sukingad Opublikowano 23 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2023 Oryginał jest chyba produktem francuskim. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniojazie Opublikowano 23 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2023 To produkt marki Fiiish ,w oryginale to świetne innowacyjne przynęty .Niestety dość drogie .Szybko pojawły się podróbki na alii. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 23 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2023 To produkt marki Fiiish ,w oryginale to świetne innowacyjne przynęty .Niestety dość drogie .Szybko pojawły się podróbki na alii.To fakt, że drogie.Przypadkiem kupiłem kiedyś w zestawie fiiish blaster shad. Jak sprawdzałem cenę tej gumy, to znalazłem ją za 20€... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata Opublikowano 23 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2023 Ktoś poznaje autora tych wobkow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 24 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2023 Cudaki - brzydale. Woblery ponoć stare. Rzekomo kiedyś sprawdzały się na rzecznych trociach. Może ktoś rozpozna... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homax Opublikowano 24 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2023 Faktycznie uroda dla amatora... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
das171 Opublikowano 24 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2023 Hej, kolego Salata - wobki są od Marcina Michalaka z Świdwina .Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 24 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2023 Cudaki - brzydale. image000000.jpg Woblery ponoć stare. Rzekomo kiedyś sprawdzały się na rzecznych trociach. Może ktoś rozpozna... image000002.jpg image000004.jpgPrzypominają imitacje ślimaków, niestety nie potrafię wskazać twórcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata Opublikowano 24 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2023 Hej, kolego Salata - wobki są od Marcina Michalaka z Świdwina .Pozdrawiam.Dzięki wielkie za odpowiedź.Ktoś posiada jeszcze takie wobki?Wiadomo coś więcej o tym rekodzielniku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.Rozbiecki Opublikowano 26 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 (edytowane) Dobry z cyklu: czyj to? Będę wdzięczny za pomoc przy identyfikacji. Edytowane 26 Listopada 2023 przez P.Rozbiecki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 12. wygląda na Spółdzielnia Rzemieślnicza "Centrum" Warszawa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1981 Opublikowano 26 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 7 -Andrzej Juras 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 26 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 9. wygląda jak "Bóbr".11. jak przerobione Salmo. Kwestia czy kółeczka/oczka na kotwiczki są oryginalne. Jeżeli nie, to tylko podobny korpus ale inny Twórca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.Rozbiecki Opublikowano 26 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 9. wygląda jak "Bóbr".11. jak przerobione Salmo. Kwestia czy kółeczka/oczka na kotwiczki są oryginalne. Jeżeli nie, to tylko podobny korpus ale inny Twórca.9. No właśnie wygląda ... A nie jest. To Pruś. Ale bez podpisu na grzbiecie (nazwisko), a na brzuchu bez CF (robiony dla tego sklepu). Się też nabrałem, że Bobra, prawie miałem... 11. Zdecydowanie nie Salmo, ani nie na korpusie tej marki. Mam jeszcze inne, podobne wobki tego twórcy, ale bez oznaczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxy77 Opublikowano 26 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 11 wyglada na wobka z ręki twórcy z Gdańska lub Wejherowa, wyleciały mi jednak dane personalne z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek85 Opublikowano 27 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 11 to prawdopodobnie wobler Romka R. z Gdańska, pokaż te pozostałe jego woblery, to będę pewny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 27 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 1. to Krakusek (duży ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiur Opublikowano 30 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 Mam kilka woblerów, które nie wiem czyje są. Obydwa woblery mają identyczny gruby ster więc są jednego producenta. Obstawiałem, że z czerwonym okiem to gloog loki ale kształt trochę nie ten i malowania nie znalazłem u nich takiego. Z kolei drugi przypomina mi kształtem woblery Huntera ale znowu nie te oczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek68 Opublikowano 8 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2023 Witam serdecznie. Ośmio centymetrowy, ciężki boleniowy wobler .Oklejony rybią skórą, wklejane oko 3D. Nieregularne oczka do linek i kotwic. Może ktoś rozpoznaje wykonawcę?Pozdrawiam Slawek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankee Opublikowano 17 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 Koledze się zamarzył taki wobler jak na zdjęciu. Zdjęcie wyrwał z netu. czy ktoś wie co to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1981 Opublikowano 17 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 Malowanie jak w Bonito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 17 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 Bonito Troć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankee Opublikowano 17 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 Dzięki, trafione, kolega już zaczyna szukać, ciekawe czy dostanie bo zapewne ten model ma ładnych kilka lat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.Rozbiecki Opublikowano 17 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 (edytowane) Dzieci czyje to? Edytowane 17 Grudnia 2023 przez P.Rozbiecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pele Opublikowano 18 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2023 Dzieci czyje to? IMG_20231217_181435_~2_exported_1520_1702833427219.jpgOstatni wygląda jak pierwsze wobki Januarego Pawlosa. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi