sukingad Opublikowano 23 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2023 (edytowane) i ostatnia zagadka z pudełka ktoś rozpoznaje co to ?sadziłem że to jakis Phoenix ale nic takiego u nich nie znajdujeTak, to ja zrobiłem dawno temu. W razie czego podpowiem jak stosować. Model Terror Janusz. PS. Jest na plakacie nadchodzącego Garaża i widzisz go na banerze u góry ???? Edytowane 23 Lutego 2023 przez Hesher 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 24 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2023 Tak, to ja zrobiłem dawno temu. W razie czego podpowiem jak stosować. Model Terror Janusz. PS. Jest na plakacie nadchodzącego Garaża i widzisz go na banerze u góry hehheheee.. dziękiczłowiek ma cały czas przed oczami a nei widzi podpowiedz jak stosowac - bardzo chętnie na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 24 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2023 (edytowane) To są bardziej takie twiche niż klasyczne jerki. Nadają się i na wody płynące i na stojaki. Na płynących łowię nimi tak, że robię ze 3 obroty korbką i potem jedno delikatne szarpnięcie. Można nimi jerkować, ale delikatnie, bo to drobne przynęty jak na jerki. Nadają się też do jednostajnego zwijania, tak trafiłem ładnego suma. Bolenie łowi się na niego tak, żeby smużył powierzchnię i linka nie może być w wodzie, tj. kij do góry i dostosować tempo, no to akurat łatwe nie jest, za to daje efekty, nawet i na fluo ????. Ten model przeorał pyski tylu rybom, okoniom, boleniom, szczupakom, że ciężko by było zliczyć. Sam bym chciał mieć taki zestaw ???? Edytowane 24 Lutego 2023 przez Hesher Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek1981 Opublikowano 24 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2023 Ktoś może rozponaje czyj to wyrób? Bardzo porządnie wykonany wobler. Ster metalowy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 24 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2023 Krakusek. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek1981 Opublikowano 24 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2023 Dziękuję. Z "urody" tak mi się wydawało, ale nie wiedziałem, że były robione z metalowym sterem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 25 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2023 Znalezione głęboko w szafie może wiecie czyje to woblery długość koło 4 cm URL=https://www.fotosik.pl/zdjecie/80f93c5c22a7ffe8][/url] URL=https://www.fotosik.pl/zdjecie/e5125520c1093651][/url] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 25 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2023 Paweł Malinowski ze Szczecinka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 25 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2023 Orientuje się ktoś z Was ile mogą być warte mam kupca i chce być uczciwy ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata Opublikowano 28 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2023 Czyja to robota?Wobki są ostro tonące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janecek123 Opublikowano 28 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2023 Pomożecie, co to za woblery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masa_18 Opublikowano 1 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2023 (edytowane) Witam Zna ktoś oryginalna nazwę tej przynęty ? https://zapodaj.net/394a7101a268b.jpg.html Edytowane 1 Marca 2023 przez przemos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuniorFishing Opublikowano 3 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2023 Ktoś rozpozna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeDDyBoY Opublikowano 5 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2023 Rozpoznaje ktoś woblerki i wahadełka że zdięć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 5 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2023 Wahadełka wyglądają jak z Corona Fishing. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 6 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 Ktoś poznaje sprawcę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 9 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2023 Czy ktoś wie, co to za wobler? Długość korpusu ok. 8 cm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 10 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 Orientuje się ktoś czyje to woblery ? Ten podpisany ss, po drugiej stronie ma literkę p. Nie do końca się orientuje jak podpisywał woblery Sławek Szuszkiewicz, ale chyba inaczej. I drugi z wklęsłym metalowym sterem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiur Opublikowano 10 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 Ten pierwszy wygląda jak Pesant, które są sprzedawane w CF. Normalnie mają opis przypominający W przekreślone. Nie wiem dlaczego ktoś podpisał ss. Może dla podbicia wartości 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek1969 Opublikowano 10 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 Wygląda ja typowa dzierzba Tomka Świderskiego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 10 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 (edytowane) Macie Pany rację, korpusy niemal takie same. Dziękuję za podpowiedzi. Edytowane 10 Marca 2023 przez S.N. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mero Opublikowano 10 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 (edytowane) Ktoś coś wie o tych woblerach ? Edytowane 10 Marca 2023 przez mero 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonek@123 Opublikowano 14 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2023 Ktoś rozpozna woblery,trzy na dole od prawej wiem że są d.s. a reszta nie mam pojęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woblerowymaniak04 Opublikowano 14 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2023 Ktoś rozpozna woblery,trzy na dole od prawej wiem że są d.s. a reszta nie mam pojęciaTe z inicjałami D.S. jeśli się nie mylę to Dariusz Szyszka. Zazdroszczę???? Wysłane z mojego RMX2155 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonek@123 Opublikowano 14 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2023 To akurat wiem że są jego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi