TOFIX99 Opublikowano 16 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 Poszukałem i mam: Krzysztof Margolt. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 16 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 16 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 Andrzej Kwakowski z Czarnego. „Następca” Leszka Dylewskiego i Piotrka Kardasa Chyba Aleksander. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekmaj Opublikowano 17 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2021 (edytowane) Panowie Czyj to jerk ? Porównanie ze sliderem chyba 10 lub 12 ( już nie pamiętam ), opis gramatury jest mój Edytowane 17 Września 2021 przez bartekmaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 17 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2021 Chyba Aleksander.Mi się przestawił Andrzej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 18 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2021 Mi się przestawił Andrzej Przedstawił* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata Opublikowano 18 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2021 Witam.Może ktoś rozpozna te wobki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 21 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 Witam serdecznie.Wpadł mi w łapy taki oto znak zapytania.Ładnie wykonany. Słabe kotwice.Zero oznaczeń.Jakieś pomysły?? Pozdrawiam tych którzy się znajo???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 22 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 Wygląda jakby ktoś sobie ster z pike 16s wstawił do hand made... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.Rozbiecki Opublikowano 22 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 Stawiał bym na (chińska) podróbkę CD Mag Rapali... Witam serdecznie.Wpadł mi w łapy taki oto znak zapytania.Ładnie wykonany. Słabe kotwice.Zero oznaczeń.Jakieś pomysły?? Pozdrawiam tych którzy się znajo???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 22 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 Też obstawiałbym chinola ale...jest jeden haczyk.Przynęta była w pudle ze starymi przynętami i ma podobno pow 20 lat więc Bardziej mi pasuje kierunek wschód jak już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 22 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 (edytowane) czyje to ? ciapki własne Edytowane 22 Września 2021 przez Robas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 22 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 IMG_20210922_195351.jpg IMG_20210922_195424.jpg czyje to ? ciapki własneTo robota Jana Zienia z okolic Czarnego . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troutmaniacs Opublikowano 26 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 Witam, potrzebuje informacji o autorze tych wyblerów. Będę wdzięczny za info. Pozdrawiam Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto Opublikowano 26 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 Romuald Stanke BobryDopiero co były na sprzedaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troutmaniacs Opublikowano 26 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 Dzięki wielkie za pomoc Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanP Opublikowano 26 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 Chyba dalej są do kupienia. Do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeDDyBoY Opublikowano 30 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2021 Kojarzy ktoś kto jest autorem tych woblerów? Nie są podpisane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 4 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 (edytowane) Panowie czasami i człowiekowi z niewiedzą udaje się coś ciekawego zakupić. Takie rodzynki nabyłem na GS Jest i Bóbr, jest i wobler P. Ciosa z około 1985/88 roku (sam autor oceniał), są i 2 starsze jugolki. Podpowiecie czyje są pozostałe woblery ? Edytowane 4 Października 2021 przez Sławek Nikt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 4 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 Panowie czasami i człowiekowi z niewiedzą udaje się coś ciekawego zakupić. Takie rodzynki nabyłem na GS Jest i Bóbr, jest i wobler P. Ciosa z około 1985/88 roku (sam autor oceniał), są i 2 starsze jugolki. Podpowiecie czyje są pozostałe woblery ? s.jpgco to GS ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 5 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2021 co to GS ?http://jerkbait.pl/topic/135556-garage-sale-vol-6-termin-2-pa%C5%BAdziernik-2021-r/?view=getnewpost&fromsearch=1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ehhooo Opublikowano 8 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2021 na zdjęciu wobler Kamatsu, czy ktoś rozpoznaje jaki wobler został przez Kamatsu podrobiony?Kamatsu kopiuje wzory innych woblerów i ten model podejrzewam też był skopiowany. Szukam oryginału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 8 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2021 Pobuszowałem dziś po piwnicy domku nad jeziorem moich znajomych. Są tam pozostałości wedkarskie po dziadku. Znalazłem coś takiego. Czy to stara Rapala? Z jakiego okresu może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 8 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2021 Z wyglądu korpusu i steru tez bym obstawiał ze to rapala... Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 8 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2021 A mi ster nie pasuje do Rapali. Poza tym dziwny drut (kolor) stelaża. Rapala też chyba jie malowała nigdy "łuseczek" przez siateczkę. Wobek na pewno drewniany, kółeczka wyglądają jak w starych Rapalach ale może przełożone. Malowanie też raczej nie ręczne.Ja odpadam, nie wiem. Po sterze mógłbym kierować się w stronę podróbek Rapali ze wschodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi