pele Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Dzień dobry, czyj to może być wobler?Oklejanie i malowanie to na pewno moje. Korpus na pewno zdobyczny albo z zakupów na portalu aukcyjnym lub z jakiejś wymiany. Malowany jeszcze sprayami. Szacunkowy wiej 10-12lat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dkowal Opublikowano 13 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2023 Cześć,Ostatnio odnalazłem kilka woblerów starszej produkcji, w tym wobki ze zdjęcia poniżej - ktoś z Was rozpoznaje produkcję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 13 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2023 Robił je Grzesiek z Lublina: http://jerkbait.pl/topic/39192-woblerki-gzik2/page-6?hl=gizmond 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Krasnopolski Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Tradycyjne pytanie, kto jest wykonawcą ? Wyłowiony w Dunajcu "poniżej Sobla". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.Rozbiecki Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Tradycyjne pytanie, kto jest wykonawcą ? Wyłowiony w Dunajcu "poniżej Sobla".Pojedyniec. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Krasnopolski Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Wielkie dzięki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JimbeamPK Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Witam, czy wie ktoś czy slidery 5cm pływające są nadal w produkcji? Nigdzie nie można ich dostać...Ewentualnie coś podobnego w wersji pływającej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Może coś takiego:https://pl.aliexpress.com/item/1005004432282403.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.689.694c1c24hIDAuc&gatewayAdapt=glo2polJeszcze kilka tych małych zostało. Dostawa w ok 2 tygodnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JimbeamPK Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Jerki typu suspend ma westin tylko warunki mam takie, że muszę lowić za pasem ziela i taki suspend poźniej ląduje w sałatce bo inaczej się go nie da podciągnać do powierzchni. :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2023 (edytowane) Witam, czy wie ktoś czy slidery 5cm pływające są nadal w produkcji? Nigdzie nie można ich dostać...Ewentualnie coś podobnego w wersji pływającej? Piątki już od dawna wypadły z oferty. W 'drugim obiegu" troszkę ich jeszcze wuduję. Edytowane 22 Sierpnia 2023 przez morrum 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meff Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Ktoś pomoże w identyfikacji? Z.K. inicjali i opisy roczników 98 i 99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meff Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 ... przepraszam za spam ale nie mogę dodać foto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meff Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Zrobił je Zdzisław Kowalski z Wrocławia. Mogę je od Ciebie kupić. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meff Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Dziękuję Bonjo za cenna informacje. Przepraszam, ale sprzedaż nie wchodzi w grę. Upodobałem sobie je i mam nadzieję że jeszcze w przyszłości uda mi się zdobyć jakieś egzemplarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 3 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2023 Podpowie ktoś co to za wobler? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markus383 Opublikowano 7 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2023 (edytowane) Cześć.Kupiłem ostatnio kilka woblerów. Część z nich to chyba Bieliki (4 szt), jeden to jest Foxinus z Corona Fishing, ale nie mogę rozszyfrować pozostałych. Pozostaje ten żółty z pomarańczowym łebkiem i ten że złotym brzuszkiem opisany jako Corona Fishing. Tego ostatniego szukam w ofercie sklepu po kolorze, ale nie potrafię znaleźć tego malowania. Kształtem pasuje do Ciernika, ale chciałbym upewnić się. Proszę o pomoc. Edytowane 7 Września 2023 przez markus383 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cys82 Opublikowano 7 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2023 (edytowane) Wygląda trochę jak Gloog Hektor Edytowane 7 Września 2023 przez cys82 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 7 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2023 To kwiski gobio około6cm zapewne ma. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markus383 Opublikowano 7 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2023 Dziękuję za podpowiedzi.Chyba woblery, które zakupiłem pasują do Waszych propozycji. Jestem mega zadowolony z zakupu w takiej cenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 8 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2023 Panowie wie ktoś może czyj ten woblerek ? Długość 2 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cys82 Opublikowano 8 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2023 Podobny do robala od Rebel'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 8 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2023 Panowie wie ktoś może czyj ten woblerek ? Długość 2 cm. roba.jpg To jest kiełż firmy Maybug. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 10 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2023 Kolega przesałał fotkę cykady około 8cm ale nie pamięta czyj to wyrób, ktoś rozpoznaje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smużak Opublikowano 12 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 Czyje mogą to być woblery? Wszystkie mają wygięte stery. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi