bercik69 Opublikowano 11 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 (edytowane) W samym środku ten żuczek to Gusman.Na samym dole pierwszy z prawej, to chyba Dorado. Edytowane 11 Czerwca 2021 przez bercik69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 11 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 Prawy gorny zielony z brokatem to Stachaniak Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 11 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 Prawy gorny zielony z brokatem to Stachaniak Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu TapatalkaNo stery jakby Waldka. A to jednojajeczne też robił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 12 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2021 Prawy gorny zielony z brokatem to Stachaniak Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu TapatalkaW takim razie ten brązowawy pod nim i środkowy na dole też Waldka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proraf Opublikowano 12 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2021 Może ktoś rozpozna kto jest twórcą tych woblerów. Mam je w pudełku od kilkunastu lat.https://drive.google.com/file/d/15RYZCXsOfBF_cFy_v4NcLeLuEjtV4M7w/view?usp=sharing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek85 Opublikowano 12 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2021 To woblery z Krosna, wykonane przez Pana Michnę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 12 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2021 Ktoś Podpowie , nabyte dziś na wycieczce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 13 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 Może teraz się uda ze zdjęciem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 13 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 13 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 (edytowane) Jacku,ten okonek po prawej bardzo interesujący. Ten po lewej to pochodzenie ma ze Świdnina, trochę za ładny na wobler A. Rosy , pewnie to robota M. Michalaka. Edytowane 13 Czerwca 2021 przez Banjo 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 13 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 Nie pamiętam Sławku jego z takim sterem, ale ten środkowy Jacka jakoś mi przypomina woblerki Witka Błażejczyka. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 13 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 No to jeśli nie M. Michalaka, to będzie A. Rosy. Jego woblery miały takie stery. Nie wiem, czy W. Błażejczyk robił Deep Runnery i raczej stery były prostokątne, ale mało ich widziałem, to tez mogę mylić się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 13 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 Czy ktoś jest w stanie podpowiedzieć kto jest Twórcą tego woblera ? Wygląda na Krakuska. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 13 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 Też Slawku pamiętam te prostokątne, ale nie wykluczam, że i takie dłubał, bo różne rzeczy dłubał. Ale ten kształt, malowanie i te kropki przy dolnym oczku? Oczywiście mogę się mylić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 13 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 Trzeba Jacka poprosić o lepsze zdjęcia każdego wobka z osobna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 13 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 (edytowane) Dojechałem z wycieczki , zrobię dziś i wrzucę fotki .Bardzo dziękuje za pomoc. Edytowane 13 Czerwca 2021 przez Franc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 13 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 (edytowane) Nie wiem coś się motam z tymi zdjęciami . Edytowane 13 Czerwca 2021 przez Franc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 13 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 Może nazwijmy Jedynka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 13 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 Dwójka orange i trójka , na właśnie ?Co do jedynki i dwójki to miałem jakieś typy ale już nie jestem pewien. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 13 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 Może lepiej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 13 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 I następny 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 13 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 i 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 13 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 Ani ten kształt korpusu, ani ten długi ster - ja przynajmniej takich nie pamiętam. Tymi, które widywałem u Wiktora radził sobie w każdych warunkach. Gwda i pstrągi. Parsęta i trocie. Pewnie w czasach kiedy był w kadrze łowił nimi w jeziorach i np. w Wiśle. Te jego woblery właściwie były takie same (wielkość, kształt, ster). Ale sposób malowania, te charakterystyczne kropki, którymi znaczył swoje woblery (chyba nikt tak nie robił) i folia z papierosów Golden. Dałbym sobie Jacku głowę uciąć, że pomarańczowy zrobiony przez Wiktora. No i Kutno Jacku blisko od Płocka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 14 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Jasiu tak obstawiałem ale wobler kupimy od Kutna niespełna 500 km w krainie troci i łososia czyli nad morzem .Ta wielkość nigdy nie widziałem u Wiktora takich woblerow Jak to jego to niezły rarytas . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 14 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 No stery jakby Waldka. A to jednojajeczne też robił?No właśnie chyba nie. Bardziej bym obstawiał,że ktoś je próbował podrobić. Malowanie też do końca jakby nie jego, może przemalowane. Najbardziej z nich to z prawej strony pośrodku jakby Waldka. Kiedyś kupiłem kilka wobków i na zdjęciu nie zauważyłem ale jak miałem już je w ręku to od razu było widać,że to nie Waldkowe. Z tymi zdjęciami to zawsze różnie bywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi