cerek Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Kupiłem kiedyś kilka nazywali je "seaty" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GINPK Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Seat bo twórca jeździł Seatem.A twórca to Piotr "Plozke" nie jestem pewien pisowni nazwiska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmo Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Taki konik polny:-) Ktos cos kojarzy? Kupiłem go w duzym zestawie z wobkami Sidora i morelteam :-? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Witam,ten staruszek to trociowy Sendal czy Gębski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Witam,kojarzy ktoś twórcę tego łamańca? IMG_20210727_193840_Easy-Resize.com.jpg IMG_20210727_194252_Easy-Resize.com.jpgW końcu twórcę sam namierzyłem. Okazuje się że to Kolega z forum. FLINE BendericusForumowicz+Forumowicze52 postówLokalizacjaKrosno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Witam,ten staruszek to trociowy Sendal czy Gębski? Wygląda na Sendala, ale pewności nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deridun Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2021 H. Gębski. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam spin Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Jak wyżej.Jest to H. Gębki, ster "dymny" tylko spotkałem w Gębskich woblerach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Taki konik polny:-) Ktos cos kojarzy? Kupiłem go w duzym zestawie z wobkami Sidora i morelteam :-?Może Januarego Pawlosa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Wygląda na Sendala, ale pewności nie mam. H. Gębski. Jak wyżej.Jest to H. Gębki, ster "dymny" tylko spotkałem w Gębskich woblerachDzięki Panowie za opinie. Trzeba przyznać że są do siebie dość podobne. Na foto dla porównania Sendal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deridun Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Miki zainspirował Henia... Józek wzór udoskonalił. Różni wypukła linia pod sterem i smukły ogon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Dzięki Panowie za opinie. Trzeba przyznać że są do siebie dość podobne. Na foto dla porównania Sendal IMG_20210811_162833_Easy-Resize.com.jpgMam w pudełku trociowym, identycznego woblera jak ten poniżej i wydawało mi się że ten pierwszy jest taki sam (prócz koloru), myliłem się. Różni się szczegółami, które są widoczne dopiero, jeśli położy się je obok siebie. PSTen wobler jest stosunkowo duży jak na trociowy, ale wyjąłem rybę/y na niego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam spin Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Do dzisiaj nie wiadomo kto go "zainspirował" Gębski Sendala czy odwrotnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2021 W starym pudełku znalazłem takiego wobka, ktoś podpowie czyj on jest? wygląda na seryjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deridun Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Do dzisiaj nie wiadomo kto go "zainspirował" Gębski Sendala czy odwrotnie?"Mordkę" poznałem w 1980,to co nieco wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Ktoś podpowie kto jest autorem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba666 Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Wygląda mi na robotę wildriver 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek1969 Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Witam. Poznaje ktoś twórców tych woblerów- dziękuję za odpowiedź 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2021 (edytowane) 7szt. na foto to wobki J.Pawlosa Edytowane 13 Sierpnia 2021 przez Salata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek1969 Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Dziękuję. A może ktoś zna twórcę dublet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek1969 Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Witam, kto tak podpisuje woblery? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Godzio Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Witam,Podpowie ktoś z Kolegów czyj to woblerek. Znalazłem w pudełku i pamiętam, że twórcą jest ktoś z kontem na j.b, ale nijak nie mogę sobie przypomnieć kto? Sygnowany K.S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2021 K.s. lure baits Kuba Słomka bodajże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Godzio Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2021 K.s. lure baitsKuba Słomka bodajże.Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ninja05 Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Ktoś poznaje te wobki? Pierwszy z góry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi