Salata Opublikowano 14 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2023 Te z szerokimi źrenicami chyba 3 a może 4szt. i pionowym tylnym oczkiem to zapewne starsze wobki Pawła Malinowskiego ale nie na 100% bo są staaare wobki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troutmaniacs Opublikowano 15 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2023 Ktoś rozpozna woblery,trzy na dole od prawej wiem że są d.s. a reszta nie mam pojęciaDarek Szyszka 100 % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankee Opublikowano 15 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2023 Zobowiązałem się dla kolegi że powiem mu co to są za woblery, sam nie wiem i szukam pomocy.Powinny mieć ponad 20 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata Opublikowano 15 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2023 2 dolne podobno to Big FishTeż mam takiego i pytałem o niego w tym temacie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mero Opublikowano 16 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 Może ktoś rozpoznaje twórcę tych woblerów ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 16 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 Czy ktoś może mi podpowiedzieć jaki to model Rapali?Czy nie jest to przypadkiem Rapala Down Deep Rattlin Fat Rap (korpus 7 cm)? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 16 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 Czy ktoś może mi podpowiedzieć jaki to model Rapali?Czy nie jest to przypadkiem Rapala Down Deep Rattlin Fat Rap (korpus 7 cm)?Tak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 16 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 Dzięki, tak mi się właśnie wydawało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankee Opublikowano 16 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 Dzięki Sałata, potwierdziłeś moje przypuszczenia. Najbardziej zależy na rozpoznanie pierwszego. Skubaniec jest łowny , ładnie chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio 77 Opublikowano 16 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 (edytowane) Cześć Kupiłem ostatnio kilka woblerow firmy DAM.Wiecie może co to za model.Chciał bym się dowiedzieć coś więcej o tych przynetach.Dajcie znać jak rozpoznajecie Edytowane 16 Marca 2023 przez kondzio 77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sieko Opublikowano 16 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 Dla firmy DAM te woblery robiła firma HRT 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceglos83 Opublikowano 17 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2023 Witam Czy ktoś wie z kolegów czyj może byc ten wobek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strumyk Opublikowano 17 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2023 WitamCzy ktoś wie z kolegów czyj może byc ten wobek?A nie jest twój !? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam spin Opublikowano 18 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2023 wygląda na Gębskiego z Lędyczka, zdjęcie steru z przodu wiele by "powiedziało" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceglos83 Opublikowano 18 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2023 Prosze fot steru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 18 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2023 Autorem jest K. Gębski. Ster(nieszlifowany) i konstrukcja pasują do tego twórcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam spin Opublikowano 18 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2023 wyk, klan Gębskich: mi się wydaje, że to Irka Gębskiego, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceglos83 Opublikowano 18 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2023 (edytowane) . Edytowane 18 Marca 2023 przez ceglos83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceglos83 Opublikowano 18 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2023 Panowie napisałem do Pana Irka z pytaniem o identyfikacje i niestety to nie jest jego wobek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam spin Opublikowano 18 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2023 to wtedy ze Złotowa, obecnie Assan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 23 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 Kojarzy ktoś takiego pacjenta ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haja1978 Opublikowano 25 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2023 Witam.Koledzy, potrzebuję zidentyfikować Twórcę tych woblerków. Kupiłem je na forum jakiś już czas temu i niestety nie pamiętam nicku Autora. Mają (bez oczek) jakieś 26-27mm i są sygnowane na brzuchu P.SZ.PozdrawiamArek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorS Opublikowano 25 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2023 Witam.Koledzy, potrzebuję zidentyfikować Twórcę tych woblerków. Kupiłem je na forum jakiś już czas temu i niestety nie pamiętam nicku Autora. Mają (bez oczek) jakieś 26-27mm i są sygnowane na brzuchu P.SZ.PozdrawiamArek WOBLERY P.SZ.jpghttps://www.facebook.com/profile.php?id=100054438131681 Nie wiem jaki ma tu nick Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haja1978 Opublikowano 25 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2023 Serdeczne dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trociowy Opublikowano 27 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 Witam czy ktoś z kolegów orientuje się czyje mogą być te woblery ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi