Wojtek B. Opublikowano 26 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2022 Cześć, czy ktoś z Was ma wiedzę co to za woblery? Kupione lata temu w Kołobrzegu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Godzio Opublikowano 31 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2022 Witam,Koledzy, wertując pudła znalazłem te 3 woblerki. Wydaje mi się, że są to Tomy's Bait. Moje wątpliwości budzi sygnaturka K.S. Ktoś rozwieje wątpliwości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata Opublikowano 31 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2022 (edytowane) To wobki Kornela Słabego Edytowane 31 Marca 2022 przez Salata 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Godzio Opublikowano 31 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2022 Dzięki za podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 (edytowane) Jaki to model woblera? Na sterze napis Hunter? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Edytowane 2 Kwietnia 2022 przez Krzysiek184 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Czy ktoś poznaje te woblerki ? Te mniejsze mają ok. 16mm długości i 1 gr. wagi. Wysłane z mojego RMX3085 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Czy ktoś poznaje te woblerki ? Te mniejsze mają ok. 16mm długości i 1 gr. wagi. Wysłane z mojego RMX3085 przy użyciu TapatalkaTen czarny to nie goldfish ? Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Ten czarny to nie goldfish ? Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu TapatalkaNa 99% nie. Teraz myślałem o Sendalu, ale ster nie ten. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.Rozbiecki Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Pietrus? Na 99% nie. Teraz myślałem o Sendalu, ale ster nie ten. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Też bym obstawiał, że ten czarny to wobler Pietrusa jak kolega wyżej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 (edytowane) 100% Piętrus, używałem tych woblerów na jazie Edytowane 3 Kwietnia 2022 przez guciolucky 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Ja też ich używam z powodzeniem na klenie, szkoda tylko, że Piotrek nie wrzuca już ich na giełdę, zrobiłbym sobie zapasy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Macie rację Pietrus. A te dwie pchełki ktoś z Was rozpoznaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Podobnych jajek jest obecnie ogrom, zrób zdjęcie z boku może będzie łatwiej rozpoznać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Kojarzy ktoś twórcę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek85 Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Według mnie to p. Michna z Krosna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek1969 Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Piotr Michna Krosno-mam takich kilka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Według mnie to p. Michna z Krosna Piotr Michna Krosno-mam takich kilkaDzięki Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Kilka zdjęć więcej Wysłane z mojego RMX3085 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 A czy ktos wie co to za woblery? Wydaja sie obciagniety rybią skòrą Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 A numero 2 taki. Tez wyglada na oklejony rybia skora albo taka faktura zrobiona Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maaaciaas Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Witam, wie ktoś kto jest autorem tego wobka ? Wiem że jest napisane ale po tym co rozszyfrowalem nie znalazłem żadnych wobkow. Jest może tu na forum ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Witam, wie ktoś kto jest autorem tego wobka ? Wiem że jest napisane ale po tym co rozszyfrowalem nie znalazłem żadnych wobkow. Jest może tu na forum ?Paweł Grzecznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maaaciaas Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Paweł GrzecznikDziękuję ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 (edytowane) A numero 2 taki. Tez wyglada na oklejony rybia skora albo taka faktura zrobionaWysłane z mojego SM-G973F przy użyciu TapatalkaNumero 2 zrobiłem ja.Materiał żywica, model do formy był oklejony skórą okonia.Pozdrawiam. Edytowane 9 Kwietnia 2022 przez Zybi81 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi