maro zebaty Opublikowano 25 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2022 (edytowane) Niestety nie pamiętam ???? dzięki za info Edytowane 25 Grudnia 2022 przez maro zebaty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 25 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2022 Oczko najbardziej mi do nich pasowało. Może racja tymi łapkami mi ogólnie w tej drobnicy ciężko się odnaleźć. Teraz wielu producentów robi nieraz identyczne woblery Panowie zostały te 2 - może jednak ktos rozpoznaje czyja to robota ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 25 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2022 Marku,piewrsze zdjęcie od góry: Bóbr, Piotr Kardas, Parfostatnie zdjęcie: Grzegorz Kempys 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 25 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2022 (edytowane) @Selk ta gąsienica to chyba od @ag53 z naszego forum Edytowane 25 Grudnia 2022 przez cyprys19 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 25 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2022 Niestety nie pamiętam dzięki za infoTo jeden z najwcześniejszych modeli PG, wykonany na cienkim drucie i z drewna lipowego. Miałem go wiele lat a później w chwili jakiejś "pomroczności" sprzedałem go na Allegro... To było baaaardzo dawno temu... Pozdrawiam serdecznie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHIT_TLER Opublikowano 26 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 (edytowane) @Selk ta gąsienica to chyba od @ag53 z naszego forumGąsienica z Bielska z ogrodu u Janusza Mam jeszcze kilka takich Edytowane 26 Grudnia 2022 przez bartolomeo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 26 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 Masz rację, zupełnie zapomniałem, że Janusz takie robił. Nawet ten perłowy kolor bardzo charakterystyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 26 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 Masz rację, zupełnie zapomniałem, że Janusz takie robił. Nawet ten perłowy kolor bardzo charakterystyczny.Janusz ? Jaki... Panowie litosci ja nie znam za bardzo tworcow poza tymi najbardziej znanymi Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
migdau Opublikowano 26 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 http://jerkbait.pl/topic/18800-woblery-z-bielska/?fromsearch=1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 26 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 Tak, to WzB. Kiedyś dostałem jednego od Janusza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata Opublikowano 26 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 (edytowane) Czyj to wobek?Klasycznie ładnie malowany ???? Na ogonie podpis J.S lub Z.S Edytowane 26 Grudnia 2022 przez Salata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 28 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 Koledzy czy kojarzycie czyje to wyroby? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 28 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 Koledzy czy kojarzycie czyje to wyroby? IMG_20221228_224732.jpg Aqual. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 28 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 Koledzy czy kojarzycie czyje to wyroby?Marcin, Ty farciarzu!... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 29 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2022 (edytowane) Marcin, Ty farciarzu!... Skąd takie zainteresowanie i moda na te woblery? Edytowane 29 Grudnia 2022 przez vako Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 29 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2022 Skąd takie zainteresowanie i moda na te woblery?Ja akurat nie zbieram, ale Aqual'e są już rzadko spotykanymi woblerami na rynku... Są tacy, którzy je zbierają i pewnie (jak za większość unikalnych rzeczy) są w stanie dobrze zapłacić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 29 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2022 Ktoś podpowie czyj to wyrób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszysztof Opublikowano 29 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2022 Masz napisane przecież wob-art z Krakowa Wysłane z mojego Redmi Note 8T przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 29 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2022 Masz napisane przecież wob-art z Krakowa Wysłane z mojego Redmi Note 8T przy użyciu TapatalkaDzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut1982 Opublikowano 29 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2022 Masz napisane przecież wob-art z Krakowa Wysłane z mojego Redmi Note 8T przy użyciu TapatalkaJeśli chodzi o ścisłość to Mariusz swoje woblery produkuje w Mielcu . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiur Opublikowano 1 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2023 Kojarzy ktoś czyja to mrówka? Ciężarek na brzuszku mi nie pasuje do żadnych w internecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonek@123 Opublikowano 5 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 Zna ktoś twórcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata Opublikowano 6 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2023 Dwie stare trociówki do identyfikacji. Obie są zrobione na zwykłym drucie który rdzewieje.Na pewno wobki z dawnych lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 6 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2023 Dwie stare trociówki do identyfikacji. Obie są zrobione na zwykłym drucie który rdzewieje.Na pewno wobki z dawnych lat.Miałem podobnego jak twój pomarańczowy. Wydaje mi się że tego samego twórcy. Wysłane z mojego 21081111RG przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 10 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2023 Panowie czy ktoś mi powie czyj to wobek ? Osobiście wygląda mi to na jakiegoś Chińczyka z Ali albo na wyrób z Decathlonu. Ściągnąłem go w sobotę z nadrzecznych krzaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi