wobler130 Opublikowano 7 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 No i super, szanuje. Cieszę się ze mam w tym jakiś jakby udział . Pozdro Hesher 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troutmaniacs Opublikowano 7 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 Witam , szukam kontaktu do Pana Dariusza Szyszki autora tych woblerów Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz_lukasiewicz Opublikowano 7 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 A co potrzebujesz od Darka - co do zasady nie udostępnia publicznie kontaktu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troutmaniacs Opublikowano 7 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 (edytowane) A co potrzebujesz od Darka - co do zasady nie udostępnia publicznie kontaktu.Potrzebuję się z nim skontaktować bo doszły mnie suchy że robi jeszcze woblery i chciałbym kilka dokupić. Można to zrobić w wiadomości prywatnej. Edytowane 7 Lutego 2023 przez troutmaniacs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz_lukasiewicz Opublikowano 7 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 Woblery robi cały czas niestety nie na sprzedaż. Robi na własny użytek, czasem dla najbliższych znajomych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 7 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 A Darek jest jakiś ubezwłasnowolniony że odpowiadasz w jego imieniu co robi i dla kogo? Nie chcesz mu dać numeru to poprostu nie pisz i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troutmaniacs Opublikowano 7 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 Woblery robi cały czas niestety nie na sprzedaż. Robi na własny użytek, czasem dla najbliższych znajomych.Dziękuję bardzo za informację mecenasie Bartoszu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz_lukasiewicz Opublikowano 7 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 (edytowane) Ehh, czasem chyba się po prostu lepiej nie odzywać bez względu na zamiary... Dobrego dnia dla wszystkich. Edytowane 7 Lutego 2023 przez bartosz_lukasiewicz 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek1981 Opublikowano 7 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 Ktoś może rozponaje te woblery? Duży oklejony skórą, podpisany CŁ i gramaturą. Biały podpisany chyba PN. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makra Opublikowano 8 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 witamPanowie prośba o pomoc w identyfikacji tych trzech woblerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 8 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 Bardzo ciekawa rzecz, szczególnie jeśli ktoś kolekcjonuje. Wiszą na giełdzie sprzętu spiningowego na fb, a cena nie zabija. 35 minóg, 50 węgorz. Tak informacyjnie piszę, po prostu mi się spodobały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 9 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 Proszę o pomoc w identyfikacji twórcy - wszystkie są wykonane przez tą samą osobę wg mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabberwokie Opublikowano 9 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 Moze ktoś podpowie czyje to dzieło : 3E20E72D-9B71-438D-9D49-9A09AFFD4050.jpeg 85AC72F1-8752-4862-B5CC-7D480804C6F6.jpeg 134D9EE6-39E4-4932-BC6E-BAD27B807FB0.jpegPodbiję, bo mam kilka takich smużaków i też jestem ciekaw, czyje to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karuzo27 Opublikowano 10 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 Panowie, czyje?Podpis długopisem „YOUG(?)”Wobler boleniowy, ma w środku ruchome obciążenie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniekzns Opublikowano 10 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 Ping pong lures w plecionie mają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woblerowymaniak04 Opublikowano 11 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2023 Witam Szanowne grono.Czy ktoś wie co to za wobler? IMG_1917.jpeg IMG_1917.jpeg IMG_1916.jpeg IMG_1915.jpegMoim zdaniem Jan Meyer Wysłane z mojego RMX2155 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_lbn Opublikowano 12 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2023 Cześć wszystkim, może ktoś podpowie Twórcę boleniówek i skórzanej kleniówki boleniówki kleniówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
migdau Opublikowano 12 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2023 Ta kleniówka wygląda trochę morelowo. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba666 Opublikowano 14 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 (edytowane) Kto może być twórca ? Edytowane 14 Lutego 2023 przez seba666 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woblerowymaniak04 Opublikowano 14 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 Kto może być twórca ?Te podpisane jako MC mogą być pana Chudzińskiego Wysłane z mojego RMX2155 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woblerowymaniak04 Opublikowano 14 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 Kto może być twórca ?Ten z czarnym grzbietem może być wobkiem od pana Bartka Smolenia Wysłane z mojego RMX2155 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 14 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 Cześć, Ktoś rozpoznaje te woblery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 14 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 Cześć, Ktoś rozpoznaje te woblery?Czy ten zielony, to nie stary Bóbr? Nie jestem pewien... SG, to Sylwester Gębicki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 14 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 Czy ten zielony, to nie stary Bóbr? Nie jestem pewien... SG, to Sylwester Gębicki.Poprzedni właściciel twierdził ze Bóbr ale chciałem sobie potwierdzić Ten środkowy ma ok 30lat jeśli to jakoś pomoże:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 15 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 Wiem że to są DAM-y ????,ale czy miały jakieś dodatkowe nazwy? I może ktoś wie ile lat one mogą mieć?Tego znalazłem chyba ze 20 lat temu nad rzeką na drzewie ????, A te dwa dokupiłem teraz z ciekawości I jeszcze jedno pytanie ????,czy ten większy powinien mieć ster o podobnym kształcie do tego mniejszego? Może ktoś coś pamięta ????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi