selk Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Numero 2 zrobiłem ja.Materiał żywica, model do formy był oklejony skórą okonia.Pozdrawiam.superdzieki !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najeżony Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Witam.Czy któryś forumowych lurebuilderów przyznaje się do tego woblerka? Ewentualnie może ktoś rozpoznaje twórcę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanP Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Witam, ktoś rozpoznaje tego staruszka?Z góry dzięki za reakcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Wyglada na wobler z Czarnego, którego ktoś oskórował z lakieru, trysnął grzbiet na róż i wymalował nieestetycznie oczy. Nadto dołożył ster. I to pewnie ciut grubszy niż był początkowo. Szmata dość znana i często stosowana przez chłopaków z Czarnego. Dla mnie to wyglada jak wobler odzyskany z zaczepów, który przeleżał jakis czas w wodzie. Lakier często pęka, bo wobek napije się wody. A i ster wówczas łatwo wypada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Lakier pęka, ster wypada a "szmata"? Nienaruszona? Jeżeli drewniany to od powierzchni drewna w górę wszystko powinno "odpaść". Widziałem co się działo z woblerami Salmo gdy za długo spędziły żywot z wodzie. A są z pianki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
das171 Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 (edytowane) Wobek wygląda jak woblery sieniaki (przedostatni ) . Edytowane 15 Kwietnia 2022 przez das171 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 A czy ktos wie co to za woblery? Wydaja sie obciagniety rybią skòrą Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka To robota użytkownika karas1380 jest u nas na forum. http://jerkbait.pl/user/51845-karas1380/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceglos83 Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Witam Panowie może ktoś rozpoznaje woblery ze zdjęcia i zna ich wartość w przybliżeniu. Z góry dziękuje za odpowiedzi. Rapala ma 18 cm długości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2022 No to masz tam trochę Aquali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceglos83 Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2022 A oprócz nich jest cos jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinraf Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Ktos coś jaki to wobler po raz kolejny zadaje pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mundurowy Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Spod czyjej ręki są te woblery ZJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cortez Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Janek Zienia , stara szkoła z Czarnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Jan Zień, Wyczechy koło Czarnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 A niech ktoś mi powie proszę w jakim celu tylne oczko jest poziomo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 ... pojedyńczy hak, do czeburaszki, typowe do woblerów mają oko ,,wzdłuż"... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 A niech ktoś mi powie proszę w jakim celu tylne oczko jest poziomo?Odsunięcie kotwicy tylnej od brzusznej. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Co by kotwica się łatwiej majtała, znaczy mniej gasiła prace woblera, w niektórych jerkach tak robią. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Co by kotwica się łatwiej majtała, znaczy mniej gasiła prace woblera, w niektórych jerkach tak robią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Kilka zdjęć więcej Wysłane z mojego RMX3085 przy użyciu TapatalkaWedług mnie twórca tych wobków może być lenny tu kolega z forum. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Według mnie twórca tych wobków może być lenny tu kolega z forum.Hej, dziękuję To chyba właściwy trop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Według mnie twórca tych wobków może być lenny tu kolega z forum.Robiłem kiedyś podobne, jak ten dolny, ale to nie moje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinraf Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Ktos coś jaki to wobler po raz kolejny zadaje pytanieczy ktoś zna twórce tych woblerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 czy ktoś zna twórce tych woblerów Malowanie podobne do wobków Rico. Nie znam tych wokbów, ale sprawdź, być może dobre mam skojarzenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinraf Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 ok dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi