selk Opublikowano 19 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2022 A te zuczki ? Bo 50-60 za salmo to sie spodziewalem. Ale na zuczki cen nie widze a jedynie szukam kupie, zamienie na te zuczki. Na allegro jest transakcja 140 zl za sztuke ale one chyba tak drogie nie są bo za co ? Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 19 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2022 30-40zl cena za żuka wydaje mi się ok. Ale może faktycznie zweryfikuj sobie wycenę poprzez aukcję allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 19 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2022 ee nie bo sprzedam a ja nie mam parciaznajomy zapytał i koniecznei ciśnie os sprzedaz a masa ogłoszęń kupie szukam jest a sprzedazy nie maw starych ogłoszeniach JB jest jakas cena 90 zł ale nei wiem czy za sztuke czy za 2i to jedno ogłoszenie w archiwum allegro na 140 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiur Opublikowano 19 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2022 Te żuki o ile się nie mylę sprzedawane były w okolicy 70 za sztukę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 19 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2022 chyba tak wychodziczyli cena jest 60 salmo / 70zł żuk przebijasz ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiur Opublikowano 21 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 chyba tak wychodziczyli cena jest 60 salmo / 70zł żuk przebijasz ?Co mam przebijać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry krokodylec1 Opublikowano 21 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 Witam Kolegów.Wystawiłem te woblery w imieniu Kolegi na giełdzie. Nie znamy autora, jedyne to co Kolega twierdzi, ze zrobione pod pstrąga na rz. Przemsze. Wystawiłem je bez dodania ceny, moze ktos wie czyje to dzieła i pomoze ustalic ich wartosc. Za wszystkie wskazówki dziękuje.P.s za chwile wrzuce 2gą partie tu Kolega twierdzi, ze stare Salmo- zobaczymy.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry krokodylec1 Opublikowano 21 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 Jak zapowiedzialem wyżej, czy to są salmo??( na opakowaniach pisze "horn"). Chce wystawić na giełde i potrzebuje opinii ew. wyceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 21 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 (edytowane) 3 woblery salmo tylko widzę.Hornety 2,5cm i minnow lub classic.Reszta inna.Kolor zielony salmo. Kolor czerwony stare woblery RAPA z Wrocławia.Reszta jakieś nieznane. http://www.cylex-polska.pl/reviews/viewcompanywebsite.aspx?firmaName=rapa.+produkcja+sprz%c4%99tu+w%c4%99dkarskiego&companyId=10604102 Edytowane 21 Maja 2022 przez woblery L.E. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry krokodylec1 Opublikowano 21 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 Ok dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 21 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 Co mam przebijać?sorry .. nie ten watek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmo Opublikowano 21 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 Może ktoś coś? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto Opublikowano 21 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 Wobler Calvus - Piotr Nowak 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmo Opublikowano 22 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2022 Wobler Calvus - Piotr NowakDzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 27 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2022 A wiecie czyje to może być? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 27 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2022 Ten na samym dole, wygląda jak Morel-team oklejony skórą ryby. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 27 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2022 Tak z ciekawosci. Pamietacie te woblery? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2022 Może nawet mam jakiś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 27 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2022 (edytowane) Ten na samym dole, wygląda jak Morel-team oklejony skórą ryby.Też tak myślę Ale nie jestem pewien. Ponoć skóra jazgarza. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Edytowane 27 Maja 2022 przez Krzysiek184 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.Rozbiecki Opublikowano 28 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2022 Tak z ciekawosci. Pamietacie te woblery?To te, o których sp JAJ bodaj w sp SSiM pisał, że przy prowadzeniu, zdaniem producenta, robią "myki" na boki? Czego autor / redakcja nie jest w stanie potwierdzić, ale wierzy na słowo... I że cuda pstragowe. Jakoś tak. Nie pamiętam dokładnie, bo tekst bodaj sprzed ćwierćwiecza ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 28 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2022 Woblery robil Marcin Wojtczak ( moglem przekrecic ciut nazwisko). To jedne z pierwszych "piankowcow". Pewnie ponad 30 lat maja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majster Opublikowano 29 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2022 Woblery robil Marcin WojtczakZgadza się. To Wabixy, pod taką nazwą były sprzedawane. Chyba na początku było dwóch autorów, potem został tylko Marcin (ma konto na forum). Co ciekawe, są jeszcze dostępne w jednym z warszawskich sklepów. Mam jeszcze kilka garści tych wobów w różnych kształtach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 29 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2022 Hej. Super. Faktycznie Wabixy sie nazywaly Z tego co pamietam byl jeszcze model trociowy. Wrzuc jakies zdjecia jak znajdziesz chwile. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 29 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2022 Michal ten maly model pstragowy byl niezly ale na wolny uciag, mozna bylo nim takze jak to sie tera mowi twitchowac przy szybkim nurcie sie wywalal bo to taka wydmuszka jest.Tego trociowego nie mialem ale tymi maluchami lowilem z ogromnym powodzeniem teczaki w budelu pt "czarna przemsza" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.Rozbiecki Opublikowano 29 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2022 (edytowane) Hej. Super. Faktycznie Wabixy sie nazywaly Z tego co pamietam byl jeszcze model trociowy. Wrzuc jakies zdjecia jak znajdziesz chwile.Był też model a'la minnow, w wersji płytko i głęboko schodzącej. https://archiwum.allegro.pl/oferta/woblery-wabix-i3393637911.html Edytowane 29 Maja 2022 przez P.Rozbiecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi