Banjo Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2022 A czy Józef sendal jeszcze robi woblery Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonek@123 Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Są odpowiedzi tak i nie więc sam go zapytam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 1 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2022 Są odpowiedzi tak i nie więc sam go zapytam:)Co prawda nie wszystkie modele, ale jeszcze robi. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmo Opublikowano 2 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 Kojarzy ktoś takie pstrążki? ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 3 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 Czy to są woblerki Gębskiego? Wysłane z mojego 21081111RG przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 3 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 Po malowaniu i kształcie sterów to raczej Gębskiego robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiur Opublikowano 6 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2022 Wie ktoś co to za wobler? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 6 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2022 Jakaś wersja Salmo Executor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiur Opublikowano 6 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2022 Wzór trochę podobny ale to nie to mam jeszcze w innych malowaniach i trochę cieńsze stery mają 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bosyba Opublikowano 7 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 Co to za wobki? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario70 Opublikowano 7 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 Po malowaniu i kształcie sterów to raczej Gębskiego robota.Ale Krzysztofa ze Złotowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 7 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 Ale Krzysztofa ze ZłotowaCzyli to nowsze woblery? Wysłane z mojego 21081111RG przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario70 Opublikowano 7 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 Czyli to nowsze woblery? Wysłane z mojego 21081111RG przy użyciu TapatalkaCzy nowsze to nie wiem .Robi cały czas różne wersje i kolory. Można też je spotkać pod marką ,, Assan "( mają stronę ww)Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 8 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 Czyje.jpgCo to za wobki? Te wobki mają szare stery? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bosyba Opublikowano 8 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 Tak takie przydymione jakby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 8 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 To są woblery ze Starachowic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bosyba Opublikowano 8 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 Kto je robił, robi? super skuteczne na klenie! Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 8 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 Janusz Warzecha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
highvoltage Opublikowano 8 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 Takie cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 8 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 Tex Puławy. Dawno temu byly produkowane. Jakieś 2 lata temu spotkałem je na targu w Dęblinie,koles mial tego naprawde sporo podobno od partnerki zmarłego producenta ale czy to prawda nie wnikałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.Rozbiecki Opublikowano 9 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2022 Wobler po prawej stronie. Czy ktoś rozpoznaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek1969 Opublikowano 10 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 Witam, czy ktoś może mi powiedzieć, kto wykonał te woblery. Nie mają żadnych oznaczeń. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 10 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 Większość z nich to napewno Wojciech Grochola o ile niemam pewności z tym u dołu po lewej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek1969 Opublikowano 10 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 To chyba parfy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmo Opublikowano 11 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 Taki morel...Mam dylemat który z twórców jest autorem tego łamańca? Jak myślicie? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi