jankee Opublikowano 30 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2023 4 interesujące woblery, ale nie wiem kto to - co to, może ktoś podpowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2023 (edytowane) a czy ktoś moze wie czyje to może byc ? Edytowane 2 Sierpnia 2023 przez selk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 4 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2023 DKmam tych podpisanych DK kilka ale wyglądają inaczej to kilka osób robi czy moze z poczatkowego okresu produkcji są inne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 4 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2023 mam tych podpisanych DK kilka ale wyglądają inaczej to kilka osób robi czy moze z poczatkowego okresu produkcji są inne ? To jest wobler DK, nie zawsze były podpisywane. W takim kształcie korpusu i oklejany materiałem robi tylko Darek w Czarnem. Nikt inny tak nie robi, przynajmniej ja nic o tym nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeDDyBoY Opublikowano 4 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2023 Kojarzy ktoś twórcę tych o to Jerków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 4 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2023 Kojarzy ktoś twórcę tych o to Jerków?A to nie jest Dorado Jerka ten na górze przynajmniej ? Jumper albo może elusor? Wysłane z mojego motorola edge 30 fusion przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeDDyBoY Opublikowano 4 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2023 Dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 4 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2023 (edytowane) A to nie jest Dorado Jerka ten na górze przynajmniej ? Jumper albo może elusor? Wysłane z mojego motorola edge 30 fusion przy użyciu Tapatalka Malowanie podobne ale kształt nieco inny niż Elusor. Płotka ma w oryginale tylko z przodu czerwony kolor.https://allegro.pl/oferta/wobler-dorado-elusor-sinking-11cm-31g-gro-13035136704A żółty ma czerwoną kropkę zamiast srebrnego łuku jak na fotce powyżej . Kształt trochę inny. Elusor mają w tylnej części pleców łagodne podcięcie. https://allegro.pl/oferta/wobler-dorado-elusor-11-0cm-gt-sinking-14043578408 Wygląda jak Dorado Flicker ale nie znajduję takiego malowania jak żółty. Edytowane 4 Sierpnia 2023 przez Okonhel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 4 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2023 Malowanie podobne ale kształt nieco inny niż Elusor. Płotka ma w oryginale tylko z przodu czerwony kolor.https://allegro.pl/oferta/wobler-dorado-elusor-sinking-11cm-31g-gro-13035136704A żółty ma czerwoną kropkę zamiast srebrnego łuku jak na fotce powyżej . Kształt trochę inny. Elusor mają w tylnej części pleców łagodne podcięcie. https://allegro.pl/oferta/wobler-dorado-elusor-11-0cm-gt-sinking-14043578408 Wygląda jak Dorado Flicker ale nie znajduję takiego malowania jak żółty.Miałem w ręku kilka używanych Dorado których malowanie nie odpowiadało żadnemu zbinternetu Wysłane z mojego motorola edge 30 fusion przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 4 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2023 Miałem w ręku kilka używanych Dorado których malowanie nie odpowiadało żadnemu zbinternetu Wysłane z mojego motorola edge 30 fusion przy użyciu Tapatalka Może to Flicker w jakimś starszym malowaniu. U wielu wykonawców zdobienie ewoluuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Ktos może zna twórcę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeDDyBoY Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Panowie czy to jest Wiślak? Jeśli nie to mnie poprawcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeDDyBoY Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2023 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinraf Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2023 wiślak nie robi takich woblerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.Rozbiecki Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2023 .Rega / Pawlos? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeDDyBoY Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Rega / Pawlos?Chyba Pawlos 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Jak dla mnie January Pawlos -miałem podobnego tylko nie łamany, ster też miał tak podgięty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Tak, to wobler Januarego Pawlosa. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Napiszcie kto może być autorem tych woblerów? Co do żabek to raczej jasne, ale wolę się upewnić. Ale ten łamaniec i owad to nie mam pojęcia. Owad podpisany tak jakby literką R lub coś podobnego. Wysłane z mojego SM-G998B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Teraz tak spojrzałem i ta literka to nie jest R tylko po obróceniu o 90 stopni w prawo to wygląda jak P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2023 „p” jak „pływający”. Na pewno Krzysiek Luczkowski umieszczał P i T na swoich woblerach… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2023 „p” jak „pływający”. Na pewno Krzysiek Luczkowski umieszczał P i T na swoich woblerach…To by się zgadzało. Dziękuję wszystkim za pomoc, również za info na priv. Jedynie nie do końca rozwiązana pozostaje sytuacja z żabką. Według informacji uzyskanych na priv jest to A. Kułak. Tylko brak podpisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek1969 Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Ząbka wygląda na wykonanie Wajo a malowanie Wojtka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Zaciekawił mnie ten owad. Podeślijcie jakieś fotki z innymi woblerami owadopodobnymi wykonanymi przez K. Łuczkowskiego. Temat raczej mało spotykany. Wysłane z mojego SM-G998B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smużak Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Dzień dobry, czyj to może być wobler? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi