Skocz do zawartości

Co to za wobler?

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

A taki wobler jak ten pierwszy od góry bez kotwic? Niby kształt jak DK ale nie jest podpisany, tylne oczko jest w poziomie, a i kształt pozostałych oczek jest jakiś inny niż w DK… Okleina tez jakaś inna niż we wszystkich DK jakie widziałem. Oko inne.

Edytowane przez Żbiku

A taki wobler jak ten pierwszy od góry bez kotwic? Niby kształt jak DK ale nie jest podpisany, tylne oczko jest w poziomie, a i kształt pozostałych oczek jest jakiś inny niż w DK… Okleina tez jakaś inna niż we wszystkich DK jakie widziałem. Oko inne.

attachicon.gif B508F823-6D2D-4ED3-B176-0838E0245A19.jpegattachicon.gif E01B889A-BCC4-4BB4-9458-752F55FA7F50.jpegattachicon.gif F670D5AE-3E44-4752-9E43-570FC29440A9.jpeg

To jest starszy DK.

• Like 2

Kamil, trzeci od góry, to może być Goldfish zrobiony na formie KSK, albo ktoś inny zrobił na tej formie, bo były (formy) w sprzedaży.

Jest na forum Tomek Krzyszczyk (@Sayonara), który robił woblery Goldfish. Popytaj, czy to Jego dzieło.

Edytowane przez Banjo

Witajcie,

Poniżej woblerki, w sprawie których proszę o pomoc w identyfikacji. Te dwa maluchy i mniejszy z drugiego zdjęcia to moim zdaniem J.Trzepizur ale to bardziej moja obserwacja i intuicja niż wiedza. Prośba o potwierdzenie lub wyprowadzenie mnie z błędu. Największy ma na brzuchu napis NIDA.

post-67505-0-03033700-1630139227_thumb.jpg

post-67505-0-09692400-1630139240_thumb.jpg

Pozdrawiam.

Kamil, trzeci od góry, to może być Goldfish zrobiony na formie KSK, albo ktoś inny zrobił na tej formie, bo były (formy) w sprzedaży.

To KSK model letnia troc

Mam taki sam

Jest na forum Tomek Krzyszczyk (@Sayonara), który robił woblery Goldfish. Popytaj, czy to Jego dzieło.

To KSK model letnia troc

Mam taki sam

Jeśli nie ma podpisu na sterze: KSK, to jest Goldfidh. Formy do woblerów KSK zostały sprzedane i dlatego były robione przez Goldfish.

Jeśli nie ma podpisu na sterze: KSK, to jest Goldfidh. Formy do woblerów KSK zostały sprzedane i dlatego były robione przez Goldfish.

mój jest bez napisu na sterze  ma 6cm i jest pływający , niestety opakowania juz brak

pamietam że to był KSK -letnia troć ciapki to moje ;)

post-49782-0-82215200-1630333737_thumb.jpg

post-49782-0-82600800-1630333753_thumb.jpg

Edytowane przez Robas