Skocz do zawartości

Co to za wobler?

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Czyja to robota? ????

Wielkość pstrągowa około 5cm

Dokładnie na tej samej szmacie mialem trociowe DK. Nie były sygnowane podpisem. Zresztą całą partie woblerów dostałem wówczas bez podpisów. Ale to było naprawdę wiele lat temu.

Może ktoś poznaje producenta cykady. 85mm/35gr. ?

Nie jest to handmade raczej

94cf15a4018476131ed6a8a41a186fee.jpg

Wysłane z mojego motorola edge 30 fusion przy użyciu Tapatalka

Stawiam na Yo Zuri.

http://hottackle.com/livebait-p-2121.html?ht=en

Były, jeśli mnie pamięć nie myli, również w wersji z miękkim / giętkim korpusem w starych modelach.

Edytowane przez P.Rozbiecki

Help / hilfe. 

ok ćwierć wieku temu zdjąłem ten wobler z zaczepu pow. mostu Śląskiego w Wawie. 

Świetnie wykonany (na tamte i nie tylko, czasy). 

Mega ciężki - miał w brzuchu sztabkę ołowiu. 

Ster dorobiłem na wzór oryginalnego ułamanego. 

Ktoś rozpoznaje może twórcę? 

post-47140-0-00237100-1675547798_thumb.jpg  post-47140-0-70159100-1675547807_thumb.jpg  post-47140-0-74439600-1675547816_thumb.jpg  post-47140-0-98367100-1675547824_thumb.jpg

Kielo pewnie będzie najlepiej wiedział, czy to Szuszkiewicza (czy jak mu tam).

Ten drugi to moim zdaniem nie Szuszkiewicz, ten 1 super wobek chciałbym mieć w kolekcji. Wisiał by jedynie na tablicy, szkoda łowić . Ale fakt Kielo będzie miał tu 100% pewność jak wspomniał kolega Hesher (czy jak mu tam)

No masz, jaka okrutna złośliwość- "czy jak mu tam". Nie wiem czy pamiętasz Wielką Wojnę o Podpis. Na dwóch forach. To tylko była taka moja mała uszczypliwość, mała zemsta za WzB. Tak, czy inaczej trzeba Kiela pytać o twórcę.

Ten drugi to moim zdaniem nie Szuszkiewicz, ten 1 super wobek chciałbym mieć w kolekcji. Wisiał by jedynie na tablicy, szkoda łowić . Ale fakt Kielo będzie miał tu 100% pewność jak wspomniał kolega Hesher (czy jak mu tam)

Julka woblery wiszace na tablicy bo szkoda lowic? Widziales kiedys w zyciu duze pstragi? Te najsprytniejsze, najmadrzejsze jak wielki kaban z jego filmu, co go wydy..l, bo na zylce 0.24 wjechal w brzeg i poszedl w piz.u?

Na takie potrzeba jego woblerow. Jak masz za cienka zylke czy za chuj..e wedzisko to pstrag ci urwie, jak zachaczy sie na czymkolwiek w rzece to czas na brodzenie czy plywanie by odczepic. Tak mysle, ze by Slawek tak chcial :)