P.Rozbiecki Opublikowano 29 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 Czy ma ktoś zdjęcia woblerów MAK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.Rozbiecki Opublikowano 30 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2021 Mak czy Aqual?Foto z FB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata Opublikowano 30 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2021 Dla mnie Aqual Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lamiglas Opublikowano 31 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2021 Dla mnie tez Aqual . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeDDyBoY Opublikowano 31 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2021 Kojarzy ktoś z was te 3 wobki?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto Opublikowano 31 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2021 Pomarańczowy to Gębski. Te dwa co zostały to namyśl przychodzi mi A.Kumoch 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek221980 Opublikowano 3 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 Siemka szukam nazw i wszelkiej informacji o nn woblerach. posiadam je od 2001 roku , zakupione we Francji i podarowane za wszelkie info będę bardzo wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek221980 Opublikowano 3 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 Witam szukam wszelkiej informacji o nn woblerach. Zakupione we Francji ok 2001 r Podarowane mi Za wszelkie info z góry wielkie dzięki Pozdrawiam i połamania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 3 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 Wyglądają jak Yo-Zuri ale mogą to być każde inne z dalekiego wschodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.Rozbiecki Opublikowano 3 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 (edytowane) Yo Zuri / Duel.Choć powinny być opisane, jeśli we marki. Edytowane 3 Stycznia 2022 przez P.Rozbiecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek221980 Opublikowano 3 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 Właśnie to nie Yo-zuri Pozdrawiam i połamania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam spin Opublikowano 4 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 W Decathlonie można było "takie" kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek221980 Opublikowano 4 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 W Decathlonie swego czasu dużo było towaru z Francji. Ale chodzi mi o nazwy modeli i firmy Pozdrawiam i połamania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rowino Opublikowano 4 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 Ten wobler to marka własna dekatlonu, mam go w 2 malowaniach, nawet dość skuteczny - złapałem na niego pierwszego w życiu szczupaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek221980 Opublikowano 4 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 Marka własna ale obecna a ten ze zdjęcia ma ok 20 lat Pozdrawiam i połamania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rowino Opublikowano 4 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 Marka własna ale obecna a ten ze zdjęcia ma ok 20 lat Pozdrawiam i połamaniaswoje egzemplarze kupowałem 4 lub 5 lat temu (bo tyle lat spininguje), nie wiem jak często dekatlon wymienia kolekcje ale wydaje mi się że jeszcze całkiem niedawno widziałem je na stoisku wędkarskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 6 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2022 (edytowane) ... Edytowane 6 Stycznia 2022 przez wojti80 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freshwater Opublikowano 6 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2022 Jeżeli ktoś rozpoznaje, będę wdzięczny za wskazanie producenta. Wygrzebałem dzisiaj z pudełek podczas porządków. Kojarzy mi się, że coś z za oceanu ale pewności nie mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 10 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 (edytowane) Orientuje się ktoś czyj to produkt? Wyglądają na oklejane piórami. Edytowane 10 Stycznia 2022 przez Okonhel 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 10 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 Może to Janusza Woblery z Bielska. Chyba kiedyś na jakiś konkurs robił takie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiur Opublikowano 11 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2022 CześćCzyj wobler poniżej?. Siek czy tylko podobny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 11 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2022 (edytowane) CześćCzyj wobler poniżej?. Siek czy tylko podobny? Pozornie wygląda jak Skorpion, ale raczej nim nie jest. Kształt bardzo podobny, ale jest proporcjonalnie krótszy, bardziej pękaty. Chyba że ktoś sobie zadał trochę trudu i skrócił go od strony ogona. Poza tym, nie pamiętam takiego malowania w Siekach. Edytowane 11 Stycznia 2022 przez Z.Milewski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sieko Opublikowano 11 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2022 Bardzo podobny ,ale to nie Siek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 11 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2022 (edytowane) Może być to Krzysztof Gębski.5,5 albo 7,5 cm arc trout.Jeśli z drewna zrobiony to może być to.Zdjęcie bardzo słabej jakości niestety. Edytowane 11 Stycznia 2022 przez Zybi81 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 12 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 Ktoś kojarzy autora tych wobków. Kupione w sklepie w Gdyni z 6 lat temu. Prawdopodobnie robota z terenu pomorskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi