das171 Opublikowano 26 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2022 Tobi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata Opublikowano 27 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2022 Też mam coś takiego.Nie wiem do końca czy to Tobi.Ster jest gładki i przypomina ster od Lovec Rapy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 28 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2022 Tobi podpisywał swoje woblery. Czy wszystkie tego nie wiem ale ja mam kilka podpisanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romek66 Opublikowano 29 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2022 Czy to woblery J. Widła? Bo jakieś inne malowanie? I z jakich lat mogą pochodzić? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romek66 Opublikowano 29 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2022 To nie widły mam takie Pisałem do Janusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 29 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2022 Też to potwierdziłem u p. Janusza[emoji6] Wysłane z mojego 21081111RG przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata Opublikowano 29 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2022 Ktoś poznaje?Ster jest z amelinium. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 1 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2022 Woler volksvagena 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam spin Opublikowano 1 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2022 co kolega się nie zna przecież to CITROËN 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata Opublikowano 2 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 Też mi to przyszło do głowy ale to jednak nie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata Opublikowano 4 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 OK. Jeśli nikt nic nie wie to lecimy dalej Stare wobki Pike czy to jednak coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 5 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 Co to może być, niema żadnych oznaczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 5 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 (edytowane) Wygląda jak rapala,ale wklejane oczy nie pasują do rapali Edytowane 5 Grudnia 2022 przez cyprys19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 5 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 Niby tak , ale nie mają żadnych oznaczeń, zalatują trochę chińszczyzna, a mogę ich mieć kilka po jakimś starym wędkarzu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 5 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 Kotwice i kółka na to by wskazywały,że to Chiński wyrób. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 5 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 Cześć, a tego ktoś poznaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 6 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 Ktoś wie co to za wobler? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 6 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 Bonito, model płoć. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolta Opublikowano 6 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 bonito ma inny ster obstawiam wobler kujawski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 6 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 bonito ma inny ster obstawiam wobler kujawskiRozumiem,że mówisz o sterze w tym kształcie z fotki poniżej?Miałem te wobki też ze sterem okrągłym jak na fotce Kolegi @mepps 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 6 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 Bonito model płoć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proraf Opublikowano 7 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2022 Ten ma brak oznaczeń na sterze a malowanie/kalkomania trochę kenarta mi przypomina ale nigdzie nie spotkałem tego malowania. Wie ktoś czyj to?Big Fisch 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zande Opublikowano 7 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2022 (edytowane) Witajcie, krótkie pytanko- kto jest twórcą tego woblera ( 7cm) ? Mam go dobre 10-15 lat ...tak myślę.Za wskazówki z góry pięknie dziękuję. Pozdrawiam Edytowane 7 Grudnia 2022 przez zande Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 8 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2022 Malowany jak Bóbr Stanke'go, ale czy to na pewno Bóbr, to nie gwarantuję. Boleniowe też w małych ilościach bodajże produkował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata Opublikowano 15 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 (edytowane) Cześć. Czyjej produkcji może być to stadko?Kobi, Harnaś czy to jednak coś innego? Edytowane 15 Grudnia 2022 przez Salata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi