Okonhel Opublikowano 4 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2022 (edytowane) Być może są to woblery RICO. To nie Rico - Rico są mniejsze i podobne do Chorwatek i wyglądają tak: Pytanie czy to w ogóle TAPS-y bo malowanie nie spotykane wśród TAPS-ów, szczególnie te dwa, z pierwszej kolumny choc te z pyskiem malowanym przez siatkę też dziwne. Nie jestem fachowcem, tak tylko powątpiewam.... Edytowane 4 Lipca 2022 przez Okonhel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 4 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2022 Rico były robione tylko w jednym kształcie i w jednej wielkości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinraf Opublikowano 4 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2022 Wydaje mi się ze były tylko małe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 6 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2022 Cześć!Czy potrafi ktoś wskazać autora woblerka z foto? Nie ma żadnej sygnatury. Wielkość około 5,5cm długości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pele Opublikowano 7 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 Cześć!Czy potrafi ktoś wskazać autora woblerka z foto? Nie ma żadnej sygnatury. Wielkość około 5,5cm długości. 4CFBC6DB-EE30-4254-953B-E154002A8289.jpeg 93CF1B10-E913-47A1-8128-C30BFBD1EE23.jpegNie jest to wobler Januarego Pawlosa? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 7 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 Nie jest to wobler Januarego Pawlosa?Hmmm... Nie wiem... Miałem różne Pawlosy, ale taki trafił mi się pierwszy raz.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 7 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 Może być. Wykonanie wszystkiego podobne. Malowanie może nowe/stare. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 7 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 Nie jest to wobler Januarego Pawlosa?Chyba jednak nie. Mam kilka jego i większość wygląda jak by zrobiony techniką "kalkomani". A ten jest malowany ręcznie. Może się mylę. Alw mam jeden podobny do tego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pele Opublikowano 7 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 Chyba jednak nie. Mam kilka jego i większość wygląda jak by zrobiony techniką "kalkomani". A ten jest malowany ręcznie. Może się mylę. Alw mam jeden podobny do tego.Ja mówię o jego wobkach sprzed epoki kalkomani 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 7 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 Wcześniej malował podobna technika ala pisakiem szczegóły, podobnie, ale mi to nie wyglada na Pawlosa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata Opublikowano 13 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 Czyj to może być "Salmon"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 13 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 Cześć, macie jakieś pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.Rozbiecki Opublikowano 14 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2022 (edytowane) Czyj to może być "Salmon"?Wydaje mi się, że Marek Kaczowka (MRM) miał takowego "Salmona" w ofercie? Edytowane 14 Lipca 2022 przez P.Rozbiecki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
migdau Opublikowano 14 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2022 (edytowane) Cześć, macie jakieś pomysły? 6 i 7 na sieki wyglądają. Edytowane 14 Lipca 2022 przez migdau 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek1981 Opublikowano 14 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2022 Nr 5 - Ciampel Andrzej Wróbel 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 14 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2022 9 też chyba Siek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sieko Opublikowano 14 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2022 6 i 7 Siek ,9 nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 14 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2022 9 to trochę jak Sendal wygląda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata Opublikowano 14 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2022 1. Big Fish4. może to Rapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankee Opublikowano 14 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2022 4 to nie wygląda na rapę. W podobnym malowaniu były Dorado, ale to też chyba nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 14 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2022 3 Krzysztof Gębski- assan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmo Opublikowano 14 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2022 Wracam do tematu przynęt które nie dają mi spokoju???? Wobki kupione z dużym zestawem starych bobrów od wędkarza z Kamiennej Góry. Mam swoje przypuszczenia, lecz nikt do tej pory nie jest w stanie tego jednoznacznie potwierdzić. Woblery mogą pochodzić z lat 80. Czy ktoś pomoże rozwiązać tą zagadkę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmo Opublikowano 14 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2022 Wszystkie woblery oznaczone są ST z numerem oznaczającym długość przynęty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmo Opublikowano 14 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2022 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata Opublikowano 15 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 Też mam podobnego wobka.Również nie jest zidentyfikowany. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi