Trociowy Opublikowano 11 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 Witam koledzy kojarzycie może spod czyjej ręki wyszedł ten wobler ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strumyk Opublikowano 11 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 Taki morel...Mam dylemat który z twórców jest autorem tego łamańca? Jak myślicie?To wobler od Łuczkowskiego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmo Opublikowano 11 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 (edytowane) To wobler od Łuczkowskiego.Potwierdziłeś moje przypuszczenia ???? Edytowane 11 Września 2022 przez salmo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.Rozbiecki Opublikowano 16 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 Czyje są te woblery?Zdjęcie z FB kolegi CW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vasyl Opublikowano 24 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2022 Coś takiego trafiło w moje ręce ,ktoś rozpoznaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidKa Opublikowano 25 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2022 Ktoś coś Pany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 25 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2022 Rapa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinraf Opublikowano 26 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2022 ktoś coś na temat tych Japońskich woblerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 26 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2022 To pewnie coś z Aliexpres. Mam podobne Wysłane z mojego 21081111RG przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 26 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2022 ktoś coś na temat tych Japońskich woblerówTo są woblery Yo-Zuri Zasadniczo bez wartości kolekcjonerskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinraf Opublikowano 26 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2022 Ok dzieki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siasiu Opublikowano 26 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2022 Też mam podobnego wobka.Również nie jest zidentyfikowany.Mam też takiego woblera. Kupiłem lata temu od gościa na jakimś portalu ze starymi bobrami ale ten mi jakoś inaczej wyglądał od pozostałych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GBartek89 Opublikowano 27 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2022 (edytowane) Witajcie, Ktoś rozpoznaje? pod tylną kotwiczką inicjały MKJ Edytowane 27 Września 2022 przez GBartek89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek1981 Opublikowano 28 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 (edytowane) Marek Jaryczewski - MKJ Edytowane 28 Września 2022 przez Sylwek1981 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 1 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 Ktoś poznaję twórcę tych woblerów? Wysłane z mojego 21081111RG przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 1 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 Takich może być tylko jeden. Kierunek Lublin. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 1 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 Morel? Wysłane z mojego 21081111RG przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 1 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 Myślę że tak. Krzysiek. Mogę się oczywiście mylić bo ciągle nowe perełki powstają u różnych znanych i nieznanych twórców. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 1 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 Takich może być tylko jeden. Kierunek Lublin. Lublin, a dokładnie Łuczkowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 1 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 Potwierdziliście moje podejrzenia:) Wysłane z mojego 21081111RG przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 1 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 Czyje są te woblery?Zdjęcie z FB kolegi CW. img_1_1663312609753~2.jpgByć może KSK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 3 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 Cześć,czy ktoś rozpoznaje twórcę? Kupione jako lokalny wyrób w Tarnowie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karuzo27 Opublikowano 5 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 Cześć, ostatnio wyciągnąłem takie rękodzieło. Ktoś wie co to za wobler? Nie był podpisany. Dla skali zdjęcie z RH12 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 5 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 Czy to jest Sendal? Wysłane z mojego 21081111RG przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strumyk Opublikowano 5 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 To nie Sendal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi