wesol Opublikowano 17 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 Taki o to fajny wobek znalazłem lecz za nic nie wiem czyj on!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 17 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 ktos może pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
migdau Opublikowano 17 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 oklejony folią wygląda na wobler Andrzeja Bełcikowskiego z Puław. Ster wklęsły? ten na dole pierwszy z lewej nie ma żadnych inicjałów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 17 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 (edytowane) oklejony folią wygląda na wobler Andrzeja Bełcikowskiego z Puław. Ster wklęsły? ten na dole pierwszy z lewej nie ma żadnych inicjałów?ster prostyNie ma żadnych inicjałów Edytowane 17 Lutego 2022 przez fifek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
migdau Opublikowano 17 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 ster prostyWiększość mam z wklęsłym sterem, ale mam też z prostym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lamiglas Opublikowano 17 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 Ten oklejony jest mojej roboty Migdau mial racje co do miejsca wykonania ale nie jest to wobler sliwka . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 17 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 Ten oklejony jest mojej roboty Migdau mial racje co do miejsca wykonania ale nie jest to wobler sliwka .ten Pierwszy z prawej, u dołu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
migdau Opublikowano 17 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 (edytowane) ten Pierwszy z prawej, u dołu?Ten oklejony folią jest @lamiglas tak wynika z jego wpisu. Andrzej Bełcikowski znany jest jako-śliwek. Edytowane 17 Lutego 2022 przez migdau Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 17 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 Ten oklejony folią jest @lamiglas tak wynika z jego wpisu. Andrzej Bełcikowski znany jest jako-śliwek.Ten na dole z lewej też mi przypomina puławskie. Kilku takie robiło, ten może być np. Gutka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba11 Opublikowano 17 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 Taki o to fajny wobek znalazłem lecz za nic nie wiem czyj on!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba11 Opublikowano 17 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 To wobler Wiślak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 18 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 To wobler WiślakO widzisz, dobrze wiedzieć, dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elatios Opublikowano 18 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 Witam, chciałbym uzyskać informację kto jest twórcą tych woblerków trociowych. Jeżeli ktoś.wie będę bardzo wdzięczny, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek1969 Opublikowano 18 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 Piotr Mołdoch Rztocze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abudam Opublikowano 18 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 (edytowane) Witam, moze ktos z Was wie, kto byl tworca tego juz dosyc starego rekodziela ? Dziekuje i pozdrawiam serdecznieMartin Edytowane 18 Lutego 2022 przez abudam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 18 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 To wobler cały z plastiku? Nie widać wcięcia na ster. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abudam Opublikowano 18 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 Nie, to wobler drewniany.Posiada male uszkodzenie przy ogonie, gdzie widoczne jest drewno. Jego stelarz jest z cienkiego drutu, ktory rdzewieje.Wobler jest plywajacy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonek@123 Opublikowano 18 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 Kto mógł być twórca?? Podpisane a.k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek1969 Opublikowano 18 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 Olek z Czarnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonek@123 Opublikowano 18 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 Olek z Czarnego Dzięki,sprzedający z wędkarskiego nie chciał powiedzieć kto go zrobił 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek1969 Opublikowano 18 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 Robi super woblery. Estetyka, praca na 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 18 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 Kto mógł być twórca?? Podpisane a.k.Aleksander Kwakowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek1969 Opublikowano 18 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 Aleksander, ale nazwisko inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 18 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 Koledzy jaki to dokładnie model Salmo Pike ? i stary czy nowy ? mierze i ma 135mm lub nawet plus 2 mm a podają w takich obecnie dostępnych że powinien miec 130mm mierze oczywiście bez steru i kotwic dla ułatwienia fota steru z napisami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elatios Opublikowano 19 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 Witam, może ktoś poznaje te woblery boleniowe ok 7/8cm, dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi