Mundurowy Opublikowano 11 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 ktoś coś wie na temat tych woblerów?długość jak widać na zdjęciu, czerwony grzbiet bardziej baryłkowaty,natomiast z zielonym grzbietem bardziej spłaszczony i wyższy,około 5 cm wysokości.wagi nie znam,oba są pływające bardzo solidna ręczna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmo Opublikowano 11 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 Czy ktoś ma pomysł co to za woblery? :-? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 11 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 Tak. Te zmarszczenia to głównie wizualnie beee, ale gdy płaci się za nówka towar kupę kasy to chyba jakaś jakość obowiązuje. Ręcznie robione czy tzw. "od kolegi" mogą być, zwłaszcza gdy łowne.Słabych masz kolegów hehehe. Żaden szanujący się twórca nie wypuścił by woblera z takimi usterkami. Błędy się zdarzają, czasem coś wychodzi po dłuższym okresie użytkowania ale pakować w dużej międzynarodowej firmie gówno w papierek to już jazda po bandzie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 11 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 Czy ktoś ma pomysł co to za woblery? :-?Środkowy z pierwszego zdjęcia to stary Krakus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 11 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 Słabych masz kolegów hehehe. Żaden szanujący się twórca nie wypuścił by woblera z takimi usterkami. Błędy się zdarzają, czasem coś wychodzi po dłuższym okresie użytkowania ale pakować w dużej międzynarodowej firmie gówno w papierek to już jazda po bandzie.Piter jak był pakowany to wcale nie musiał tak wyglądać jak obecnie. Po prostu dosechł sobie na półce w hurtowni/sklepie. Może być też, że jakiś cwaniaczek chcial dorobić na boku we firmie(bo kolor modny i cenny) i skubnął partyjkę z odrzutu. Opakowanie to rzecz w tym przypadku drugorzędna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmo Opublikowano 11 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 Środkowy z pierwszego zdjęcia to stary Krakus.A nie będzie to stary bóbr? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata Opublikowano 11 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 A nie będzie to stary bóbr?Daj lepsze foto tych wobków.Co do Bobrów to chyba nie powinieneś mieć problemów z rozpoznaniem Mi to raczej wygląda na Bobra ale dobrze nie widać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 11 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 (edytowane) Daj lepsze foto tych wobków.Co do Bobrów to chyba nie powinieneś mieć problemów z rozpoznaniem Mi to raczej wygląda na Bobra ale dobrze nie widać.Faktycznie bez lepszego foto dokładne rozpoznanie Twórcy bardzo trudne. Najlepiej jak wstawisz dokładne foto steru. Bobra bym jednak wykluczył. Edytowane 11 Grudnia 2021 przez Mariusz54 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata Opublikowano 11 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 (edytowane) Co do wobków z alu sterem mam coś podobnego tylko sam nie znam twórcy.Ster i drut jest z aluminium i ma napis od spodu ST6P Edytowane 11 Grudnia 2021 przez Salata 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmo Opublikowano 11 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 Co do wobków z alu sterem mam coś podobnego tylko sam nie znam twórcy.Ster i drut jest z aluminium i ma napis od spodu ST6PCzy ten wobler jest podpisany ST? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanP Opublikowano 11 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 Co do pierwszego zdjęcia to faktycznie lepsze zdjęcie by się przydało ale ja widzę tam Bobra. Kompletnie za to nie pasuje mi do tego wobka Krakus. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmo Opublikowano 12 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 Woblerki dotarły juz do mnie i teraz mogę stwierdzić ze okonek to bardzo stary bóbr:-) Natomiast co do pozostałych woblerów nie wiem:-? W większości są podpisane ST7S, ST3 itp. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmo Opublikowano 12 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 Ogólnie tych wobków z "alu" sterem jest więcej. Kupiłem je w zestawie ze starymi bobrami z lat 90' 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmo Opublikowano 12 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 Zdjęcie sterów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek1981 Opublikowano 12 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 Ktoś może kojarzy kto zrobił te woblery? Żaden nie jest podpisany. Żółty wygląda jak wobler Jana Meyera, ale takiego jeszcze nie widziałem. Ten z niebieskim grzbietem - może Darek Szyszka? Pozdrawiam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1981 Opublikowano 12 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 Niebieski to Darek Kreciglowa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cortez Opublikowano 12 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 20211212_192259.jpg 20211212_192334.jpgKtoś może kojarzy kto zrobił te woblery? Żaden nie jest podpisany. Żółty wygląda jak wobler Jana Meyera, ale takiego jeszcze nie widziałem. Ten z niebieskim grzbietem - może Darek Szyszka? Pozdrawiam.Żółty to napewno nie J.Meyer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek1981 Opublikowano 13 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2021 Żółty to napewno nie J.MeyerChodziło mi o podobieństwo kształtu korpusu i steru, a materiałem też oklejał. Zatem jeśli nie Meyera, to czyj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cortez Opublikowano 13 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2021 Meyery, oczy mają osadzone praktycznie na jednej wysokości 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankee Opublikowano 13 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2021 Czy ktoś wie czyjej produkcji są te woblery?dzięki za wskazówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 13 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2021 Dół Rapa (Lovec Rapy), ukleja 8 czy 10cm. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav_id Opublikowano 14 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2021 Poznaje ktoś może co to za marka? Wygląda na produkcję seryjną. Znaleziony lata temu na irlandzkim wybrzeżu. Kolor trochę zżółkł chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.Rozbiecki Opublikowano 14 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2021 Salmo Roach. Poznaje ktoś może co to za marka? Wygląda na produkcję seryjną. Znaleziony lata temu na irlandzkim wybrzeżu. Kolor trochę zżółkł chyba. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav_id Opublikowano 14 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2021 Pasowało mi to trochę do Salmo ale jakoś nie mogłem dopasować modelu. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 14 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2021 Były takie Salmo Roach i Perch , mam takie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi