tomchaf11 Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Ktoś wie co to za larwa i ewentualnie czyja. Ma 3cm długości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomchaf11 Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Ktoś wie co to za larwa i ewentualnie czyja. Ma 3cm długości 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 To larwa od J.Pawlosa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Podpisany ''Rudi ''Zapytaj u Piotrka @esox1972 ,bo on chyba sprzedawał ostatnio jakieś wobki Rudi 'ego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Rudi od nas z forum ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2023 (edytowane) Wpadł mi kiedyś do pudełka taki biały robak, niestety bez żadnych oznaczeń ani podpisów. Czy wiecie może kto jest jego autorem? Jeszcze fotka dla porównania z Rebelem Edytowane 3 Kwietnia 2023 przez dante 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2023 (edytowane) Pany kojarzy ktoś kto jest autorem tych woblerów ? Edytowane 3 Kwietnia 2023 przez S.N. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Pany kojarzy kto kto jest autorem tych woblerów ?Prawy, to Grzesia Sidora... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dany7676 Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Wpadł mi kiedyś do pudełka taki biały robak, niestety bez żadnych oznaczeń ani podpisów. Czy wiecie może kto jest jego autorem? Jeszcze fotka dla porównania z Rebelem https://www.fishing.org.pl/topic/8848-robale-wd-pstr%C4%85gkle%C5%84bole%C5%84/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2023 https://www.fishing.org.pl/topic/8848-robale-wd-pstr%C4%85gkle%C5%84bole%C5%84/To chyba inny twórca, w moim oczy są wklejane a WD maluje je. Wysłane z mojego SM-G998B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Może to jeden z pierwszych robali Witka. A oczy, oczy można malować, wklejać, wytopić. Dawniej na samym początku jego podróbek takie właśnie "larwy" widziałem. Nawet miałem w pudełku, niejednego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Wpadł mi kiedyś do pudełka taki biały robak, niestety bez żadnych oznaczeń ani podpisów. Czy wiecie może kto jest jego autorem? Jeszcze fotka dla porównania z Rebelem To jest wobler Januarego Pawlosa. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Pany kojarzy ktoś kto jest autorem tych woblerów ? cz.jpg cz1.jpg Ten z prawej głowacz, to morelek. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Pany kojarzy ktoś kto jest autorem tych woblerów ? cz.jpg cz1.jpgTen z prawej głowacz, to morelek. A tu mój G.S. ... Naprawdę trudne te zagadki!... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 To jest wobler Januarego Pawlosa. _MG_4116.JPGMam takie podpisane „gustav” Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Mam takie podpisane „gustav” Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Nie wiem skąd wzięła się ta nazwa, Ja mam bezpośrednio od Januarego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Cześć, czy na podstawie tych zdjęć napisze mi ktoś czy ten wobler to wyrób Sławka Szuszkiewicza? Niestety nie ma podpisu. Wysłane z mojego SM-G998B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Wygląda na wobler Sławka.1. Technologia wykonania korpusu - druk, charakterystyczne "słoje".2. Malowanie.3. Kształt steru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 (edytowane) Wygląda na wobler Sławka.1. Technologia wykonania korpusu - druk, charakterystyczne "słoje".2. Malowanie.3. Kształt steru.Dzięki po raz kolejny za pomoc. Swoją drogą wobler ciekawy, bo jako jedyny SS jaki miałem ten jest z grzechotką. Edytowane 5 Kwietnia 2023 przez dante Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Korpusy są drukowane i mają wiele komór, to pewnie Sławek (znając Jego kreatywność) wrzucił jakąś grzechotkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek17_mi Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Witam. Może ktoś wie czyj to jest wyrób? Z podpisem NazarT. Pozdrawiam Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cys82 Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Nie wiem skąd wzięła się ta nazwa, Ja mam bezpośrednio od Januarego.Pan January robił wobki na zamówienie. Można było zamówić z podpisem kupującego. Sam takie kiedyś odkupiłem z podpisem "Barti". 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pele Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Pan January robił wobki na zamówienie. Można było zamówić z podpisem kupującego. Sam takie kiedyś odkupiłem z podpisem "Barti".Potwierdzam. Położył kiedyś kalkomanię na moich balsowych i podpisał Tomek P. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi