Skocz do zawartości

Co to za wobler?

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

To chyba wtedy jakieś pierwsze wypusty Mirka? Bo do obecnych to zupełnie nie pasuje… No i te nowsze wypusty Mirek podpisuje MC, a nie MCH

attachicon.gif 7D4103A2-C20A-41FD-8B37-16A8672881E2.jpegattachicon.gif 1F66ABC5-D428-4648-B1A7-174B7263744B.jpeg

Tutaj można zobaczyć różne podpisy, jutro postaram się zrobić lepsze zdjęcia jeszcze kilku woblerów. 89c8342c690cae5cd33dfce7a56ad345.jpg

Wysłane z mojego SM-G998B przy użyciu Tapatalka

• Like 2

Z całym szacunkiem a po czym wnosisz że to TEX Puławski i to stary.... :) Kolego nie ta technologia produkcji i w ogóle ,ale jak mówisz że to jest TEX to ja kategorycznie twierdzę że to jest Kura :lol: :lol: :lol: :lol:.

Edytowane przez Fred A

Z całym szacunkiem a po czym wnosisz że to TEX Puławski i to stary.... :) Kolego nie ta technologia produkcji i w ogóle ,ale jak mówisz że to jest TEX to ja kategorycznie twierdzę że to jest Kura :lol: :lol: :lol: :lol:.

Skoro uważasz, że to jest Kura, to musisz być Kogut  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol: .

• Like 4

Pamiętam tylko "szynowce" TEXA, więc wychodzi mi, że takie  jak te Sławka musiały powstać w pierwszej połowie 90-tych lat. Tu link do strony Wieśka i artykułu, o którym wspominasz. Opisano je jako woblery RAPA.

https://wedkarz.pl/index.php/1999/07/07/szczupakowe-woblery/  Ciekawe, bo wyglądają bardzo podobnie. Pozdro dla Włostowic.;-)

• Like 1

Pamiętam tylko "szynowce" TEXA, więc wychodzi mi, że takie  jak te Sławka musiały powstać w pierwszej połowie 90-tych lat. Tu link do strony Wieśka i artykułu, o którym wspominasz. Opisano je jako woblery RAPA.

https://wedkarz.pl/index.php/1999/07/07/szczupakowe-woblery/  Ciekawe, bo wyglądają bardzo podobnie. Pozdro dla Włostowic.;-)

Budowa podobna, ale trochę inaczej wygląda przód. Takiego wobka Rapy poszukuję.