troutmaniacs Opublikowano 26 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 Witam , czy ktoś poznaje kto z grupy Morel Team jest autorem tego woblera ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek68 Opublikowano 26 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 Adam Firyn robił bardzo podobne i myślę ,że to może być jego. Wrzuciłem foty jego woblerów w temacie "łowcy wędkarskiej historii" możesz porównać.Wielkie dzięki za ten typ. Wykonawcą jest Adam Firyn, jest potwierdzenie.Pozdrawiam serdecznie.Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek68 Opublikowano 26 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 (edytowane) Witam serdecznie.Tym razem prawdopodobnie ciężko będzie ustalić wykonawcę tego woblera.Ale jeśli nie tu, to gdzie?.11 cm długi i 2,8 cm wysoki dwuczęściowiec, tylne oczko do kotwicy w poziomie.Miejmy nadzieję, że i tym razem uda się wskazać rękę wykonawcy?Jeszcze raz dziękuję za dotychczasową pomoc Pozdrawiam serdecznieSławek Edytowane 26 Września 2023 przez Sławek68 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 26 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 Witam serdecznie.Tym razem prawdopodobnie ciężko będzie ustalić wykonawcę tego woblera.Ale jeśli nie tu, to gdzie?.11 cm długi i 2,8 cm wysoki dwuczęściowiec, tylne oczko do kotwicy w poziomie.Miejmy nadzieję, że i tym razem uda się wskazać rękę wykonawcy?Jeszcze raz dziękuję za dotychczasową pomocPozdrawiam serdecznieSławek Wcale nie musi być trudne . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek68 Opublikowano 26 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 (edytowane) Sławku zdaję sobie sprawę, że Twoja wiedza na temat woblerów jest gigantyczna. Teraz to dopiero zasiałeś ziarno „ciekawości”.Masz kandydata na „ojca” tego woblerka?Pozdrawiam Sławek Edytowane 26 Września 2023 przez Sławek68 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 26 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 Też mam... Obstawiam bardzo poszukiwanego twórcę... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmo Opublikowano 26 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 Witam , czy ktoś poznaje kto z grupy Morel Team jest autorem tego woblera ? Głowacz Wojtka Grocholi 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 26 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 Sławku, te łamaniec jest w twoim posiadaniu? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 26 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 Do sejfu z nim!.... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 26 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 Właśnie, Wieśku chciałem to zaproponować . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.Rozbiecki Opublikowano 26 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 Do sejfu z nim!.... Myślę, że już parę ofert / pytań czeka na priv u właściciela ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 26 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 No dobra, to w końcu czyj łamaniec?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmo Opublikowano 26 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 (edytowane) A.B :-) Edytowane 26 Września 2023 przez salmo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek68 Opublikowano 27 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2023 Tak Sławku jest w moim posiadaniu.Chyba żartujecie z A.B. ????????Wprawdzie tylna cześć woblera wpadła mi w oko i przeszło mi to przez głowę, ale nigdy w życiu bym nie przypuszczał, że mogę mieć tyle szczęścia!Nie mam materiału do porównania, …Znalezione w sieci tylne części woblerów A.B. (na załączonym zdjęciu) też już porównywałem, ale to jest inna budowa woblera i ciężko to w ogóle do siebie porównać.Do sejfu z nim !!! ???? Dzięki za info !!!Pozdrawiam i miłego dnia… ja już mam bardzo miły ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek68 Opublikowano 27 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2023 Witam serdecznie.Tym razem jest „woblerowy dziadziuś” stary, wysłużony i zniszczony, ale może okaże się ciekawym modelem.Długość 6,5 cm 1,7 cm wysoki.Panowie jestem ciekaw czy tem razem staniecie na wysokości zadania?Pozdrawiam Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek68 Opublikowano 28 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 Witam serdecznie.Nie udało się ustalić twórcy poprzedniego woblera.Następny czeka w kolejce.Wobler 9,5 cm i ok 1,5 cm wysoki, ster z aluminium.Pozdrawiam Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 28 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 Witam serdecznie.Nie udało się ustalić twórcy poprzedniego woblera.Następny czeka w kolejce.Wobler 9,5 cm i ok 1,5 cm wysoki, ster z aluminium.PozdrawiamSławek Sławku, niezbyt uważnie przeglądasz książkę . Autorem tego woblera jest Jerzy Niewiarowski z Krakowa, str.116 . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek68 Opublikowano 28 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 Sławku, niezbyt uważnie przeglądasz książkę . Autorem tego woblera jest Jerzy Niewiarowski z Krakowa, str.116 . Sławku ja z Twoją książką już śpię, Zasypiam wieczorem i budzę sie rano . Ale masz rację, gdzieś tego woblera przegapiłem. Foto 192 pokazuje formę, kształt i identyczny ster. Powinienem na to wpaść.Zbieram doświadczenia, mam jeszcze dużo do nadrobienia.Pozdrawiam serdecznie i dziękuje za wskazanie Jerzego Niewiarowskiego.Slawek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek68 Opublikowano 28 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 Jest jeszcze „młoda godzina”To teraz dla odmiany trociowa 7-czka.Pozdrawiam serdecznieSławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 29 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2023 Sławku ja z Twoją książką już śpię, Zasypiam wieczorem i budzę sie rano . Ale masz rację, gdzieś tego woblera przegapiłem. Foto 192 pokazuje formę, kształt i identyczny ster. Powinienem na to wpaść.Zbieram doświadczenia, mam jeszcze dużo do nadrobienia.Pozdrawiam serdecznie i dziękuje za wskazanie Jerzego Niewiarowskiego.Slawek To musisz mieć twardo pod głową, kolejne wydanie będzie z miękką okładką . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek68 Opublikowano 29 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2023 Sławku, następne wydanie nie zmieści się pod głowę. To będą cztery wielkie tomy ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek68 Opublikowano 29 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2023 (edytowane) Kolejna niewiadoma.6,0 i 6,5 cm długie, specyficznie malowane, sygnatura J. N.Może ktoś się już z nimi spotkał ?Pozdrawiam Sławek Edytowane 29 Września 2023 przez Sławek68 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 29 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2023 Czyżby JN, to wczesny Jerzy Niewiarowski? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 29 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2023 To ja też mam pytanie. Kto mógł zrobić te woblery:? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 29 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2023 To ja też mam pytanie. Kto mógł zrobić te woblery:? Sławek, Ty nie możesz mieć pytań!... To od jednego twórcy? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi