wojti80 Opublikowano 22 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2021 Jedna pracownia.Bardzo ładne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamklin Opublikowano 23 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2021 Proszę o pomoc w identyfikacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 23 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2021 Po lewej ,na dole 3-ci i 4-ty to chyba TG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 23 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2021 Też mi się wydaje że TG natomiast na dole po prawej stronie ten ciemny to może STORK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
migdau Opublikowano 23 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2021 Ten 3 i 4 po lewej jakie mają stery? To nie morel team? Trochę jak Wojtka Grocholi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekM Opublikowano 23 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2021 Dwa woblery na górze po lewej stronie są wykonane przez Albina Marczuka z Bogatyni . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamklin Opublikowano 23 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2021 Podeślę później zdjęcia sterów.Dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert7704 Opublikowano 23 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2021 Dwa woblery na górze po lewej stronie są wykonane przez Albina Marczuka z Bogatyni .Dokładnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert7704 Opublikowano 28 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 Witam . Czyje to Wobki ?? Ktoś pomoże ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
migdau Opublikowano 28 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 (edytowane) Witam . Czyje to Wobki ?? Ktoś pomoże ?a głowacz nie jest podpisany na drugiej stronie? wydaje mi się że takiego mam i to TAPS, ale do końca nie jestem pewien. Edytowane 28 Października 2021 przez migdau 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert7704 Opublikowano 28 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 a głowacz nie jest podpisany na drugiej stronie? wydaje mi się że takiego mam i to TAPS, ale do końca nie jestem pewien.Nie są podpisane . Nic . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
menduza Opublikowano 28 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 (edytowane) a głowacz nie jest podpisany na drugiej stronie? wydaje mi się że takiego mam i to TAPS, ale do końca nie jestem pewien.Głowacz to jest raczej BIELIK model: Piąteczka Edytowane 28 Października 2021 przez menduza 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert7704 Opublikowano 28 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 Głowacz to jest raczej BIELIK model: Piąteczka Ale chyba jakiś starszy model ??? Dzięki wielkie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
menduza Opublikowano 28 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 Być może. Jest ciemniejszy niż obecne. Na tym zdjęciu wygląda na lekko podmalowany przy skrzelach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert7704 Opublikowano 28 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 Być może. Jest ciemniejszy niż obecne. Na tym zdjęciu wygląda na lekko podmalowany przy skrzelach.Tak mają pomalowane skrzela srebrną farbą i ceglaną brzuszek . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankee Opublikowano 28 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 Czy ktoś wie coś o tych woblerach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
menduza Opublikowano 28 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 Pierwsza fota drugi od dołu to : Lovec rapy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 28 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 "Witam . Czyje to Wobki ?? Ktoś pomoże ?"_____ Te dwa u dołu, kształty podobne do takich jak moje korpusy które kiedyś sprzedałem. Może sobie ktoś psiknął po swojemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 29 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 Czy ktoś wie coś o tych woblerach? IMG_20211009_084438485.jpgTen dolny to Henryk Gębski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 2 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2021 (edytowane) Podpowiedzcie co to za woblery? Mentosy? Edytowane 2 Listopada 2021 przez Żbiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 2 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2021 Podpowiedzcie co to za woblery? Mentosy? Gabkory raczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterS Opublikowano 2 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2021 Gabkory lub Mentosy, te same korpusy, ciut inne malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pele Opublikowano 3 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 Gabkory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 3 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 Gabkory raczej.Ja też bym tak obstawiał Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 8 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 Witam, Czyje to wobki? Te pstrągowe wyglądają jak górale jednak nie mają żadnej sygnatury. Mierzą 5,5cm.Te większe mierzą 8cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi