Mariusz54 Opublikowano 10 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2023 Kojarzy ktoś czyja to mrówka? Ciężarek na brzuszku mi nie pasuje do żadnych w internecie. To mrówka Tomka z Oświęcimia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.Rozbiecki Opublikowano 10 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2023 Panowie czy ktoś mi powie czyj to wobek ? Osobiście wygląda mi to na jakiegoś Chińczyka z Ali albo na wyrób z Decathlonu. Ściągnąłem go w sobotę z nadrzecznych krzaków Wygląda na chińskie "nawiązanie" do Rapala Husky Jerk.Z modyfikacja oczek i steru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawm84 Opublikowano 14 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 (edytowane) Cześć,potrzebuje pomocy w identyfikacji.Czyje są wobki na ręce? Te z "jajami"? Edytowane 14 Stycznia 2023 przez dawm84 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 14 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 Myślałem, że to @Gajosik, ale Paweł napisał, że to wobki Darka Lipki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawm84 Opublikowano 14 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 Dzięki,a można je gdzieś kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 14 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 Już chyba tylko na rynku wtórnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawm84 Opublikowano 14 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 Tak niestety myślałem.Będę szukał czegoś podobnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lamiglas Opublikowano 15 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2023 Napisz do Darka jest na Jerku woblery robi caly czas . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 15 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2023 Napisz do Darka jest na Jerku woblery robi caly czas .Albo na Facebooku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maaaciaas Opublikowano 15 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2023 Wie ktoś co to za woblery ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 15 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2023 Podobne do pawelstu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 15 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2023 Cześć,potrzebuje pomocy w identyfikacji.Czyje są wobki na ręce? Te z "jajami"?Te woblery wyglądają mi na produkcję naszego forumowego kolegi @kolo 575 http://jerkbait.pl/topic/23171-woblery-kn/page-5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 15 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2023 Te woblery wyglądają mi na produkcję naszego forumowego kolegi @kolo 575 http://jerkbait.pl/topic/23171-woblery-kn/page-5Mi też tak wyglądają, potem zajrzalem do pudełka i sam juz nie wiem. Foto steru by wyjaśniło wątpliwośći... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawm84 Opublikowano 16 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2023 Te woblery wyglądają mi na produkcję naszego forumowego kolegi @kolo 575 http://jerkbait.pl/topic/23171-woblery-kn/page-5TAK. To te. Na 100%. dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata Opublikowano 16 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2023 Czyja to produkcja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 16 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2023 Napisz do Darka jest na Jerku woblery robi caly czas .Jaki nick ma Darek Lipka na JB? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 16 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2023 Niestety Darek albo dostał bana, albo usunął konto, bo już go nie ma na JB. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregory-171 Opublikowano 19 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2023 Cześć,potrzebuje pomocy w identyfikacji.Czyje są wobki na ręce? Te z "jajami"? To raczej na 99% nie są woblery Darka Lipki.On nie robi takich sterów i przykłada większą wagę do estetyki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregory-171 Opublikowano 19 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2023 Pomożecie panowie w rozpoznaniu tego woblera?Wygląda na jakiegoś starego amerykańca na musky. Ma z tyłu przy ogonie takie małe stateczniki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiur Opublikowano 19 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2023 Pytanie o te przynęty. Pierwszy wobler to malowanie identyczne jak rapale ale brak jakichkolwiek oznaczeń. A dwa poniżej szukałem ale nie mogłem znaleźć na paletkach napis tylko de luxe. https://naforum.zapodaj.net/983782a4920b.jpg.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszysztof Opublikowano 19 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2023 Pierwszy od góry to prawdopodobnie colsheep. Wysłane z mojego Redmi Note 8T przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Krasnopolski Opublikowano 20 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2023 Szanowni może ktoś rozwieje moje wątpliwości. Pierwszy w wieku 35+ przejęty w drodze wymiany nad pomorskimi rzekami (wręczany jako dzisiejszy LD. Drugi też trafił do mnie w podobnych okolicznościach. Trzeci to jakiś Morel. Mnie wyglądem przypomina Wojtka Grocholę, ale może to zły trop. Zerknijcie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 20 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2023 Może oczy już nie te ale ja na zdjęciach nie widzę woblera LD. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata Opublikowano 21 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2023 Ciężki temat żeby to rozpoznać ( mowa o oklejankach )Leszka jeszcze bym rozpoznał jeśli to 30+ a L.D tam nie widzę.Może to być wczesny M.O lub też inny.Starzy strugacze z Czarnego może by coś rozpoznali... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata Opublikowano 25 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 (edytowane) Czyja to robota? ????Wielkość pstrągowa około 5cm Edytowane 25 Stycznia 2023 przez Salata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi