Skocz do zawartości

Co to za wobler?

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

i ostatnia zagadka z pudełka

ktoś rozpoznaje co to ?

sadziłem że to jakis Phoenix ale nic takiego u nich nie znajduje

Tak, to ja zrobiłem dawno temu. W razie czego podpowiem jak stosować. Model Terror Janusz.

PS. Jest na plakacie nadchodzącego Garaża i widzisz go na banerze u góry ????

Edytowane przez Hesher
  • Like 2

Tak, to ja zrobiłem dawno temu. W razie czego podpowiem jak stosować. Model Terror Janusz.

PS. Jest na plakacie nadchodzącego Garaża i widzisz go na banerze u góry

hehheheee.. dzięki

człowiek ma cały czas przed oczami a nei widzi

podpowiedz jak stosowac - bardzo chętnie na priv

To są bardziej takie twiche niż klasyczne jerki. Nadają się i na wody płynące i na stojaki. Na płynących łowię nimi tak, że robię ze 3 obroty korbką i potem jedno delikatne szarpnięcie. Można nimi jerkować, ale delikatnie, bo to drobne przynęty jak na jerki. Nadają się też do jednostajnego zwijania, tak trafiłem ładnego suma. Bolenie łowi się na niego tak, żeby smużył powierzchnię i linka nie może być w wodzie, tj. kij do góry i dostosować tempo, no to akurat łatwe nie jest, za to daje efekty, nawet i na fluo ????. Ten model przeorał pyski tylu rybom, okoniom, boleniom, szczupakom, że ciężko by było zliczyć. Sam bym chciał mieć taki zestaw ????

Edytowane przez Hesher

Orientuje się ktoś czyje to woblery ?

Ten podpisany ss, po drugiej stronie ma literkę p. Nie do końca się orientuje jak podpisywał woblery Sławek Szuszkiewicz, ale chyba inaczej.

post-65395-0-95587500-1678443467_thumb.jpg

I drugi z wklęsłym metalowym sterem.

post-65395-0-22050300-1678443477_thumb.jpg       post-65395-0-73133800-1678444059_thumb.jpg