psulek Opublikowano 13 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 Może to i nie wobler, ale zdobyczne, z cienkiej blachy. Ktoś kojarzy co to? Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan333 Opublikowano 13 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 (edytowane) Może to i nie wobler, ale zdobyczne, z cienkiej blachy. Ktoś kojarzy co to?http://www.darspin.pl/pl/Katalog_produktow Edytowane 13 Marca 2022 przez bogdan333 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 13 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 Dzięki, wygląda bardzo fajnie i chciałem sobie coś dokupić. Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano1991 Opublikowano 14 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2022 Witam. Potrzebna mi pomóc w identyfikacji tego woblera. Z góry dziękuję za pomoc. Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cerek Opublikowano 15 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2022 Wygląda na wobler Marcina Terczakowskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 16 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2022 (edytowane) A u mnie zagnieździła się taka oto kaczuszka. Rapa z Wrocławia.Kiedyś na ulicy Ruskiej był sklep wędkarski, tam na początku zaczęła się dystrybucja tych wynalazków.Były to tanie woblery dla mas. Koszt oscylował w okolicy 4-7zł .Przykładowe salmo kosztowało wówczas 10-13zł . Rapa miała kilka naprawdę udanych woblerów, które kosiły ryby.Wszystkie były wykonane z pianki z tandetną powłoką lakieru o kotwicach nie wspominając.Jednego jestem pewien... tych strzałów wyrywających kij z dłoni się nie zapomni:) Edytowane 16 Marca 2022 przez woblery L.E. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WSW Opublikowano 16 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2022 Ciekawe czasy kiedyś były. We wspomnianym sklepie na Ruskiej, kilka razy w roku można było kupić woblery Petera Biedronia. Były drogie, dwadzieścia parę złotych za sztukę, ale też wyjątkowo łowne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 16 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2022 Ciekawe czasy kiedyś były. We wspomnianym sklepie na Ruskiej, kilka razy w roku można było kupić woblery Petera Biedronia. Były drogie, dwadzieścia parę złotych za sztukę, ale też wyjątkowo łowne. Lubiłem tam zaglądać, ale najbardziej to sklep na Poniatowskiego . Stare dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2022 ? Z góry dziękuję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 17 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2022 Na drugim zdjęciu, pierwszy od góry, to prawdopodobnie Hubal, ewentualnie Kenart, ale stawiam na Hubala . Żuczki widziałem nie raz, nie dwa, ale nie zapamiętałem twórców. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 17 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2022 Tak ten z drugiego zdjęcia u góry to napewno Hubal . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 18 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 Dzięki. Między innym te, będę wystawiał na naszej giełdzie garażowej i nie chcę "wystawić" ani kogoś ani siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 18 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 (edytowane) Smużak pierwszy od góry sprzedawany jest w CF, ale wiadomo twórca nie podany oraz cena górnolotna . Kiedyś na allegro były sprzedawane. A ten drugi coś podchodzi mi pod starego owada lovec-rapy, ale mogę mylić się. Edytowane 18 Marca 2022 przez Banjo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario69 Opublikowano 18 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 Dzień dobry!Dawno, dawno temu, gdy postanowiłem zostać łowcą Głowacic nabyłem takie oto dzieła sztuki. Mają pewnie z 20-30 lat i pochodzą z południa kraju. Ktoś kojarzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 18 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 (edytowane) Dzień dobry!Dawno, dawno temu, gdy postanowiłem zostać łowcą Głowacic nabyłem takie oto dzieła sztuki. Mają pewnie z 20-30 lat i pochodzą z południa kraju. Ktoś kojarzy? Looknij sobie na stronę 228 (dół) i str.229 w tym wątku, a uzyskasz odpowiedź . Edytowane 18 Marca 2022 przez Banjo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 18 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 Spróbuję raz jeszcze, może coś się komuś przypomniało, albo przewinęło ostatnimi czasy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 19 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2022 Słabo widać logo ale po zarysach mogę przypuszczać, że światowa masoneria maczała w tym palce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 19 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2022 Także autor z samej definicji pozostanie anonimowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 19 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2022 "Słabo widać logo ale po zarysach....".--------- Domek, rybka (chyba sandaczowata) naciskana palcem wskazującym lewej (o dziwo) dłoni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 23 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2022 Ktoś może wie czyje to dzieła? Krąpiki oklejane skórą naturalną, Ten na samym dole jak pamiętam to Kiełż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 23 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2022 Dwa na górze to zdaje się robota Tommy-ego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 23 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2022 Dwa na górze to zdaje się robota Tommy-ego.Trochę faktycznie podobne do Bastard4 Tomiego , ale to na bank nie jego robota. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 23 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2022 10 to kiełż kolegi@Pride 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
menduza Opublikowano 23 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2022 Ktoś może wie czyje to dzieła? Krąpiki oklejane skórą naturalną, Ten na samym dole jak pamiętam to Kiełż. 277081270_688618425598113_3788076468635351285_n.jpgTen kiełż na dole to Pride 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 23 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2022 To kiełża mamy ;P dzięki tylko czyje krapiki ?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi