huligan77 Opublikowano 21 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 Pomoże ktoś czyj to wobler? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1981 Opublikowano 21 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 Bonito? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GroPerch Opublikowano 22 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 Może ktoś rozpoznaje te wobki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 22 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 Te dwa na jednym zdjęciu, to chyba gloogi. Nie miałem ich w ręce, ale tak wyglądają na zdjęciach producenta. Ten ostatni wobler głowacz, to dzieło Januarego Pawlosa ze Świdwina. prawdopodobnie wobler z oczkiem w sterze, to wiślak, ale nie dam głowy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GroPerch Opublikowano 22 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 Te dwa na jednym zdjęciu, to chyba gloogi. Nie miałem ich w ręce, ale tak wyglądają na zdjęciach producenta. Ten ostatni wobler głowacz, to dzieło Januarego Pawlosa ze Świdwina. prawdopodobnie wobler z oczkiem w sterze, to wiślak, ale nie dam głowy.dzięki piękne, jak ktoś zna trociaka i potwierdzi wiślaka to również będe wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba11 Opublikowano 23 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 Tak ten wobler to 100% wczesny Wiślak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 23 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 Koledzy jaki to dokładnie model Salmo Pike ? i stary czy nowy ?mierze i ma 135mm lub nawet plus 2 mm a podają w takich obecnie dostępnych że powinien miec 130mm mierze oczywiście bez steru i kotwic dla ułatwienia fota steru z napisami.-------- Salmo Pike Jointed 11cm, kolor Hot Pike. Model katalogowy PE11JF kolor HPE W 2004r. już takie były. W 2000r. nie. Pomiędzy tymi latami nie wiem, myślę że ok 2002r. tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 23 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 Może ktoś rozpoznaje te wobki Dwa u góry to Gloogi. Model Parys 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 23 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 --------Salmo Pike Jointed 11cm, kolor Hot Pike. Model katalogowy PE11JF kolor HPEW 2004r. już takie były. W 2000r. nie. Pomiędzy tymi latami nie wiem, myślę że ok 2002r. tak.oooo bardzo bardzo dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GroPerch Opublikowano 24 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2022 Tak ten wobler to 100% wczesny Wiślak.dzięki! Dwa u góry to Gloogi. Model Parys dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 24 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2022 a jeszcze tu ktokolwiek wie ? przewalaja mi sie po pudełku takie 2 gagatkii nie mogę dojśc kto to wyprodukował górny bym powiedział dorado ale pewien nie jestem - zwykle dorado nawet te stare napisy na sterze miały w obu przypadkach zadnych napisów na sterze ani korpusie nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 24 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2022 (edytowane) Górny Dorado tender ster chyba nie orginalny Zresztą lubią wypadać Edytowane 24 Lutego 2022 przez Robas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 24 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2022 Górny Dorado tender ster chyba nie orginalny Zresztą lubią wypadaćA to mozliwe ze jakis protoplasta ? Ster nie wyglada na zmieniany no ale sa mistrzowie co zrobia zmiane bez sladu. Ale wobek ma z 10 lat minimum Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@W9 Opublikowano 24 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2022 Górny wygląda na wobler Big Fish: http://jerkbait.pl/topic/44512-łowcy-wędkarskiej-historii-śladami-namacalnych-dowodów/?p=3000634 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 24 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2022 ten górny to wobler BigFish. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 24 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2022 dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 24 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2022 (edytowane) czyli jeszcze może ktos rozpozna tego szczupaka nieznanego pochodzeniaale mam jeszcze jeden który wyszedł przy wiosennym przeglądzie pudełek - tym razem podpisany - nie moge niestety rozszyfrowac podpisu Edytowane 24 Lutego 2022 przez selk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 24 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2022 i jeszcze sam podpis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek1981 Opublikowano 24 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2022 Mołdoch Pracownia Roztocze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 24 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2022 Mołdoch Pracownia RoztoczeDziekuje Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 24 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2022 I to chyba jeszcze oklejany skórą ryby ? Takich Piotrek już nie robi z wiadomych względów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 25 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2022 Czy ktoś może pomóc zidentyfikować twórców tych woblerów? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 26 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2022 Jeśli ktoś rozpozna, czyje to wobki M.CH.? Trociowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 26 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2022 Jeśli ktoś rozpozna, czyje to wobki M.CH.? Trociowe IMG_20220226_202526_edit_59098830656085.jpgMirosław Chudziński. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 26 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2022 Mirosław Chudziński.To chyba wtedy jakieś pierwsze wypusty Mirka? Bo do obecnych to zupełnie nie pasuje… No i te nowsze wypusty Mirek podpisuje MC, a nie MCH 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi