majster Opublikowano 29 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2022 (edytowane) Michal ten maly model pstragowy byl niezly ale na wolny uciag, mozna bylo nim takze jak to sie tera mowi twitchowac przy szybkim nurcie sie wywalal bo to taka wydmuszka jest.Tego trociowego nie mialem ale tymi maluchami lowilem z ogromnym powodzeniem teczaki w budelu pt "czarna przemsza"Z tego co wiem dedykowane były do łowienia z prądem, natomiast pod prąd istotnie tracą nieco stabilności . Jeśli dołożymy (dokleimy) pod brzuch trochę ołowiu to otrzymamy dalekosiężny wobler kleniowo-jaziowy (po przygięciu steru także w wersji płytkochodzącej) . Edytowane 29 Maja 2022 przez MaleX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 29 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2022 Panowie może ktoś podejmie się identyfikacji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 29 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2022 Też bym poprosił o pomoc w rozgryzieniu twórcy tych woblerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 29 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2022 Wyglądają na gut - cut, jakiś czas temu mocno reklamowane na fb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troutmaniacs Opublikowano 31 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 Też bym poprosił o pomoc w rozgryzieniu twórcy tych woblerów.To woblery Piotra Wasika Gut Cut. Rewelacyjne woblery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
euzetet Opublikowano 31 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 Witam , zna ktoś twórce tego woblera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 2 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 Dzień dobryBardzo proszę o pomoc w identyfikacji woblera. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 2 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 Wygląda jak Gloog Hektor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rlodz Opublikowano 2 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 Witam , zna ktoś twórce tego woblera? Według mnie to woblery DL (DL Lure). Konkretnie model slim. Ja nie mam Facebooka ale widzę że jest strona. Kiedyś twórca publikował tu na forum, wobki były też dostępne w jakiś sklepach internetowych. Generalnie świetny model, drobna wyraźna praca, nie stawia oporu. Niechętnie sięgam po sterowce ale slimy to wyjątek. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
euzetet Opublikowano 2 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 Witam , zna ktoś twórce tego woblera? Według mnie to woblery DL (DL Lure). Konkretnie model slim. Ja nie mam Facebooka ale widzę że jest strona. Kiedyś twórca publikował tu na forum, wobki były też dostępne w jakiś sklepach internetowych. Generalnie świetny model, drobna wyraźna praca, nie stawia oporu. Niechętnie sięgam po sterowce ale slimy to wyjątek. Polecam.Właśnie tutaj kupowałem od twórcy, jednak nie pamiętam kto to był. Fajny wobek dzięki za odzew:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cortez Opublikowano 2 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 woblery dosyć stare, z Pomorza,korpus lekko spłaszczony od 5.5 do 6 cm i charakterystyczne stery prosto cięte..może ktoś kojarzy twórce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 4 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2022 Może ktoś pozna te woblery? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.Rozbiecki Opublikowano 4 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2022 Może ktoś pozna te woblery?<...>Górny wygląda jak PVB. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 4 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2022 Też tak myślę. Ale pewien nie jestem Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 7 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2022 Jak w tytule wątku, co to za wobler?5 cm materiał chyba piana 3 gramy. Wyciagniety z zaczepu i niby są na nim inicjały a namierzyć nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 7 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2022 To jest wobller firmowy. Widać po sterze i malowaniu (tamponiarka). Napis to "SI" czyli np. slow intermedium (wolno tonący). Niektórzy może mówią na to suspending. Domuslam się. Pewny nie jestem bo nie znam producenta. Korpus jakiś znany ale ster nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 7 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2022 Może być z tym slow intermedium.Ster od góry ma tak jakby wyżłobienie, coś na kształt łyżeczki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 7 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2022 (edytowane) Widzę. Aqua czy jakieś inne ruskie wobki tak miały. Z polskich nie wiem czy ktoś takie stery robi. Ale wobler może być "świeży" wiec i nowy ster jest prawdopodobny. Kolorystyka i sposób jej wykonania taka trochę jak Krakus, Dorado, stare Big Fish. Może Krakus jakieś nowe stery wprowadził. Może to coś innego. Ja niestety nie wiem.Po kształcie korpusu może to być Krakus. ______ Edytowane 7 Czerwca 2022 przez trout master Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 7 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2022 (edytowane) Mialem woblera który wyglądał dokładnie jak ten i byl to wobler firmy DAM, z tym że był tonący i nie miał żadnych napisów, ster również miał wyżłobiony. Edytowane 7 Czerwca 2022 przez drChlubicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pano112 Opublikowano 7 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2022 Taki ster posiada Jaxon Holo Select Classic, tylko korpus niepodobny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 7 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2022 To jest jaxon lub DAM ze starszego wypustu.Miałem holo select bez sygnatury jaxona na sterze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam spin Opublikowano 7 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2022 miałem takie DAM-y początek lat 2000, coś mi się kojarzy, że robione w RP- HRT 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 8 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 Jaxony miały takie oznaczenia na brzuchach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majster Opublikowano 8 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 Może ktoś kojarzy, kto jest wykonawcą. Kupione naście lat temu w pakiecie z innymi z Czarnego (LD ,PM, Pk...) te akurat nie są sygnowane. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 8 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 Moge sie mylic ale je robil @Maras, mial tu swoj watek i na Forsie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi