Banjo Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Ktoś poznaje te wobki? Pierwszy z góry? IMG_20210818_202843.jpg Pierwszy i drugi od góry ten sam twórca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek1969 Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Może Bartek Smoleń, podobne ogonki i super wykonanie/ jak jego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2021 (edytowane) A taki wobler jak ten pierwszy od góry bez kotwic? Niby kształt jak DK ale nie jest podpisany, tylne oczko jest w poziomie, a i kształt pozostałych oczek jest jakiś inny niż w DK… Okleina tez jakaś inna niż we wszystkich DK jakie widziałem. Oko inne. Edytowane 18 Sierpnia 2021 przez Żbiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2021 A taki wobler jak ten pierwszy od góry bez kotwic? Niby kształt jak DK ale nie jest podpisany, tylne oczko jest w poziomie, a i kształt pozostałych oczek jest jakiś inny niż w DK… Okleina tez jakaś inna niż we wszystkich DK jakie widziałem. Oko inne. B508F823-6D2D-4ED3-B176-0838E0245A19.jpeg E01B889A-BCC4-4BB4-9458-752F55FA7F50.jpeg F670D5AE-3E44-4752-9E43-570FC29440A9.jpeg To jest starszy DK. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2021 To jest starszy DK.Czyli jednak Dzięki za info. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etherni Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Znaleziony nad wodą, ktoś podpowie czyje to dzieło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Chyba Łukasza https://www.facebook.com/lucjankulaa/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
migdau Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Znaleziony nad wodą, ktoś podpowie czyje to dzieło? może :http://jerkbait.pl/topic/71242-hand-made-lk-fishing/page-2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etherni Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Dzięki, to ten twórca - na jednym zdjeciu widać identyczny podpis na boleniówce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas-xXx Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Znalazłem w pudełku dwa takie wobki, jakieś pomysły co to? Ten wyglada na „fabryka” Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Takie mam przypadki do rozpoznania. Górne dwa przypominają mi Gębskiego i Sieka, ale brak podpisów, więc nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 (edytowane) Kamil, trzeci od góry, to może być Goldfish zrobiony na formie KSK, albo ktoś inny zrobił na tej formie, bo były (formy) w sprzedaży.Jest na forum Tomek Krzyszczyk (@Sayonara), który robił woblery Goldfish. Popytaj, czy to Jego dzieło. Edytowane 25 Sierpnia 2021 przez Banjo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Dzięki Goldfish mógłby pasować, bo w pakiecie było też sporo wahadłówek i cykad Krzyszczyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeDDyBoY Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Kojarzy ktoś woblery że zdiecia? Jeden ma na sterze napis reef reszta bez podpisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanP Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Witajcie,Poniżej woblerki, w sprawie których proszę o pomoc w identyfikacji. Te dwa maluchy i mniejszy z drugiego zdjęcia to moim zdaniem J.Trzepizur ale to bardziej moja obserwacja i intuicja niż wiedza. Prośba o potwierdzenie lub wyprowadzenie mnie z błędu. Największy ma na brzuchu napis NIDA.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
das171 Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Dwa z górnego zdjęcia - Tomek Nowakowski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Kamil, trzeci od góry, to może być Goldfish zrobiony na formie KSK, albo ktoś inny zrobił na tej formie, bo były (formy) w sprzedaży. To KSK model letnia troc Mam taki sam Jest na forum Tomek Krzyszczyk (@Sayonara), który robił woblery Goldfish. Popytaj, czy to Jego dzieło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Kamil, trzeci od góry, to może być Goldfish zrobiony na formie KSK, albo ktoś inny zrobił na tej formie, bo były (formy) w sprzedaży. To KSK model letnia troc Mam taki sam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Dziękuję Swoją drogą, jak tak przejrzałem co jest na olx to ten pierwszy mi pasuje na Sendala tylko nie ma podpisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
das171 Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Te dwa dolne to nie NIDA tylko woblery Anda sprzedawane na alledrogo. http://archiwumalle.pl/wobler_anda_6cm_3g_okazja-4_4203695211.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Kamil, trzeci od góry, to może być Goldfish zrobiony na formie KSK, albo ktoś inny zrobił na tej formie, bo były (formy) w sprzedaży. To KSK model letnia trocMam taki sam Jeśli nie ma podpisu na sterze: KSK, to jest Goldfidh. Formy do woblerów KSK zostały sprzedane i dlatego były robione przez Goldfish. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Dziękuję Swoją drogą, jak tak przejrzałem co jest na olx to ten pierwszy mi pasuje na Sendala tylko nie ma podpisu. Józek Sendal w większości przypadków nie podpisywał swoich woblerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 (edytowane) Jeśli nie ma podpisu na sterze: KSK, to jest Goldfidh. Formy do woblerów KSK zostały sprzedane i dlatego były robione przez Goldfish.mój jest bez napisu na sterze ma 6cm i jest pływający , niestety opakowania juz brakpamietam że to był KSK -letnia troć ciapki to moje Edytowane 30 Sierpnia 2021 przez Robas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek1981 Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Witam. Co to za woblery? PM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanP Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Paweł Malinowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi