Wojciech Szymanski Opublikowano 15 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 Witam.Czy ktoś rozpoznaje takiego staruszka? ster amelinium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 15 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 I jeszcze jedno pytanie ,czy ten większy powinien mieć ster o podobnym kształcie do tego mniejszego? w większym musiał wypaść i jest nowy widać po nacięciu w korpusie steru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 15 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 w większym musiał wypaść i jest nowy widać po nacięciu w korpusie steru Tak w większym jest zmieniony ster, tylko właśnie nie wiem czy oryginał był podobnego kształtu co w tym mniejszym tylko oczywiście większy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiur Opublikowano 15 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 Mam sporo podobnych woblerów dam. Jeden poza sterem jest identyczny jak Jaxona karaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 15 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 (edytowane) Mam sporo podobnych woblerów dam. Jeden poza sterem jest identyczny jak Jaxona karaśDAM , HRT, JAXON, Balzer to były czesto te same produkty czasami delikatnie zmieniony kolor lub napis na sterze a korpusy te same gdzies w pudełku mam karasia 5 cm made in Balzer i identyczny Jaxonwieksze HRT były jak Jaxony Edytowane 15 Lutego 2023 przez selk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 16 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2023 Na pierwszym miejscu powinien być HRT. Cała reszta czyli DAM, Balzer, Jaxon, Mistrall ma ma/miała modele robione przez HRT. To samo było z obrotówkami dla DAM i Balzer, które robił HRT. http://mistrall24.com/woblery,sk,11 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sieko Opublikowano 17 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2023 Janusz masz rację 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Szymanski Opublikowano 17 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2023 Witam.Czy ktoś rozpoznaje takiego staruszka? ster amelinium IMG_2026.jpeg IMG_2026.jpeg IMG_2027.jpegKoledzy ponowię temat, czy ktoś zna twórcę? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 17 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2023 Cześć Szukam kontaktu do twórcy woblerów mini Big baby dostępnych niegdyś w coronie fishing. Czy ktoś zna ich autora? Pozdrawiam Mateusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woblerowymaniak04 Opublikowano 17 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2023 Cześć Szukam kontaktu do twórcy woblerów mini Big baby dostępnych niegdyś w coronie fishing. Czy ktoś zna ich autora? https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.15752-9/330665627_747622139947126_2905333525546476793_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=ae9488&_nc_ohc=ZWbSSxWshzkAX8G3Xgg&_nc_ht=scontent-waw1-1.xx&oh=03_AdRukXLAVrCwnypAboAKf262iButmCxTnGvmBhvil2LEBQ&oe=6416ACEE PozdrawiamMateuszAutorem jest Piotr Kardas z Czarnego. Ma profil na Facebooku, możesz na luzie napisać. Wysłane z mojego RMX2155 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 17 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2023 Autorem jest Piotr Kardas z Czarnego. Ma profil na Facebooku, możesz na luzie napisać. Wysłane z mojego RMX2155 przy użyciu TapatalkaDzięki wielkie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 17 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2023 Hej. Ktoś rozpoznaje producenta ? A może to chińszczyzna ?Wyglądają na stare Wysłane z mojego motorola edge 30 fusion przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 17 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2023 Proszę o pomoc w identyfikacji twórcy - wszystkie są wykonane przez tą samą osobę wg mnie. Nikt, nic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 18 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2023 A to kto zrobił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 18 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2023 Siek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 18 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2023 (edytowane) Siek. Popatrz czasami napis na brzuchu trochę zatarty jestSiek Wysłane z mojego motorola edge 30 fusion przy użyciu Tapatalka Edytowane 18 Lutego 2023 przez selk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 18 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2023 A może tego ktoś rozpoznaje ? Wysłane z mojego motorola edge 30 fusion przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 18 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2023 Big Bait bym obstawiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 23 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2023 A może ktoś powie kto jest wytwórca tych łownych braci ?? Wysłane z mojego motorola edge 30 fusion przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 23 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2023 A może ktoś powie kto jest wytwórca tych łownych braci ??Wysłane z mojego motorola edge 30 fusion przy użyciu Tapatalka To moje wykonanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DominikBP Opublikowano 23 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2023 To moje wykonanie.Jak posiadasz chętnie kupię 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 23 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2023 Jak posiadasz chętnie kupię Odezwij się na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 23 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2023 Jak posiadasz chętnie kupię Będę je wystawiał za paredni na forum Wysłane z mojego motorola edge 30 fusion przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 23 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2023 i ostatnia zagadka z pudełka ktoś rozpoznaje co to ?sadziłem że to jakis Phoenix ale nic takiego u nich nie znajduje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demo69 Opublikowano 23 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2023 (edytowane) i ostatnia zagadka z pudełka ktoś rozpoznaje co to ?sadziłem że to jakis Phoenix ale nic takiego u nich nie znajduje@Hesher chyba http://jerkbait.pl/topic/23926-love-bait/?p=3101648 Edytowane 23 Lutego 2023 przez DeepRunner 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi