mimo szczerych chęci nie ogarnąłem całości wątku .Wobler kupiłem jakieś 15 lat temu, oklejany tkaniną, chyba balsa, inicjały J.B (nieco podłe zdjęcia, ale coś tam widać). Kto jest wytwórcą? Tak, tego wobka zrobił Janek Bulsiewicz. Podróbka, bardzo udana, Rapali Tail Dancer . Pewnie kupiłeś go na Allegro. Edytowane 20 Marca 2021 przez Banjo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majster Opublikowano 20 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 Tak, tego wobka zrobił Janek Bulsiewicz. Podróbka, bardzo udana, Rapali Tail Dancer . Pewnie kupiłeś go na Allegro.Taa na allegro, nie przypuszczałem, że jeszcze można je znaleźć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 20 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 Taa na allegro, nie przypuszczałem, że jeszcze można je znaleźć . Janek chyba ostatnio nie wystawiał, ale nie sprawdzałem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 20 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 Panowie, jakies pomysły co to może być? Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smużak Opublikowano 21 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 (edytowane) Panowie co to mogą być za woblery? Edytowane 21 Marca 2021 przez smużak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 21 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 (edytowane) ten srebrny z czerwonym dziobem to Wideł Janusza Widłaten zółty nie wiem - jak bys poszukał po ogłoszeniach sprzedam na Jerku to bys sam wpadł Edytowane 21 Marca 2021 przez selk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 21 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 IMG_1621.JPG a moze ktoś podpowie co to za wynalazki ? nr 2 mam w 2 kolorach podbijam tematktoś wie co to za cudaki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 21 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 ten srebrny z czerwonym dziobem to Wideł Janusza Widłaten zółty nie wiem - jak bys poszukał po ogłoszeniach sprzedam na Jerku to bys sam wpadłObawiam się,że to jednak nie jest "wideł"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 21 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 Raczej krakusek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi