Lukas 78 Opublikowano 28 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 Czy komuś znane są te woblery ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 28 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 (edytowane) Kiedyś sprzedawał je na allegro gość o nicku @suchy...Przy nicku miał jakieś cyferki.O widzę że nawet foto pożyczyłeś z jego aukcji... Edytowane 28 Stycznia 2023 przez cyprys19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas 78 Opublikowano 28 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 Dzięki , zdjecie mam z google. Ciekawy jestem czy warte kupna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Szymanski Opublikowano 31 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 Witam Szanowne grono.Czy ktoś wie co to za wobler? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek1981 Opublikowano 31 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 Jan Meyer 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Szymanski Opublikowano 1 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2023 Bardzo dziękuję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 1 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2023 Czy komuś znane są te woblery ?Kiedyś kupiłem garść identycznych korpusów i sterów do samodzielnego montażu i są ok. Smużą, ryby łowią, jakoś specjalnie się nie starałem przy ich wykończeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 1 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2023 Czyja to robota? ????Wielkość pstrągowa około 5cmDokładnie na tej samej szmacie mialem trociowe DK. Nie były sygnowane podpisem. Zresztą całą partie woblerów dostałem wówczas bez podpisów. Ale to było naprawdę wiele lat temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 2 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 Kiedyś sprzedawał je na allegro gość o nicku @suchy...Przy nicku miał jakieś cyferki.O widzę że nawet foto pożyczyłeś z jego aukcji...Dokładnie, znam twórcę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 2 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 Może ktoś poznaje producenta cykady. 85mm/35gr. ?Nie jest to handmade raczej Wysłane z mojego motorola edge 30 fusion przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.Rozbiecki Opublikowano 2 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 (edytowane) Może ktoś poznaje producenta cykady. 85mm/35gr. ?Nie jest to handmade raczej Wysłane z mojego motorola edge 30 fusion przy użyciu TapatalkaStawiam na Yo Zuri. http://hottackle.com/livebait-p-2121.html?ht=en Były, jeśli mnie pamięć nie myli, również w wersji z miękkim / giętkim korpusem w starych modelach. Edytowane 2 Lutego 2023 przez P.Rozbiecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 2 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 Stawiam na Yo Zuri. http://hottackle.com/livebait-p-2121.html?ht=en Były, jeśli mnie pamięć nie myli, również w wersji z miękkim / giętkim korpusem w starych modelach.dzieujedokładnie to yozuri livebait vibe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abrams Opublikowano 3 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 Panowie kto je mógł wykonać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 3 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 Hej , mam to zagadkę górny wiadomo ewidentnie podpisany jako SS , a ten dolny tez jakby SS tylko trochę starszy . Ktoś może potwierdzić Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 3 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 Kielo pewnie będzie najlepiej wiedział, czy to Szuszkiewicza (czy jak mu tam). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.Rozbiecki Opublikowano 4 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 Help / hilfe. ok ćwierć wieku temu zdjąłem ten wobler z zaczepu pow. mostu Śląskiego w Wawie. Świetnie wykonany (na tamte i nie tylko, czasy). Mega ciężki - miał w brzuchu sztabkę ołowiu. Ster dorobiłem na wzór oryginalnego ułamanego. Ktoś rozpoznaje może twórcę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 4 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 Tomek ten dolny to Krzyśka O. z Katowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattor Opublikowano 6 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2023 Moze ktoś podpowie czyje to dzieło : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomchaf11 Opublikowano 6 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2023 Takie coś kiedyś wyciągnąłem z Bugu. Wie może ktoś co to za twórca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomchaf11 Opublikowano 6 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2023 I jeszcze w pudełku mam takiego i zawsze się zastanawiam czyj on Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 6 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2023 Kielo pewnie będzie najlepiej wiedział, czy to Szuszkiewicza (czy jak mu tam).Ten drugi to moim zdaniem nie Szuszkiewicz, ten 1 super wobek chciałbym mieć w kolekcji. Wisiał by jedynie na tablicy, szkoda łowić . Ale fakt Kielo będzie miał tu 100% pewność jak wspomniał kolega Hesher (czy jak mu tam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 6 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2023 No masz, jaka okrutna złośliwość- "czy jak mu tam". Nie wiem czy pamiętasz Wielką Wojnę o Podpis. Na dwóch forach. To tylko była taka moja mała uszczypliwość, mała zemsta za WzB. Tak, czy inaczej trzeba Kiela pytać o twórcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 6 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2023 Ten drugi to moim zdaniem nie Szuszkiewicz, ten 1 super wobek chciałbym mieć w kolekcji. Wisiał by jedynie na tablicy, szkoda łowić . Ale fakt Kielo będzie miał tu 100% pewność jak wspomniał kolega Hesher (czy jak mu tam)Julka woblery wiszace na tablicy bo szkoda lowic? Widziales kiedys w zyciu duze pstragi? Te najsprytniejsze, najmadrzejsze jak wielki kaban z jego filmu, co go wydy..l, bo na zylce 0.24 wjechal w brzeg i poszedl w piz.u? Na takie potrzeba jego woblerow. Jak masz za cienka zylke czy za chuj..e wedzisko to pstrag ci urwie, jak zachaczy sie na czymkolwiek w rzece to czas na brodzenie czy plywanie by odczepic. Tak mysle, ze by Slawek tak chcial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 7 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 Panowie Panowie, ja tylko w swoim stylu zwróciłem uwagę na moim zdaniem nie fajne zachowanie wobec osoby której na tym forum nie ma . Tylko tyle z mojej strony, nie ma co sobie nic dopowiadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 7 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 No nie ma co, niech będzie pokój miedzy forami. Stare topory zakopane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi