smużak Opublikowano 14 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2022 Te po lewej z charakterystycznym znaczkiem to wobki kolegi Wobler-W1 z forum. A po prawej drugi i czwarty to wobler z Basoni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankee Opublikowano 14 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2022 [quote name="Nissenel" post="3025144" Jak to naprawić, da się? Jeśli nie, dać dozrobjke, łowić z jedną kotwiczka?Da się. Niestety specjalistycznie. Można nałożyć kawałek drutu lub cienkiej rureczki i zaspawać laserem. Robiłem coś podobnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinraf Opublikowano 14 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2022 Ok.dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan333 Opublikowano 14 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2022 Nie znalazłem lepszego tematu do tego pytania W woblerku musiało niestety być ucięte oczko od stelaża, na którym była kotwiczka, kotwiczka niefortunnie wbiła się w palec i lekarz przeciął nie to co trzeba, żeby wyciągnąć Jak to naprawić, da się? Jeśli nie, dać dozrobjke, łowić z jedną kotwiczka? Zrób wkrętke wywierć otwór na kleju wkręć i po robocie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 14 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2022 A czyje to woblery? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieqbw Opublikowano 14 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2022 Witam, panowie, pomożecie?????czyje to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek1981 Opublikowano 14 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2022 Chciałbym się upewnić co to za wobler.Ktoś kojarzy? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 14 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2022 A czyje to woblery? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu TapatalkaJan Meyer 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmo Opublikowano 15 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2022 Czyja to żabka? Ktoś poznaje? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu TapatalkaNa 90% jest to żaba zrobiona przez Rafała Bancerza. Wstaw lepszej jakości zdjęcie zrobione od góry dla potwierdzenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 16 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2022 Na 90% jest to żaba zrobiona przez Rafała Bancerza. Wstaw lepszej jakości zdjęcie zrobione od góry dla potwierdzenia. No wreszcie znalazła się osoba, która prawidłowo odpowiedziała . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 16 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2022 No wreszcie znalazła się osoba, która prawidłowo odpowiedziała .Ja też się cieszę z tego powodu[emoji16] Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 16 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2022 Ja też się cieszę z tego powodu[emoji16] Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Jak masz go w posiadaniu, to nie dziwię się . Zazdroszczę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cthulhu Opublikowano 16 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2022 Hejm Mam pytanko co to za wobki.1. Salmo pike 92. Dorado ...3. Rapala...4. ......5. ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 16 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2022 4. Bonito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 16 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2022 Hej, Ktos rozpoznaje tego na gorze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 16 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2022 Gębski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmo Opublikowano 16 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2022 Jestem ciekaw czy ktoś będzie wiedział kto wykonał raczki widoczne na zdjęciach? ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 16 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2022 Kto jest producentem tego woblera? Na brzuchu ma napis S/12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 16 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2022 Jestem ciekaw czy ktoś będzie wiedział kto wykonał raczki widoczne na zdjęciach? Niedawno wspominałeś twórcę . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmo Opublikowano 16 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2022 (edytowane) Niedawno wspominałeś twórcę .Zgadza się ???????? Edytowane 16 Maja 2022 przez salmo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario70 Opublikowano 18 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2022 Może któryś z Was skojarzy twórcę. Pozyskałem go od miejscowego znad Łupawy. Nie pamiętam czy mówił skąd go wziął...połowił już trochę troci.Wobler Krzyśka Gębskiego ze Złotowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 19 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2022 (edytowane) panowieprośba o pomockolega prosi o sprzedanie 2 szt zuków PVB plus salmo bullhead 6 cm bez napisównie chce go oszukac na cenei ale tez nie chciałbym sprzedac za jakies grosze - czy ktos podpowie ile to warte jest . zdjecia zaraz załacze -salmo nie ma napisówe na sterze nie ma napisów na wobku ster ma szlifowane krawedzie Edytowane 19 Maja 2022 przez selk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 19 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2022 Salmo stary, lata 90-te czy przełom 2000r. Ile kto da za tyle można sprzedać. Za stare Salmo duży zakres cen jest do "przesadnej stówki" włącznie za sztukę. Oczywiście nie pisze o 6cm Bullhead lecz ogólnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 19 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2022 Myślę,że 40-50zł za tego Salmo to uczciwa cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 19 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2022 Za ten "rocznik" to uczciwa standardowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi