P.Rozbiecki Opublikowano 21 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 (edytowane) Panowie co to mogą być za woblery?Janusz Czulak górny)? Edytowane 21 Marca 2021 przez P.Rozbiecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 21 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 Janusz Czulak?a podpis WD na ostatniej fotce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanP Opublikowano 21 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 Ten mniejszy 100% krakusek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smużak Opublikowano 21 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 Dzięki Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo Opublikowano 21 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 Panowie, jakies pomysły co to może być? Maćku, to Phantom...https://www.phantomlures.com/standardŁowne bestie.Mam kilka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 21 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 Ooo super. Dziękuję za podpowiedź, poczytam o nim trochę. Zgarnąłem go w zestawie, one mają różne pływalności? Możesz coś o tym opowiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smużak Opublikowano 21 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 Jeszcze takie coś wygrzebałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 21 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 Maćku, to Phantom...https://www.phantomlures.com/standardŁowne bestie.Mam kilka...to się gdzieś w Polsce da kupic ?kupiłbym dla testu jakies 1-2 sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 22 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 Podpowie ktoś, kto może być Twórcą tych wobków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 22 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 Może @Forecast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 22 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 Jeszcze takie coś wygrzebałem Ten Dolny boleniowy to chyba kol Wobler-W1z forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata Opublikowano 23 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Wpadły mi takie wobki.Podpis D.WWiecie kto je zrobił? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smużak Opublikowano 23 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Może ktoś wie co to może być za biedronka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 23 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Jeszcze takie coś wygrzebałem Ten mały a'la Slider może być stworzony przez Darka Leszczyńskiego - @ledar.Mam jeszcze gdzieś jedną sztukę tylko mniejszą (około 5cm) .Kupiłem bezpośrednio od Darka razem z nietypowymi główkami jigowymi.Tutaj chyba są te woblery na zdjęciach : http://jerkbait.pl/topic/31640-ledar-moje-przynęty-główki-jigowe-trójkątnewirujące-ogonkicykadywoblery-itd/?p=1342197 Pozdrawiam Tomi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smużak Opublikowano 23 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Identyczne,dziękuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek85 Opublikowano 24 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 Takie biedronki były kilka lat wstecz do kupienia na allegro, chyba nazywały się Atmo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smużak Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 (edytowane) Może ktoś pozna te wobki:) Edytowane 25 Marca 2021 przez smużak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam spin Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Dwa górne to Rapy dolny Irek Gębski tak na 99 % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Wątpię żeby dwa górne były to Rapy. Raczej na 100% nie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam spin Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 (edytowane) Wątpię żeby dwa górne były to Rapy. Raczej na 100% nie. Rapy w latach 90 i początku lat 2000 to popularne woblery w Wrocławia. Jak nie Rapy to co? Edytowane 25 Marca 2021 przez Adam spin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 podbijam temat ktokolwiek widział ktokolwiek wie :) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 " Rapy w latach 90 i początku lat 2000 to popularne woblery w Wrocławia. Jak nie Rapy to co?"--------Jeżeli mówisz o wrocławskich to co innego. Takie chyba też były z tego co sobie po Twoim wpisie przypominam. Ja myślałem o Rapa ale z krośnieńskiego. Bliżej Dorado, Pike. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Rapa na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata Opublikowano 26 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 Ktoś kojarzy takiego?Podobno jakiś stary zasłużony wobek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 26 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 Ktoś kojarzy takiego?Podobno jakiś stary zasłużony wobek.a nie stary Siek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi