Mariusz54 Opublikowano 8 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 Może ktoś pozna te woblery? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu TapatalkaTen z dołu to robota Darka Mleczki. Tylko po tym foto wygląda jakby ktoś przy sterze kombinował. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata Opublikowano 9 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2022 Może ktoś kojarzy, kto jest wykonawcą. Kupione naście lat temu w pakiecie z innymi z Czarnego (LD ,PM, Pk...) te akurat nie są sygnowane.Najbliżej im do Malinowskiego.Sporo z nich nie było podpisanychy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek1981 Opublikowano 9 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2022 Czy ktoś rozpoznaje kto zrobił te woblery? Niektóre dosyć charakterystyczne, ale nie znam autora.nie potrafię odczytać sygnatury Bardzo fajnie zrobiony głowacz. Ster szlifowany od góry. Darek Kręcigłowa? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1981 Opublikowano 9 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2022 Tak, DK 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 9 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2022 Mam podobnego głowacza. Chyba ktoś z Krosna jest autorem. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 9 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2022 Sylwek twórca ma na nazwisko Michna. Ten że zdjęcia to mój. Też ma ster szlifowany Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 10 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2022 Szczepan Michna z Krosna. ZJ - Jan Zień z Wyczech, niedaleko Czarnego. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek1981 Opublikowano 10 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2022 Dziękuję. Coś więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 12 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2022 A kto jest twórcą tego woblerA? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 12 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2022 Ś.P. Henryk Gębski. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 20 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2022 Czy to jest jakaś podróbka morela, czy jakiś jeden z pierwszych? A może jeszcze coś innego? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 27 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 Panowie taki "starszak" mi się trafił. Kojarzy może ktoś czyje to dzieło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceglos83 Opublikowano 27 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 Witam szukam pomocy w identyfikacji tych oto woblerków. Z góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny1 Opublikowano 27 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 Czy to jest jakaś podróbka morela, czy jakiś jeden z pierwszych? A może jeszcze coś innego?niemal identyczne kupowałem w okolicach roku 2000... kształt, malowanie, oczy, ster - wszystko się zgadza, morel:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrmr Opublikowano 28 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 Proszę o identyfikację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 28 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 Podpis wskazuje na Andrzeja Grzybowskiego @ag53Mam kilka cukiereczków od niego, ale moje są bez podpisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrmr Opublikowano 28 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 Niestety to nie Andrzej Grzybowski. Pytałem u źródła 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 29 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2022 niemal identyczne kupowałem w okolicach roku 2000... kształt, malowanie, oczy, ster - wszystko się zgadza, morel:) Dzięki! Nigdy nie widziałem takich, bo i znawcą nie jestem, ale pewne 'pociągnięcia pędzla mistrza' wydały mi się bardzo charakterystyczne tylko jakość wykonania steru, powłoki zupełnie nie ta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 29 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2022 Panowie taki "starszak" mi się trafił. Kojarzy może ktoś czyje to dzieło ? w.jpg w1.jpg w2.jpg Przypomina mi woblery malowane przez @Andzia jeżeli dobrze pamiętam nicka z pogawędekiwędkarskie.pl lata gdzieś 2005 2007. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 29 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2022 Przypomina mi woblery malowane przez @Andzia jeżeli dobrze pamiętam nicka z pogawędekiwędkarskie.pl lata gdzieś 2005 2007.Czy @Andzia to może "Pruś" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 29 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2022 Tego to nie wiem, ja pamiętam tylko woblery czlowieka o nicku @Andzia, one byly wykonywane bardzo podobna technika jak ten z foto, tj byly rysowane. Nie znam imienia i nazwiska. To dawno temu było a pogawędki opuściłem już dawno dawno temu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinraf Opublikowano 3 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 (edytowane) jeszcze raz potrzebna pomoc w identyfikacji bo nie mogę nic poszukać czyje to wobleryjak by ktoś coś mógł pomócwoblery 7cm waga 8g pływające schodzą tak do 1m Edytowane 3 Lipca 2022 przez spinraf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 4 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2022 jeszcze raz potrzebna pomoc w identyfikacji bo nie mogę nic poszukać czyje to wobleryjak by ktoś coś mógł pomócwoblery 7cm waga 8g pływające schodzą tak do 1m Być może są to woblery RICO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinraf Opublikowano 4 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2022 czyli TAPS ale rico są mniejsze bo posiadam je Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 4 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2022 Nie widziałem u Michała takiego malowania (pierwszy i ostatni, lewa kolumna). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi