Tiur Opublikowano 15 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 Cześć. Czyjej produkcji może być to stadko?Kobi, Harnaś czy to jednak coś innego?Kobi raczej to nie są. Miałem ich kilkadziesiąt i nic nie przypominało Twoich. Chyba, że z pierwszych lat produkcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata Opublikowano 15 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 Kobi raczej to nie są. Miałem ich kilkadziesiąt i nic nie przypominało Twoich. Chyba, że z pierwszych lat produkcjiKobi raczej maja inne kształty.Bardziej malowanie od Kobiego mi do nich pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrystianS Opublikowano 16 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 (edytowane) Czy ktoś kojarzy twórcę tych woblerów ? Wyglądają na ręczna robotę. Edytowane 16 Grudnia 2022 przez bartsiedlce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pele Opublikowano 16 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 (edytowane) Czy ktoś kojarzy twórcę tych woblerów ? Wyglądają na ręczna robotę. To nie Gabkory? Edytowane 16 Grudnia 2022 przez bartsiedlce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiur Opublikowano 20 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2022 CześćKojarzy ktoś te woblery?. Pierwszy jest opisany KS ale to chyba nie Kornel Słaby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 20 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2022 CześćKojarzy ktoś te woblery?. Pierwszy jest opisany KS ale to chyba nie Kornel Słaby Te dwa po środku, to Wiślaki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 20 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2022 Te dwa po środku, to Wiślaki.A z prawej chyba Gabkor będzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 20 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2022 A z prawej chyba Gabkor będzie Waldku, nie jestem pewien, czy to Gabkor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 20 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2022 A z prawej chyba Gabkor będzieRaczej tak. Mam takie same. I jak je kupowałem to mówili mi że to Gabkor. Wysłane z mojego 21081111RG przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 20 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2022 Ten z prawej, Gabor, Marek Depta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matpgt Opublikowano 20 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2022 Rozumiem,że mówisz o sterze w tym kształcie z fotki poniżej?Miałem te wobki też ze sterem okrągłym jak na fotce Kolegi @meppsJak oceniasz te wobki? nadadzą się na wiślane rynny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 20 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2022 Nie miałem na nie jakichś spektakularnych wyników. Głównie niewielkie szczupaki. Ale łowność przynęty zależy głównie od czasu spędzonego w wodzie,a u mnie zbyt wiele szans nie dostały. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troutmaniacs Opublikowano 21 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2022 Witam, czy ktoś poznaje czyje to woblery? Pozdrawiam Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 21 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2022 Ktos moze poznaje te robale i jaka jest ich wartosc ?Chce sie pozbyc kilku . Na pierwszym od gory wob-art jest napisane reszta bez opisu Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 21 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2022 Ktos moze poznaje te robale i jaka jest ich wartosc ?Chce sie pozbyc kilku . Na pierwszym od gory wob-art jest napisane reszta bez opisu Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu TapatalkaTe na samym dole to Taps, wyżej niego - wygląda na brombę od Lipińskiego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabberwokie Opublikowano 21 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2022 Dokładnie Biedronka od TAPSa Pierwszy od góry to smużak Wob-Art, drugiego nie znam, trzeci to ewidentnie Bromba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiur Opublikowano 21 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2022 Ten drugi możliwe, że to Microbait Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 22 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2022 Ten drugi możliwe, że to Microbaitnie raczej to nie bedzie microbait bo one maja łapki a ten nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiur Opublikowano 23 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2022 nie raczej to nie bedzie microbait bo one maja łapki a ten nieOczko najbardziej mi do nich pasowało. Może racja tymi łapkami mi ogólnie w tej drobnicy ciężko się odnaleźć. Teraz wielu producentów robi nieraz identyczne woblery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matpgt Opublikowano 23 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2022 Nie miałem na nie jakichś spektakularnych wyników. Głównie niewielkie szczupaki. Ale łowność przynęty zależy głównie od czasu spędzonego w wodzie,a u mnie zbyt wiele szans nie dostały.Dzięki za info 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 24 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2022 Leżą w szafie a nawet nie wiem czyje to wynalazki może ktoś podpowie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 24 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2022 Leżą w szafie a nawet nie wiem czyje to wynalazki może ktoś podpowie Bardzo ładne kiełbik i strzebelka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata Opublikowano 25 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2022 Korpus przypomina mi woblery Jawia ale może Sławek nam coś podpowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 25 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2022 (edytowane) A te ? Edytowane 25 Grudnia 2022 przez maro zebaty 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 25 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2022 A te ? Paweł Grzecznik. Nie wiem, czy nie był kiedyś mój! Pamiętasz skąd go masz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi