Dany7676 Opublikowano 3 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 Czy ktoś kojarzy autora tego wobka? Podpisany jako JF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guma Opublikowano 3 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 JF Jerzy Furmański Tarnusy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 4 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2022 Czy te dwa woblery to to samo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 4 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2022 I jeszcze te woblery, Tomasz Nawrocki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 4 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2022 Czy te dwa woblery to to samo? G1.jpg G2.jpgKorpusy i stery są te same. Reszta inna. Wykończenie pierwszego Tomasz Poleszczak z Gniewu drugiego Góral. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 4 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2022 Korpusy i stery są te same. Reszta inna. Wykończenie pierwszego Tomasz Poleszczak z Gniewu drugiego Góral. czyli ewntualna cena też będzie inna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cerek Opublikowano 5 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2022 I jeszcze te woblery, Tomasz Nawrocki? Tomasz.jpg Tomasz 2.jpg Tomek Nowakowski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 5 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2022 czyli ewentualna cena też będzie inna?Prawda jest taka, że TP dostał te korpusy i stery od Górala z rozliczeniu. ON i wielu innych pracowali dla Górala przy wykończeniu jego woblerów. Tak naprawdę oba mogą różnić się tylko podpisem na spodniej stronie.Jeśli chodzi o cenę to Tak. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek85 Opublikowano 5 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2022 czyli ewntualna cena też będzie inna?Tak. Dla mnie T.P. bardziej cenny, praca ta sama, a ryzyko zgubienia steru mniejsze. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 5 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2022 (edytowane) Czy może mi ktoś potwierdzić, że to są woblery Tomka Miernika? i jeszcze te, lewa kolumna, robił je ktoś z forum, tylko nie mogę sobie przypomnieć kto Edytowane 5 Listopada 2022 przez Voiteh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 5 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2022 Tak, te u góry, to cierniki Tomka Miernika. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 5 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2022 Tak, te u góry, to cierniki Tomka Miernika. dzięki Sławku pisałem do Tomka w tej sprawie, ale nie poznaję sowich woblerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 5 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2022 dzięki Sławku pisałem do Tomka w tej sprawie, ale nie poznaję sowich woblerów Muszą być kiepskie, skoro nie przyznaje się do nich . Qrwa, a ja kilka kupiłem bezpośrednio od Niego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 5 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2022 (edytowane) Czy może mi ktoś potwierdzić, że to są woblery Tomka Miernika? Tomasz Miernik.jpgi jeszcze te, lewa kolumna, robił je ktoś z forum, tylko nie mogę sobie przypomnieć kto Jerk.jpg A te po lewej, to kupiłeś od kol. @Piotr.B. http://jerkbait.pl/topic/172466-pstrągowe-678/#entry3068093 Edytowane 5 Listopada 2022 przez Banjo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 5 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2022 Muszą być kiepskie, skoro nie przyznaje się do nich . Qrwa, a ja kilka kupiłem bezpośrednio od Niego . Ups! to ja pomyliłem Tomków i napisałem do nie tego Tomka co trzeba 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata Opublikowano 12 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2022 (edytowane) Czyja to produkcja?Zastosowany został miedziany stelarz.Ster gruby i bez napisów. Edytowane 12 Listopada 2022 przez Salata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiur Opublikowano 13 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 Wie ktoś może czyj to wobler? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markus383 Opublikowano 15 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 Cześć.Możecie podpowiedzieć mi co to są za woblery?Przynęty posiadam już pewnie z co najmniej 15 lat. Brak na nich jakichkolwiek symboli. Być może to jakieś chińczyki. Ten brzydki miał kolory uklejowe, ale kiedyś postanowiłem go "ulepszyć". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 15 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 Wie ktoś może czyj to wobler? Szczepan Michna. Jakbyś chciał go spieniężyć, to daj znać . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaceen Opublikowano 16 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 Cześć.Możecie podpowiedzieć mi co to są za woblery?Przynęty posiadam już pewnie z co najmniej 15 lat. Brak na nich jakichkolwiek symboli. Być może to jakieś chińczyki.Ten brzydki miał kolory uklejowe, ale kiedyś postanowiłem go "ulepszyć".Łamańce, to prawdopodobnie chińczyki. Można je kupić na aukcji za kilka złotych. Nie sugerować się ceną. W pewnych warunkach bardzo skuteczne. Mam i łowię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiur Opublikowano 24 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2022 WitamNie jestem pewien tego wobka i proszę o podpowiedź. Czyj to wobler?. Niby kształt jak rapala ale nie ten ster i brak oznaczeń. Mam wobler stork o prawie identycznym sterze ale nie ten styl i ciężko powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 24 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2022 WitamNie jestem pewien tego wobka i proszę o podpowiedź. Czyj to wobler?. Niby kształt jak rapala ale nie ten ster i brak oznaczeń. Mam wobler stork o prawie identycznym sterze ale nie ten styl i ciężko powiedzieć. To Gloog, model Nike. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba666 Opublikowano 24 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2022 (edytowane) Panowie kogo to wobler ? Edytowane 24 Listopada 2022 przez seba666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasek Opublikowano 24 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2022 Melanowicz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiur Opublikowano 26 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2022 Ten ma brak oznaczeń na sterze a malowanie/kalkomania trochę kenarta mi przypomina ale nigdzie nie spotkałem tego malowania. Wie ktoś czyj to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi