kanu Opublikowano 5 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 Nawet nie leżał koło Sendala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flls Opublikowano 6 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 Cześć,czy ktoś rozpoznaje twórcę? Kupione jako lokalny wyrób w TarnowieTo chyba Tarnusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 6 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 To chyba TarnusyRaczej nie, Tarnusy są głównie oklejane folią aluminiową. Te są tylko malowane i styl jest inny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł 2804 Opublikowano 6 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 (edytowane) Cześć,czy ktoś rozpoznaje twórcę? Kupione jako lokalny wyrób w Tarnowie Compress_20221003_170532_2558.jpgKulig Paweł to są jego woblery Edytowane 6 Października 2022 przez Polspin 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 6 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 Kulig Paweł to są jego wobleryDzięki! Jeszcze nimi nie łowiłem, nie wiem jak pracują ale na sucha sprawiają dobre wrażenie. Wiesz może coś więcej na ich temat bo w necie nic nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł 2804 Opublikowano 7 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2022 Wiem tyle że, słabo zchodzą na sklepie, czy łowne nie wiem nie łowiłem na nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 8 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2022 Ktoś poznaję te woblery? Wysłane z mojego 21081111RG przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 8 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2022 Dwa dolne - lewy chyba Mariusz Lisewski prawy Przemek Samborski "Sambor" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 8 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2022 Cześć, ostatnio wyciągnąłem takie rękodzieło. Ktoś wie co to za wobler? Nie był podpisany. Dla skali zdjęcie z RH12 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Ja go zrobiłem, testowa sumowka z niesymetrycznym obciążeniem. Taki sobie wyszedł, bardziej szczupak niż sum raczej. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fOkUsSsS Opublikowano 8 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2022 Panowie pomocy ???? mega łowny i został ostatni ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 8 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2022 Panowie pomocy ???? mega łowny i został ostatni ????Colsheep 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fOkUsSsS Opublikowano 8 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2022 Dzięki!!!, kurde jb jest nie do pod...nia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 8 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2022 (edytowane) Rozpoznaje ktoś z Was kto jest autorem tego woblera? Wygląda na dość stary, kiedyś kupiłem go w zestawie z innymi. Wysłane z mojego SM-G998B przy użyciu Tapatalka Edytowane 8 Października 2022 przez dante Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strumyk Opublikowano 8 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2022 Wygląda jak Kenart Fox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 9 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 Panowie pomocy mega łowny i został ostatni ile on ma cm bez steru i kotwic - chyba mam identycznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 10 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2022 Rozpoznaje ktoś z Was kto jest autorem tego woblera? Wygląda na dość stary, kiedyś kupiłem go w zestawie z innymi. Wysłane z mojego SM-G998B przy użyciu TapatalkaObstawiam Gębski Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 10 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2022 Panowie pomocy mega łowny i został ostatni Darek Ch. z Torunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz_lukasiewicz Opublikowano 10 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2022 Dostępne w Toruniu w Centrum Handlowym Bumar punkt Dorabiania kluczy stoisko nr 10, Pan Dariusz na OLX wystawia i spokojnie można zamówić z wysyłką. Polecam wobki bo robią świetną robotę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciastek Opublikowano 14 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2022 Może wiecie czyjej produkcji jest ten wobler? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 14 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2022 (edytowane) Wydaje mi się, że Krzyśka znad Bugu Edytowane 14 Października 2022 przez Wojtek B. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 14 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2022 Wydaje mi się, że Krzyśka znad Bugu A nie Bobru ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 14 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2022 A nie Bobru ?Nie Te woblery robił Krzysztof, bardzo dobry wędkarz, łowiący na mazowieckim Bugu Bardzooo łowne i niedostępne już woblery. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeDDyBoY Opublikowano 15 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 Kojarzy ktoś kto jest twórcą tego woblera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymof Opublikowano 16 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 Witam, Czy orientujecie się Koledzy kto jest autorem tych wobków ? pozdrawiam Bogdan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattor Opublikowano 19 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 Orientuje się kto jest wykonawca ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi