trout master Opublikowano 14 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2021 Cholernie łowne na sandacza z trolla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 16 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2021 Poznaje ktoś może co to za marka? Wygląda na produkcję seryjną. Znaleziony lata temu na irlandzkim wybrzeżu. Kolor trochę zżółkł chyba.To nie mogłeś Rafał na teamowym messengerze zapytać? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata Opublikowano 16 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2021 Kupiłem ten wobek jako Meyera ale mam wątpliwości co do tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cortez Opublikowano 16 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2021 to nie jest Meyer.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peryskop Opublikowano 16 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2021 Kupiłem ten wobek jako Meyera ale mam wątpliwości co do tego.Też maiłem taką propozycję ale odpuściłem.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_End Opublikowano 17 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2021 WitamZastanawiam się nad dwoma woblerami, czyjej to są produkcji. Podobno z Czarnego.Będę wdzięczny za pomocPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata Opublikowano 17 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2021 (edytowane) Ten z klejonymi oczami to trociówka Tomasza Kocpura Edytowane 17 Grudnia 2021 przez Jano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav_id Opublikowano 17 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2021 To nie mogłeś Rafał na teamowym messengerze zapytać? Akurat Jerka przeglądałem????. W sumie mogłem, bo kto jak nie Ty jest naszym ekspertem od szczupakowych Salmo ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_End Opublikowano 17 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2021 Dziękuje za odpowiedź. Mi ten drugi wobler nie daje spokoju czy jest. Wydaje się bardzo stary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 17 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2021 Dziękuje za odpowiedź. Mi ten drugi wobler nie daje spokoju czy jest. Wydaje się bardzo staryTen drugi wyglada jak oklejona szmata pianka nie balsa. Patrząc na cienki ster, oczko tylne na pion nie poziom, to na moje nie ma nic wspólnego z Czarnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_End Opublikowano 17 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2021 Również ten ster mnie jakoś dziwi, taki cienki.Tak to prawda, że przynajmniej większość z starych z Czarnego miały w poziomie tylne uszko.Na piankę mi nie wygląda.A wiem, że też ma sporo lat ten wobler. Ok niech zostanie zagadką i killerem trociowym:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_End Opublikowano 17 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2021 A mam jeszcze dwa woblery(oba nie podpisane).Wiem tylko tyle, że nie są to LD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 18 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2021 Lechowi pisak sie skonczyl , a kiedys jak mial duzo zamowien to zdarzalo sie , ze wysylal tez wyroby innych tworcow z Czarnego.Dupki sa chyba czerwone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_End Opublikowano 18 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2021 (edytowane) Nie jest to LD- potwierdzone u źródła:)Sam byłem przekonany, że to LD. Wszystko na to wskazywało. Podobny kształt, tylne poziome uszko, czerwona dupka, ale jednak nie:) Edytowane 18 Grudnia 2021 przez The_End Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fkuzi555 Opublikowano 18 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2021 Witam Znalazłem takiego cara... leży to u mnie od wieków. Wie ktoś może co to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smużak Opublikowano 18 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2021 Salmo whitefish Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fkuzi555 Opublikowano 18 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2021 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam 13 Opublikowano 24 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2021 (edytowane) Witam Pytanie, ktore to salmo?Teoretycznie wiem, ale chce sie upewnicPozdrawiam Adam Edytowane 24 Grudnia 2021 przez adam 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 24 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2021 Tylko te z tej fotki to Salmo 1-perch2-roach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam 13 Opublikowano 24 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2021 Dzieki Marcin :good: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam spin Opublikowano 25 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 dwa małe z 1 zdjęcia to big fish, tak na 90% 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 25 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 dwa małe z 1 zdjęcia to big fish, tak na 90%Te dwa to na 100%. Pytanie czyj ten z góry. Ładny, fajny kształt, malowanie, ster. Kształt jakiś taki znany ale nic mi do głowy nie przychodzi. Niby Rapalka Shad Rap, niby jakiś Dorado czy stara krośnieńska Rapa (ale oni takich dużych cuchną nie robili), a może to jakiś Taps. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam spin Opublikowano 26 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 Ten największy to najprędzej Dorado, mały ster i zaznaczone delikatnie łuki skrzelowe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 26 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 Ale Dorado ma chyba napis na sterze. Chyba że to jakiś nowy model i nowy ster. Lub bardzo stary ale takiego modelu siebie nie przypominam. Oczywiście wszystkich modeli z histori firmy nie obserwowałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam 13 Opublikowano 26 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 Nowy raczej nie a steru nie wymienialemNie pamietam gdzie i kiedy go kupilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi